Halsløft

Naturligt halsløft – helt uden kirurgi!

At få et halsløft kan for mange virke grænseoverskridende – især hvis behandlingen udføres kirurgisk. Hos N’AGE har vi i 20 år udført effektive non-invasive behandlinger. Det betyder, at vores kosmetiske sygeplejersker ikke udfører kirurgiske indgreb, men i stedet anvender nye, avancerede teknologier for at opnå effektive resultater med så få risici og så lidt restitutionstid som muligt. Vores erfaring og ekspertise er din garanti for et smukt og naturligt resultat – helt uden kirurgi.

halsløft ultherapy

Hvorfor få et ikke-kirurgisk halsløft?

Et ikke-kirurgisk halsløft er til dig, der er træt af kronisk dobbelthage eller løs, slap hud omkring kæbelinjen. Mange ønsker en opstrammet, markeret kæbelinje for at mere ungdommeligt og slankt udseende. Det er ikke alle, der har en skarp kæbelinje naturligt, og dem, der har, vil som oftest opleve, at den med alderen bliver mindre fremtrædende. Med alderen bliver huden nemlig mere slap, løs og kreppet, da huden ikke længere producerer lige så meget hyaluronsyre, kollagen og elastin som før.

Et halsløft hos N’AGE giver en synligt slankere profil, der resulterer både i et friskere udtryk og et ansigt, der er mere i harmoni med resten af kroppens proportioner. Den slanke, markerede profil og kæbelinje er for mange attraktiv og æstetisk flot, mens den også fremhæver feminine ansigtstræk, og reducerer overskydende hud – især i kombination med eksempelvis en fillerbehandling i kindben. Den fremtrædende kæbelinje kan samtidig fremhæve maskuline træk, og en behandling af hals, kæbe og hage er derfor populær hos vores mandlige kunder. For alle gælder det, at huden mister elasticitet med alderen, og at opstramme den overskydende og slappe hud vil derfor virke til et mere ungdommeligt udseende.

For at opnå det smukkeste og mest naturlige resultat i forbindelse med et ikke-kirurgisk halsløft kræver det først og fremmest, at du bestiller en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil dine ønsker og behov blive fagligt vurderet, hvorefter du får præsenteret en grundig og gennemskuelig behandlingsplan.

Behandlingsforløbet

Et ikke-kirurgisk halsløft med Ultherapy starter som alle andre behandlinger med en indledende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her bliver det vurderet, om Ultherapy er den rette behandling til dig, mens der bliver sat god tid af til at tale om ønsker, forventninger og muligheder. Du vil også informeres skriftligt om behandlingen.

Der er også sat god tid af til selve behandlingen, så du føler dig tryg. Her vil du først blive tilbudt smertestillende, hvorefter områderne, der skal behandles, markeres i zoner. Du får derefter smurt et tyndt lag ultralydsgel på hudzonerne, der scannes og identificeres nøjagtigt af maskinen. På den måde sikrer den kosmetiske sygeplejerske, at det er de korrekte hudlag, der behandles. Efter scanningen starter selve behandlingen med Ultherapy. Her vil kontrollerede og punktvise ultralydsenergiafledninger blive sendt ned i de korrekte hudlag, så hudens kollagene fibre strammes op. Du vil mærke en kortvarig, prikkende varme under behandlingen.

Effekten af Ultherapy-behandlingen afhænger af din hudstruktur, og om du har en ældet hud, hvor de kollagene fibre er svækket. Resultatet efter behandlingen viser sig 2-3 måneder efter, efterhånden som der dannes nye kollagene fibre. Huden er her mere spændstig, opstrammet og udglattet i de behandlede områder. Du vil desuden efter Ultherapy-behandlingen blive tilbudt en kontroltid. Sådan sikrer vi, at resultatet er blevet, præcis som du ville have.

Farvel til kalkunhals med disse behandlinger

Der er ikke nogen universel behandling til alle typer halsløft. Den kosmetiske behandling vil derfor blandt andet afhænge af, om dit behov kræver en fedtreduktion af området med CoolSculpting, en opstrammende ultralydsbehandling med Ultherapy eller blot en markering af kæbelinjen med Restylane. Som oftest kræver det flotteste resultat en kombinationsbehandling, hvor kreppet og tør hud på halsen samtidig kan behandles med Profhilo.

Vores kosmetiske sygeplejersker er eksperter i at vurdere ud fra hele dit udseende, hvilket garanterer dig et resultat, der ser naturligt ud, og som passer til dig. Det betyder også, at de forbeholder sig retten til at sige nej til en type behandling, hvis de ikke mener, at resultatet vil se naturligt ud. Så du kan trygt lægge dit ansigt i vores hænder, mens du samtidig vinker farvel til “kalkunhalsen” og byder en friskere udgave af dig selv velkommen.

Så uanset hvilken behandling du skal have, er resultatet af vores ikke-kirurgiske halsløft altid smukt, naturligt og vigtigst af alt: tilpasset dig. Læs mere om de forskellige behandlinger ved at klikke herunder.

Ultherapy – halsløft uden kirurgi

Den ultimative behandling til et halsløft, der ikke inkluderer et kirurgisk indgreb, er Ultherapy, hvis din ”kalkunhals” eller dobbelthage skyldes løs, slap og overskydende hud. Ultherapy er en patenteret og FDA-godkendt ultralydsbehandling til at opstramme slap og løs hud i ansigtet og på kroppen, som for eksempel ved et halsløft. Det er den eneste FDA-godkendte og dermed sikreste behandlingsmetode til opstramning på markedet. Hos N’AGE går vi aldrig på kompromis med vores udstyrs sikkerhed. Der findes klinikker, som tilbyder lignende behandlinger med ultralyd, som vi ikke kan stå inde for i forhold til både sikkerhed og effekt.

Ultherapy udsender energi i form af ultralyd ned til de dybe, underliggende hudlag. Ultralyden varmer hudlagene op, så de bliver stimuleret til både at styrke svage kollagene fibre og til at danne ny kollagen. Du kan sammenligne de kollagene fibre med elastikker i huden, der med alderen bliver slappe, men som trækker sig sammen ved behandlingen. På den måde får Ultherapy huden til at stramme sig selv op helt naturligt, og den overskydende hud fjernes.

De resultater, Ultherapy giver, kan normalt kun opnås med plastikkirurgi. Behandlingen kaldes for ”Hollywood-behandlingen”, fordi den oprindeligt blev udført på Hollywood-stjerner. Huden kræver nemlig ikke heling eller downtime som en kosmetisk operation. Du kan fortsætte din dag uden problemer efter behandlingen, og så vil din hud klare arbejdet gradvist over de næste 6 måneder. Mange af vores ambassadører elsker Ultherapy-behandlingen, herunder den danske supermodel Helena Christensen.

CoolSculpting fjerner dobbelthagen

Skyldes dobbelthagen ikke slap hud, men fedt, vil den ideelle løsning til et ikke-kirurgisk halsløft være en permanent fedtfrysning med CoolSculpting. Ligesom Ultherapy er CoolSculpting en sikker, patenteret og FDA-godkendt teknologi, der er et ikke-kirurgisk alternativ til en kosmetisk operation – en fedtsugning. CoolSculpting er FDA-godkendt blandt andet på grund af den tilhørende og også patenterede Freeze Detect-teknologi, der overvåger hudens tilstand gennem hele behandlingen. På den måde undgår du frostskader og andre komplikationer.

CoolSculpting krystalliserer 20-25 % af fedtcellerne i det pågældende område, så de ødelægges. Herefter udskilles de naturligt gennem lymfekirtlerne – og kommer aldrig igen. CoolSculpting er en permanent behandling, fordi kroppen ikke danner nye fedtceller efter puberteten. Tager du på i vægt, vokser fedtcellerne i størrelse og ikke antal.

Behandlingen er derfor god til områder med genstridigt fedt eller fedt, der kan give et uharmonisk udtryk på krop eller i ansigtet – eksempelvis en dobbelthage. CoolSculpting er en ideel behandling at få sammen med en markering af kæbelinjen. Oftest skyldes en dobbelthage nemlig en kombination af et fedtdepot og en vigende kæbelinje. Ved at fryse fedtcellerne og fremhæve kæben, kan du få en flot, markeret profil – helt uden risici og kirurgi.

Restylane giver markeret kæbelinje

Med filler i kæbelinjen og hagen kan du komme langt i forhold til at få en mere markeret profil. Som oftest anvendes filler til konturering af kæbepartiet i kombination med enten CoolSculpting eller Ultherapy, så du får et smukt og harmonisk resultat.

En gang imellem kan ”dobbelthagen” hos især unge dog skyldes en vigende hage eller kæbeparti, og her er Restylane fantastisk til at give en diskret, naturlig markering. Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 procent vand og 2 procent hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et fugtbindende stof, der allerede findes i huden, men som man med alderen producerer mindre og mindre af. Det resulterer i mere slap, indsunken hud. Restylane tilfører med sin lette gelkonsistens mere fylde til huden, der på den måde kan give form og konturering af bestemte områder.

Restylane bliver naturligt i huden nedbrudt over 6-12 måneder, og derfor skal man have genopfrisket sin behandling, hvis man ønsker at bevare resultatet. Når man får filler, er resultatet øjeblikkeligt, selvom huden måske er en smule hævet i starten.

Profhilo reducerer kreppet hud

Drejer halsløftet sig ikke kun om at få opstrammet huden i underansigtet, men også om huden på halsen? I nogle tilfælde kan en behandling med Profhilo være nok til at reducere løs, kreppet hud på halsen. Profhilo er en fugtgivende injektionsbehandling, der med den patenterede NAHYCO-teknologi giver huden et cellefornyende boost.

Profhilo er en let, flydende konsistens, der består af vand og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. NAHYCO-teknologien og den lette formulering betyder, at Profhilo selv søger og udjævner kreppet hud. Den høje koncentration af hyaluronsyre i Profhilo er derudover med til at øge kollagenproduktionen i huden. Det betyder, at huden ud over at få et skud fugt også bliver synligt mere spændstig med Profhilo!

Det er ikke uvant at blive behandlet med Profhilo i kombination med for eksempel Ultherapy. Resultatet er nemlig en effektiv opstramning af huden i underansigtet, en mere markeret kæbelinje og reducering af kreppet, rynket hud på halsen samt et kæmpe fugtboost!

Hos N’AGE ser vi altid på helheden: Derfor elsker vi kombinationsbehandlinger, der er målrettet forskellige behov, så du får det pæneste og mest naturlige resultat. Det kan derfor være Ultherapy til opstramning af huden, Restylane i hage og kæbelinje og Profhilo til smuk, ensartet hud på halsen.

Dit behandlingsforløb med Ultherapy

Til den indledende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske bliver det vurderet, om et ikke-kirurgisk halsløft med Ultherapy er den rette behandling til dig. Herefter skal du afgive skriftligt samtykke, inden din behandling kan ske.

Lige inden selve behandlingen vil du først blive tilbudt smertestillende, hvorefter områderne, der skal behandles, markeres i zoner. Herefter vil kontrollerede og punktvise ultralydsenergiafledninger blive sendt ned i de korrekte hudlag, så hudens kollagene fibre strammes op. Du vil mærke en kortvarig, prikkende varme under behandlingen.

Resultatet efter behandlingen viser sig 2-3 måneder efter, efterhånden som der dannes nye kollagene fibre. Du vil desuden efter Ultherapy-behandlingen blive tilbudt en kontroltid for at sikre, at resultatet er blevet, som du ville have.

Behandlingstid
Behandlingstid
1-1,5 time
1-1,5 time
Restitutionstid
Restitutionstid
Ingen downtime
Ingen downtime
Resultat
Resultat
Endeligt resultat efter 6 måneder
Endeligt resultat efter 6 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
1-5 år afhængigt af hudkvalitet
1-5 år afhængigt af hudkvalitet

Priser på ikke-kirurgiske halsløft

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med Ultherapy
Fra 14.000 DKK
Behandling med CoolSculpting
Fra 11.500 DKK
Behandling med Restylane
Fra 2.800 DKK
Behandling med Profhilo
8.200 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om halsløft

Hvad er forskellen på et kirurgisk og ikke-kirurgisk halsløft?

Kort sagt er forskellen, at du ved et kirurgisk halsløft skal opereres i enten lokalbedøvelse eller fuld bedøvelse, og det skal du ikke ved et ikke-kirurgisk halsløft. Derudover er der et par ugers downtime efter operationen, som du slipper for ved et ikke-kirurgisk. Her kan ultralydsenergi kickstarte kollagendannelsen indefra, så huden strammer sig selv op. Behandlingen er non-invasiv og kræver ingen opheling eller restitutionstid.

Hvilken behandling skal jeg have, hvis jeg har ’kalkunhals’?

Vi anbefaler altid alle at komme ind til en gratis konsultation. Det gør vi, fordi vores erfarne kosmetiske sygeplejersker her kan lave en individuel vurdering af lige netop dit ansigt, dit hage- og kæbeparti samt hals. På den måde får du tilbudt et skræddersyet behandlingsforløb, der gennem samtale er tilpasset lige præcis dine ønsker og behov!

Som tommelfingerregel kan vi dog sige, at skyldes din ’kalkunhals’ løs og slap hud er svaret Ultherapy, til dobbelthagen er det CoolSculpting, og til et vigende kæbeparti er det Restylane.

Kan man få Ultherapy og CoolSculpting andre steder end på halsen?

Ja, det kan du godt! Ultherapy kan du få alle steder, hvor du kan have løs hud – eksempelvis løs hud på armene eller løst maveskind efter en fødsel eller vægttab. CoolSculpting behandler vi også mange andre steder, herunder: maven, flankerne, armene, inderlår, yderlår, bagdel, bh-dellen, knæ og mandebryster.

Hvor længe holder Ultherapy?

Vi plejer som udgangspunkt at sige, at Ultherapy holder fem år, hvis du er under 40 år, to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og cirka et år, hvis du er over 55 år. Holdbarheden afhænger dog af din hudstruktur, som du vil få et estimat til din gratis konsultation. Du kan dog med fordel forlænge resultatet gennem klinisk hudpleje og kollagenpulver fra Skingain Plus.

Hvor længe holder Profhilo og Restylane?

Restylane nedbrydes naturligt i huden efter 6-12 måneder. En behandling med Profhilo holder for de fleste omkring 6-8 måneder. Holdbarheden hos begge behandlinger afhænger af både alder, hudens tilstand og behandlingsområdet. Som oftest skal man derfor have frisket behandlingerne op 1-2 gange om året. Igen anbefaler vi, at du forlænger dine resultater ved at bruge god, klinisk hudpleje, der holder huden sund og spændstig.

Bevar dine resultater med klinisk hudpleje

Hudpleje er ikke bare hudpleje. Det er vi meget bevidste om hos klinik N’AGE, og derfor forhandler vi udelukkende noget af det bedste kliniske hudpleje på markedet. Klinisk hudpleje er forskningsbaseret hudpleje, der kun forhandles i autoriserede klinikker med trænet personale. Produkterne er målrettet bestemte udfordringer og behov. Du vil derfor opleve, at du efter en konsultation også vejledes i, hvordan du bedst muligt forlænger dine resultater hjemmefra med klinisk hudpleje. Vi mener, at en velplejet hud er en sund, spændstig hud med masser af glød!

N’AGE SHOP forhandler vi blandt andet SkinCeuticals, ZO Skin Health, iS Clinical, Skingain Plus og Dermaroller. Det er alle mærker, der har aktive ingredienser og klinisk dokumenterede resultater.

Efter et ikke-kirurgisk halsløft ville vi anbefale:

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja