Poser under øjnene

Reducer dine poser under øjnene med filler

Øjnene betyder enormt meget for udtrykket i ansigtet og når huden poser i øjenområdet, får den os hurtigt til at se mere træt ud, end vi føler os. Hos N’AGE tilbyder vi behandlinger, der igen gør øjenområdet friskt at se på! Er tiden til, at du prioriterer DIG? Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker står altid klar til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor I sammen kan finde ud af, hvordan du bliver den bedste version af dig selv.

BEHANDLING AF POSER UNDER ØJNENE

Poser under øjne indbefatter hævede omgivelser i øjenområdet, der nogle gange kan synes blå, lilla og generelt mørke. Poser under øjnene kan for mange være generende, men du er langt fra alene om det! Poser under øjnene er faktisk et af de mest udbredte hudproblemer – og der er hjælp at hente. N’AGE har 20 års erfaring indenfor kosmetiske behandlinger, og du er derfor garanteret professionel vejledning samt diskrete og smukke resultater.

En af de mest anvendte behandlinger til poser under øjnene er Teosyal, der er en ikke-permanent tynd filler. Med alderen svækkes de kollagene fibre i huden, og fugtniveauet vil falde. Huden vil blive tyndere og mere sart, og kan synke mere sammen, hvilket kan efterlade poser under øjnene og generelt trætte øjne. Med filler kan du opnå et markant friskere øjenområde, ved at styrke, opstramme og udfylde huden i øjenområdet. De dybe rande fyldes let ud, så linjen, ujævnheden og den mørke farve reduceres betydeligt. Ved en behandling med filler vil du øjeblikkeligt opleve en ændring, og vil allerede efter én behandling kunne gå hjem med et smukt og friskt udtryk i ansigtet.

Resultater med filler mod poser under øjnene

Filler mod poser under øjnene
Filler mod poser under øjnene

Hvad er filler?

Filler er en væske bestående af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre og anvendes til mange forskellige ting, blandt andet behandling af poser under øjnene. Filler er overordnet set en gel, der bruges til udfyldning af rynker og linjer samt til volumen og konturering af ansigtet. Siden 2003 har N’AGE arbejdet med filler, og vi er den klinik i Danmark med den største erfaring. N’AGE bragte faktisk kosmetiske behandlinger med filler ind på det danske marked, og er i dag en af de største klinikkæder i Norden. Vores kosmetiske sygeplejerskers æstetiske og professionelle blik, sikrer, at de altid skaber et naturligt resultat, der passer til dit ansigt. Hos N’AGE er din tryghed altid i førersædet!

Vil du vide mere om behandlingsforløbet med filler mod poser under øjnene? Så læs mere nedenfor.

Hvad kan filler?

Filler kan enormt meget! Nedenfor ser du en oversigt over, hvad vi benytte filler til:

  • Reducere: nedadvendte mundvige, furen fra næsen til munden, mørke rande og rynker
  • Forstørre og forme: læber, kinder og/eller kindben
  • Tilføre: fugt og fasthed til ansigt, décolleté og hænder
  • Udjævne: bump på næsen og dybe aknear

Filler vil forbedre din hudkvalitet markant, og du vil opleve at have en langt mere elastisk og fugtet hud efter behandling. Filler forbedrer tilmed din hudkvalitet over tid og kræver ofte mindre filler til efterfølgende behandling.

SÅDAN FOREGÅR DIN BEHANDLING MED FILLER

Til en behandling med filler mod poser under øjnene vil filleren blive injiceret med en tynd nål i området omkring øjnene. Smerten varierer fra person til person men beskrives ofte som et lille niv, når nålen injiceres. Er du nervøs for din behandling, eller har du nåleskræk, vil du altid kunne snakke med din behandler om det pågældende, så du føler dig tryg.

Efter behandlingen vil du have små prikker i huden fra injektionsstederne, som hurtigt forsvinder igen. Nogle oplever hævelse og blålige plamager, som også hurtigt fortager sig igen.

Dit behandlingsforløb med filler mod poser under øjnene

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Resultatet er øjeblikkeligt
Øjeblikkeligt
Holdbarhed
Holdbarhed
Holdbarheden er 6-12 måneder
6-12 måneder

Priser på filler mod poser under øjnene

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med filler mod poser under øjnene
Fra 2.750 DKK
Bestil gratis konsultation

Andre behandlinger mod poser under øjnene

Sunekos

Sunekos er ligesom filler en injektionsbehandling, der mindsker poser, rande og linjer under øjnene. Sunekos er en unik og patenteret kombination af aminosyrer og hyaluronsyre, som har stor effekt på behandling af poser under øjnene. Sunekos stimulerer hudens egne processer til at danne nyt kollagen og elastin, som vil reparere og genopbygge huden, så øjenområdet igen fremstår fast og friskt.

Et behandlingsforløb med Sunekos vil medføre en øget fasthed og elasticitet af huden i øjenområdet, en synlig reduktion af rynker og poser og en lysere hudtone i øjenområdet. Det bedste resultat med Sunekos mod poser under øjnene ses ved et behandlingsforløb á 3 gange med 2 ugers interval.

Altid gratis konsultation

Hos N’AGE følger en gratis og uforpligtende konsultation altid forud for enhver behandling. Vi vægter din tryghed, ønsker og forventninger rigtig højt! Du vil sammen med en af vores kosmetiske sygeplejersker gennemgå din hud og et forventet resultat ud fra dine ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen vil der være afsat god tid med plads til spørgsmål og undren, så du føler dig tryg.

Efter endt behandling vil du altid blive tilbudt en mulig kontroltid. Her vil du sammen med din behandler kunne følge op på dit resultat, og sikre, at det opfylder dine ønsker og forventninger.

Efter behandling kommer pleje

Efter enhver behandling kræver huden ekstra pleje og omsorg. Huden i øjenområdet er ofte tynd og sart og kræver den helt rette pleje! Se her vores tre anbefalinger til pleje efter behandling mod poser under øjnene:

ZO Eye Brightening Créme

Eye Brightening Créme er ZO Skin Healths bedste øjencreme målrettet poser under øjnene, mørke rande og solskader! Øjencremen indeholder retinol, som reducerer linjer og hævelse i øjenområdet. Cremens formel understøtter hudens elasticitet, mens den blødgør og plejer.

SkinCeuticals AOX+ Eye Gel

AOX+ Eye Gel fra SkinCeuticals er en effektiv blanding af antioxidanter. Kombinationen af antioxidanterne beskytter den tynde hud om øjet mod frie radikaler, der skader huden, såsom sol og forurening. Cremen mindsker samtidig hævelse omkring øjnene og indeholder koffein, der er med til at opfriske øjenområdet og synligt modvirke træthedstegn.

iS Clinical Eye Complex

Eye Complex fra iS Clinical er en mild, effektiv creme, der kombinerer potente antioxidanter og vitaminer for at reducere udseendet af mørke rande og fine linjer omkring øjnene. Øjencreme er skabt til at give næring og berolige den sensitive hud, mens den opstrammer og lysner det sarte og tynde område under øjnene.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
6 timer siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
6 timer siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
1 dag siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
1 dag siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
2 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
2 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela
5
2 dage siden
Meget professionelt.
Meget professionelt. ...
Trine
5
2 dage siden
Professionel og god oplevelse at komme…
Professionel og god oplevelse at komme ved Pia ved N’Age i Odense ...
Pernille Laugesen
5
2 dage siden
Får altid deres helt ærlige mening…
Får altid deres helt ærlige mening hvilket jeg sætter utrolig står pris på! 😍 de...
Pernille