Poser under øjnene

Reducer dine poser under øjnene

Øjnene betyder enormt meget for udtrykket i ansigtet, og derfor kan poser under øjnene den os hurtigt få os til at se trættere ud, end vi føler os. Hos N’AGE tilbyder vi behandlinger, der igen gør øjenområdet friskt at se på! Er tiden til, at du prioriterer dig? Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker står altid klar til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor I sammen kan finde ud af, hvordan du bliver den bedste version af dig selv.

BEHANDLING AF POSER UNDER ØJNENE

Poser under øjnene indbefatter hævede omgivelser i øjenområdet, der nogle gange kan synes blå, lilla og generelt mørke. Mørke rande kan for mange være generende, men du er langt fra alene om det! Poser under øjnene er faktisk et af de mest udbredte hudproblemer – og der er hjælp at hente. N’AGE har 20 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger, og du er derfor garanteret professionel vejledning samt diskrete og smukke resultater – helt uden et kirurgisk indgreb. Skyldes dine poser under øjnene i dine nedre øjenlåg løs hud, kan løsningen muligvis være en kosmetisk operation. Her er du meget velkommen til at komme til en konsultation, så vi kan finde den rette behandling til dig.

En af de mest anvendte behandlinger til at reducere poser under øjnene er Teosyal, der er en ikke-permanent og meget tynd filler. Med alderen svækkes de kollagene fibre i huden, og fugtniveauet vil falde. Huden vil blive tyndere og mere sart og kan synke mere sammen, hvilket kan efterlade løs, overskydende hud, der er med til at give poser under øjnene og generelt trætte øjne. Med filler kan du opnå et markant friskere øjenområde, ved at styrke, opstramme og udfylde huden i øjenområdet. De dybe rande fyldes let ud, så linjen, ujævnheden og den mørke farve reduceres betydeligt. Ved en behandling med filler vil du øjeblikkeligt opleve en ændring, og vil allerede efter én behandling kunne gå hjem med et smukt og friskt udtryk i ansigtet.

Resultater med filler mod poser under øjnene

Filler mod poser under øjnene
Filler mod poser under øjnene

Hvad er filler?

Filler er en væske bestående af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre og anvendes til mange forskellige ting, blandt andet behandling af poser under øjnene. Filler er en gel, der bruges til udfyldning af rynker og linjer samt til volumen og konturering af ansigtet. Siden 2003 har N’AGE arbejdet med filler, og vi er derfor den klinik i Danmark med den største erfaring, når det kommer til blandt andet at reducere mørke rande og poser under øjnene. N’AGE bragte faktisk kosmetiske behandlinger med filler ind på det danske marked og er i dag en af de største klinikkæder i Norden. Vores kosmetiske sygeplejerskers æstetiske og professionelle blik sikrer, at de altid skaber et naturligt resultat, der passer til dit ansigt. Hos N’AGE kommer din tryghed altid i første række!

Vil du vide mere om behandlingsforløbet med filler mod poser under øjnene? Så læs mere nedenfor.

Hvad kan filler?

Filler er helt fantastisk til mange forskellige ting. Nedenfor ser du en oversigt over, hvad vi benytte filler til:

  • Reducere: nedadvendte mundvige, furen fra næsen til munden, mørke rande og rynker
  • Forstørre og forme: læber, kinder og/eller kindben
  • Tilføre: fugt og fasthed til ansigt, décolleté og hænder
  • Udjævne: bump på næsen og dybe aknear

Filler vil forbedre din hudkvalitet markant, og du vil opleve at have en friskere og mindre tør hud under øjnene samt langt mere elastisk efter behandling. Filler forbedrer tilmed din hudkvalitet over tid og kræver ofte mindre filler til efterfølgende behandling.

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED FILLER

Til en behandling med filler mod poser under øjnene vil filleren blive injiceret med en stump nål på afrenset hud i området omkring øjnene. Smerten varierer fra person til person men beskrives ofte som et lille niv, når den skarpe nål injiceres for at lave plads til den stumpe nål. Herefter kan selve behandlingen næsten ikke mærkes. Er du nervøs for din behandling, eller har du nåleskræk, vil du altid kunne snakke med din behandler om det pågældende, så du føler dig tryg.

Efter behandlingen vil du have små prikker i huden fra injektionsstederne, som hurtigt forsvinder igen. Nogle oplever hævede øjne og blålige plamager, som også hurtigt fortager sig igen. Resultatet vil være en øjeblikkelig reduktion af både mørke rande, linjer og poser under øjnene. Du vil desuden blive tilbudt en kontroltid to uger efter din behandling for at sikre, at resultatet er, præcis som du ønskede med betydeligt reducerede poser under øjnene.

Dit behandlingsforløb med filler mod poser under øjnene

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet, præcis som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Resultatet er øjeblikkeligt
Øjeblikkeligt
Holdbarhed
Holdbarhed
Holdbarheden er 6-12 måneder
6-12 måneder

Priser på filler mod poser under øjnene

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med filler mod poser under øjnene
Fra 2.750 DKK
Bestil gratis konsultation

Andre behandlinger mod poser under øjnene

Behandling af mørke rande

Sunekos er ligesom filler en injektionsbehandling, der mindsker rande, linjer og poser under øjnene. Sunekos er en unik og patenteret kombination af aminosyrer og hyaluronsyre, som har stor effekt på behandling af aldringstegn såsom poser under øjnene. Sunekos stimulerer hudens egne processer til at danne nyt kollagen og elastin, som vil reparere og genopbygge huden, så øjenområdet igen fremstår fast og friskt – hvilket også kan forebygge fremtidige poser under øjnene.

Et behandlingsforløb med Sunekos vil medføre en øget fasthed og elasticitet af huden i øjenområdet, en synlig reduktion af rynker og poser under øjnene og en lysere hudtone i øjenområdet. Det bedste resultat med Sunekos mod poser under øjnene ses ved et behandlingsforløb á 3 gange med 2 ugers interval.

Behandling til tunge øjenlåg

Hos N’AGE udfører vi udelukkende non-invasive kosmetiske behandlinger. Det vil sige, at vi til en behandling af tunge øjenlåg ikke benytter os af kosmetisk operation, men i stedet vores effektive ultralydsbehandling, Ultherapy. Denne behandling reducerer tunge øjenlåg og giver et friskere udseende til øjenområdet – helt uden kirurgi eller restitutionstid. Behandlingen er ideel til dig, der ønsker at forebygge den løs hud, der ved øjnene opstår med alderen.

Ultherapy opstrammer ikke løs hud eller overskydende hud i de nedre øjenlåg, men kan ellers behandle bl.a. ansigt, hals, bryst, décolleté og maveskind.

Altid gratis konsultation

Hos N’AGE følger en gratis og uforpligtende konsultation altid forud for enhver behandling. Vi vægter din tryghed, ønsker og forventninger rigtig højt! Du vil sammen med en af vores kosmetiske sygeplejersker gennemgå din hud og et forventet resultat ud fra dine ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen vil der være afsat god tid med plads til spørgsmål og undren, så du føler dig tryg.

Efter endt behandling vil du altid blive tilbudt en mulig kontroltid. Her vil du sammen med din behandler kunne følge op på dit resultat, og sikre, at det opfylder dine ønsker og forventninger.

Efter behandling kommer pleje

Efter enhver behandling kræver huden ekstra pleje. Huden i øjenområdet er ofte tynd og sart og kræver den helt rette pleje! Se her vores tre anbefalinger til pleje efter behandling mod poser under øjnene:

ZO Eye Brightening Créme

Eye Brightening Créme er ZO Skin Healths bedste øjencreme målrettet poser under øjnene, mørke rande og solskader! Øjencremen indeholder retinol, som er et a-vitamin, og som reducerer linjer og hævelse i øjenområdet. Cremens formel understøtter hudens elasticitet, mens den blødgør og plejer.

SkinCeuticals AOX+ Eye Gel

AOX+ Eye Gel fra SkinCeuticals er en effektiv blanding af antioxidanter. Kombinationen af antioxidanterne beskytter den tynde hud om øjet mod frie radikaler, der skader huden, såsom sol og forurening. Cremen mindsker samtidig hævelse omkring øjnene og indeholder koffein, der er med til at opfriske øjenområdet og synligt modvirke træthedstegn.

iS Clinical Eye Complex

Eye Complex fra iS Clinical er en mild, effektiv creme, der kombinerer potente antioxidanter og vitaminer for at reducere udseendet af mørke rande og fine linjer i øjenområdet. Øjencreme er skabt til at give næring og berolige den sensitive hud, mens den opstrammer og lysner det sarte og tynde område under øjnene.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja