Få lipflip med botox

Få lipflip med botox

Lipflip er en læbebehandling, vi oplever større og større efterspørgsel på hos vores kunder. Det er ingen hemmelighed, at dine læber betyder meget for dit ansigt – de kan nemlig udtrykke en femininitet og sensualitet ved blot at være. Hos N’AGE udfører vi kun subtile og naturligt smukke resultater. Sammen med øjenområdet er læberne det mest udtryksfulde ved vores ansigt, og en del af et proportionelt ansigt hænger derfor også sammen med læbernes harmoni. Samtidig er det nordiske og naturlige udtryk stadig i høj kurs, og billedet på de store ’andelæber’ er også noget, der kan holde mange fra at få mere form og symmetri til læberne – heldigvis behøver det ikke være sådan, hvis du bliver behandlet hos en klinik, der forstår sig på proportioner og æstetik.

Vi har som de eneste i Danmark over 20 års erfaring med læbebehandlinger, og vores varemærke er det naturlige resultat. Bliv klogere på, hvad et lipflip egentlig er, hvad forskellen er på lipflip og vores andre læbebehandlinger, og hvordan et behandlingsforløb med lipflip ser ud på siden her!

Hvad er et lipflip?

Et lipflip er en behandling i læberne med Botulinum Toxin, også kendt som botox, der løfter overlæben en smule. Resultatet er som regel mere diskret end filler i læberne, der tilfører volumen og kan forme læberne. Det er en ideel behandling til læber, der allerede har pæn fylde, men som ønsker et mere løftet, symmetrisk udtryk, eller som med alderen er begyndt at ’hænge’ en smule. Resultatet vil komme gradvist over 3-10 dage, hvor overlæben kommer til at synes fyldigere, mere feminin og symmetrisk.

Mange forveksler et lipflip med en gummysmile-behandling. Begge behandlinger udføres med botox, men ved et lipflip injiceres det i musklen orbicularis oris, der sidder ved læberne, og som kan trække læben nedad. På den måde får overlæben et lille løft og en mere feminin og blød form.

Gummysmile er, når en stor del af tandkødet blottes, når man smiler, hvilket for nogle kan æstetisk generende. Ved en behandling mod gummysmile injiceres botox i musklen levator labii superioris, som sidder tæt ved næsen og trækker overlæben op, når vi eksempelvis smiler eller rynker på næsen.

Et lipflip giver altså et smukt og diskret resultat, selvom ”botox i læberne” for mange er lig med med et kunstigt udtryk – det er dog faktisk filler, der i værste tilfælde kan give det unaturlige resultat, hvis du enten får for meget eller er i hænderne på en behandler med skidt injektionsteknik.

Hvad er forskellen på lipflip og lipfiller?

Da både lipflip og lipfiller er læbebehandlinger, kan det være svært at vide, hvad den helt konkrete forskel er på de to. Den store forskel er, at det er to forskellige midler, der injiceres i læberne. Ved et lipflip er det Botulinum Toxin (botox), og ved filler i læberne anvender vi Restylane.

Restylane er en filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre – et sukkerstof, der allerede findes naturligt i huden, og som binder fugten i huden. Faktisk kan hyaluronsyre binde over 1.000 gange sin egen vægt i vand. Med alderen falder niveauet af hyaluronsyre i huden, hvilket – ud over at gøre huden mere tør og rynket – også påvirker hudens naturlige spændstighed og elasticitet. Restylane er en såkaldt ikke-permanent filler, der nedbrydes helt naturligt over tid. Resultatet fra en læbebehandling med Restylane vil cirka holde 6 måneder, hvorefter behandlingen skal opfriskes.

En behandling med Restylane tilfører derfor fylde, form og fugt til læberne, hvilket mange af vores kunder ønsker – både yngre og ældre. Yngre kunder ønsker som regel mere fylde og symmetri, fordi voluminøse læber er med til at give et mere feminint og sensuelt udtryk, hvor vores lidt ældre kunder ofte ønsker at genoprette tabt fylde i læberne.

Et lipflip tilfører intet fylde til læberne, men giver derimod et løft ved at få musklen, der trækker læben nedad til at slappe af, samtidig med at selve injektionsteknikken løfter læben en smule opad. På den måde beholder du din naturlige fylde i læberne, men får et mere fint og feminint udtryk.

lipflip lip flip

Hvad kan botox ud over lipflip?

Ud over at kunne give læberne et løft, er botox fantastisk til at reducere mimiske rynker og fine linjer. En rynkereducerende behandling med botox er ikke overraskende en af vores allermest populære behandlinger, da effektiviteten af behandlingen i form af et friskere udseende ikke er til at tage fejl af.

Mimiske rynker refererer til rynker, der opstår ved bevægelse i ansigtet eksempelvis panderynker, bekymringsrynken mellem brynene, smilerynker eller ’kragetæer’ eller rynker om munden eller ’rygerrynker’. Mimiske rynker får os ofte til at se trætte eller ældre ud, end vi er, hvorfor mange ønsker at reducere dem. Botox afslapper musklen, der får huden til at lægge sig i folder, og glatter på den måde huden ud. Du kan helt selv vælge, i hvor høj grad du ønsker dine muskler påvirket – nogle foretrækker eller behøver kun en minimal effekt, hvor andre ønsker mere. Det er helt op til dig.

Vi hører ofte sætninger som ”jeg føler ikke, at jeg ligner min alder” eller ”jeg ser ældre/trættere ud, end jeg føler mig”. Det, som langt de fleste af vores kunder har tilfælles, er, at de ikke ønsker at ligne en anden end dem selv. De ønsker ikke at se kunstige ud, blot friskere!

Dit behandlingsforløb

Inden din behandling med Botulinum Toxin skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed konsulteres af en hudlæge. Det skal du, fordi botox er et medicinsk præparat, og fordi det ikke nødvendigvis er den rette behandling for alle. Du starter dog med en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, der vurderer, om du skal sendes videre til en af vores hudlæger for godkendelse af din behandling.

Til den indledende konsultation vil der være sat god tid af til, at du sammen med din behandler kan tale om dine ønsker for resultatet, hvortil du også vil få en grundig gennemgang af behandlingen med mulighed for at stille spørgsmål. Efter konsultationen hos en hudlæge har du en betænkningstid på minimum 48 timer, før du kan få behandlingen. Inden selve behandlingen skal du desuden have læst og underskrevet samtykkeerklæringen.

Læs samtykkeerklæringen for Botulinum Toxin her.

Inden din behandling med lipflip

Inden din lipflip-behandling behøver du hverken bedøvelse eller smertestillende. Fordi læberne er sensitive, kan selve injektionen godt gøre en smule ondt – til gengæld er det rigtig hurtigt overstået! Til behandlingen skal du medbringe den underskrevne samtykkeerklæring.

Selve behandlingen

Til selve behandlingen vil injektionsområderne blive markeret, hvorefter de små mængder af Botulium Toxin injiceres i en særlig, løftende position. Vores kosmetiske sygeplejersker er eksperter i at give det diskrete læbeløft med lipflip, og du vil være i trygge hænder hele vejen gennem behandlingen, der dog kun varer mellem 10-15 minutter. Der er dog som udgangspunkt sat 30 minutter af, så du kan få en grundig gennemgang af det videre forløb.

Efter dit læbeløft

Efter behandlingen vil der nemlig gå 3-10 dage, før virkningen indtræffer. Der er risiko for enkelte blå mærker, hvis din hud er tilbøjelig til det. Fordi Botulinum Toxin er muskelafslappende, kan det kræve en smule tilvænning ikke at have lige så stærke læbemuskler. Det kan desuden vise sig udfordrende at fløjte eller drikke med sugerør, indtil du vænner dig til resultatet. Resultatet holder som udgangspunkt mellem 3 og 6 måneder, og du vil skulle ind til kontrol to uger efter din behandling, så vi er sikre på, at alt forløber som planlagt.

Spørgsmål og svar til lipflip

Kan man både få lipfiller og lipflip?

Ja, men det er sjældent nødvendigt. Filler i læberne tilfører nemlig både volumen og giver en flot og feminin form i sig selv, hvor lipflip er mest velegnet til dem, der har nogenlunde fyldige læber i forvejen, men blot ønsker et løft af overlæben. Til den indledende konsultation vil det blive vurderet, hvilken behandling der er den helt rigtige til dig ud fra dine ønsker og behov.

Gør lipflip ondt?

Fordi læberne er et følsomt område, kan injektionerne godt nive en smule. Det er dog meget hurtigt overstået og kræver ingen bedøvelse, smertestillende eller restitutionstid. Ved en behandling med filler i læberne får du bedøvende creme på, blandt andet fordi det kræves flere stik og tager længere tid.

Kan man bevæge munden med lipflip?

Ja, det kan du godt. Dog kan det for nogle være lidt sværere at gøre munden spids, eksempelvis hvis man skal fløjte eller drikke af et sugerør. Det skyldes, at den muskel der trækker overlæben op, jo er den, der er behandlet med botox, som afslapper musklen.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh