PeelingsPeelings

PEELINGS

Hvis din hud har mistet sin glød, er solskadet med rynker og pigmentering eller er skæmmet af akne-ar og forstørrede porer, så er en peeling løsningen for dig. Hos N’AGE tilbyder vi flere forskellige kemiske peelings og nålefrie anti-age-behandlinger, og vi skræddersyer behandlingsforløbet specifikt til din hudtype og problematik.

HVAD ER PEELINGS?

Kemiske peelings vinder frem internationalt, fordi de kommer i mange styrker og simpelt og effektivt reducerer alt fra akne-ar til solskader og forbedrer hudens glød og vitalitet. Kemiske peelings er lavet til at eksfoliere din hud i forskellige grader afhængig af din hudtilstand, således at den igen fremstår ensartet og med en flot glød. Fælles for peelings er, at huden bliver stimuleret til selvfornyelse af kollagen og elastin, som er vores huds byggesten, og som vi mister, i takt med at vi ældes.

Peelings findes i forskellige styrker og varianter, som vælges ud fra hudtype og det resultat, du gerne vil opnå.

Vi rådgiver, inden vi behandler

Hvad gør peelings?

Hos N’AGE har vi tre forskellige peelings, der bruges til forskellige problematikker. Salicylsyrepeelingen er god til dig, der døjer med uren hud, mens TCA-peelingen er ideel til dig, der har pigmentskjolder efter solskader. Vores PRX-T33-behandling giver din hud et cellefornyende boost og er god i kombination med mange af vores andre behandlinger for en flot glød året rundt.

SALICYLSYREPEELING

Salicylsyrepeeling er en mediumstyrke peeling, der er velegnet til hud med pigmentskjolder, store porer og uren hud, samt hud der trænger til lidt ungdommelig glød.

Salicylsyrepeeling stimulerer huden til selvfornyelse, reducerer pigmentskjolder, minimerer porer og dæmper uren hud.

Den er særlig egnet til at reducere:

 • fine linjer
 • pigmentskjolder
 • forstørrede porer
 • uren hud

Før behandlingen

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler til konsultation hos en af N’AGEs kosmetiske sygeplejersker inden din behandling. Konsultationen er gratis og uforpligtende. Her vil vi vurdere din hud og tale med dig om, hvad du kan forvente af resultat. Inden din konsultation skal du også læse og downloade samtykkeerklæringen for peelings.

Download samtykkeerklæringen for salicylsyrepeeling her

Du må ikke have selvbruner på eller have været i solen i to uger op til behandlingen.

Selve behandlingen

Peelingen påføres huden med en pensel og neutraliseres igen efter et par minutter – mens peelingen er på, kan man føle en let brændende fornemmelse i huden. I dagene efter en behandling kan huden være en lille smule rød og skalle lidt af – langt de fleste vil dog bare opleve, at huden føles mere glat og har en fin glød. Alt efter din hudtype og problem kan behandlingen enten foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling eller som et forløb med gentagne behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kommer mere i dybden med et problem.

Efter behandlingen

I dagene efter behandlingen vil huden have en let rødme, og den kan skalle i 3-4 dage. I disse dage bruges en creme, som du får med hjem fra N’AGE. Huden vil derefter få sin fine glød og blive mere glat. Det er vigtigt, at du i de efterfølgende ti dage beskytter din hud mod solen med minimum solfaktor 30. Denne kan købes i klinikken eller på vores webshop her.

N’AGEs dygtige personale kan i forbindelse med behandlingen sammensætte et hudplejeprogram med produkter tilpasset din hud, som du kan anvende for at vedligeholde resultatet længst muligt.

Hvor tit kan man få lavet behandlingen?

Alt efter din hudtype og problem kan behandlingen enten foretages en gang imellem i stedet for en ansigtsbehandling eller som en kur med gentagne behandlinger med 3-4 ugers mellemrum, hvor man kan komme mere i dybden med et problem.

TCA-PEELING

Hvad er TCA-peeling?

TCA (trikloreddikesyre) er en syre, som kontrolleret afsliber det yderste døde hudcellelag og derved stimulerer til ny, opstrammende bindevævsdannelse i huden. Ved at tilpasse koncentrationen af TCA, behandlingstid og påføringsmetode kan behandlingen tilpasses den enkeltes behov. TCA-peeling virker hudforyngende ved at forbedre linjer, små rynker, pigmentforandringer, store porer og ar.

Den er særlig egnet til at forbedre:

 • solskadet hud
 • moderate rynker og linjer
 • pigmentforandringer
 • forstørrede porer
 • ar fra akne
 • andre typer ar
 • gløden i huden

Hvor bruges TCA-peeling?

Behandlingen bruges på/i:

 • ansigtet
 • halsen
 • øverste del af brystet
 • hænderne

Denne type peeling bruges til behandling af solskadet og hyperpigmenteret hud, mat og let rynket hud, der trænger til foryngelse, store porer og ar. TCA-peeling giver en medium-overfladisk til dybere fornyelse og opstrammende effekt af huden samt glød. Behandlingen bruges overvejende i ansigtet, men kan også bruges til hals, øverste del af brystet og håndrygge.

Før behandlingen skal du til en konsultation ved en af vores dermatologer, hvor behandlingen planlægges.

Efter behandlingen skal huden smøres flere gange med en cremeserie fra Dermaceutic i 3-7 dage. Hvor længe afhænger af din hudtype, samt hvor dyb en behandling der er foretaget.

INDEN BEHANDLINGEN:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres hos en af vores hudlæger inden en TCA-peeling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum en uge, inden du kan få foretaget selve peelingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for TCA-peeling inden din behandling.

Download samtykkeerklæringen for TCA-peeling her

EFTER BEHANDLINGEN

Der anbefales ingen motion, varme bade eller sauna i op til et døgn efter behandlingen. Efter en TCA-peeling kan huden klø og opleves tør. Ved akne-tilfælde kan der forekomme en udrensningsproces i form af opblussen. Dette er midlertidigt og aftager inden for en uge. Afhængig af peelingstyrke kan du få alt fra ingen afskalning til svær afskalning af huden. Ved de dybere kemiske peelings vil huden føles stram de første dage efter behandlingen, og huden kan blive mørkere – måske i skjolder. Efter 3-4 dage begynder huden at afskalle. Dette fortsætter i omkring en uge.

For at opnå det optimale resultat vil det for de fleste være nødvendigt at gentage TCA-behandlingen 2-3 gange. Du skal være meget omhyggelig med at beskytte huden med høj solfaktor i rigelige mængder (faktor 25-50 med både UVA og UVB) ved udsættelse for sol. Bivirkninger af en peeling afhænger af typen og styrken af peelingen: Jo mildere en peeling er, desto mindre er risikoen for bivirkninger. For at minimere risikoen for bivirkninger anvender vi udelukkende velafprøvede peelinger og har erfarne behandlere.

PRX-T33-peeling

Hvad er PRX-T33?

PRX-T33 er en rynkereducerende peeling og anti-age-behandling, som effektivt regenerer og stimulerer hudens cellefornyelse. Peelingen er velegnet til at reducere rynker, linjer og genskabe tabt elasticitet. Vi anvender ikke nåle ved en PRX-T33 behandling, og den er derfor god til dig, som ikke ønsker en injektionsbehandling. Peelingen er klinisk dokumenteret, CE-mærket klasse 1 og betegnes som en medicinsk behandling. PRX-T33 består af en unik sammensætning af TCA, hydrogenperoxid og Kojic-syre, som booster hudens naturlige processer til at forbedre det yderste hudlags udseende og kvalitet. Ønsker du et anti-age-resultat – altså reduktion af fine linjer, solskader og små karsprængninger i hudens overflade, anbefaler vi et forløb på minimum 3 behandlinger.

Peelingen er velegnet til stort set alle hudtyper og aldre, som trænger til ekstra hudforyngelse og pænere hudstruktur. Behandlingen kan foretages året rundt, da huden ikke bliver lysfølsom efter behandlingen, men husk altid en god fugtighedscreme eller et serum, som kan styrke din hudbarriere samt fugte huden og en solbeskyttelse efter behandlingen. Vi anbefaler Phyto Corrective Gel, Epiderman Repair og Ultra Facial Defense.

Download samtykkeerklæring til PRX-T33 her.

Før og efter behandlingen med PRX-T33:

Bruger du retinol i din hudplejerutine, skal du stoppe med det 14 dage inden din behandling med PRX-T33. Efter behandlingen kan minimal afskalning og tørhed forekomme.

Peelingen kan med fordel kombineres med vores andre æstetiske behandlinger som injektionsbehandlinger, Fraxel-laser og medicinsk Dermaroller. Vi anbefaler også, at du imellem dine behandlinger anvender Dermaroller derhjemme for at forlænge dit resultat. Læs mere om PRX-T33 her.

Resultater med peelings

PRX-T33
Før
Efter
PRX-T33
Efter 5 behandlinger
PRX-T33
Før
Efter
PRX-T33
Efter 5 behandlinger
TCA-peeling
Før
Efter
TCA-peeling
Resultat efter 30 dage med én TCA-peeling
TCA-peeling
Før
Efter
TCA-peeling
Resultat efter 30 dage med én TCA-peeling
Salicylsyrepeeling
Før
Efter
Salicylsyrepeeling
Efter salicylsyrepeeling-forløb à tre behandlinger

Dit behandlingsforløb med peelings

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation. Afhængigt af hvilken peeling du ønsker, skal du til konsultation hos enten en af vores hudlæger eller en af vores sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og dit ansigt og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
Cirka 15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er cirka en uges restitutionstid ved denne behandling
Cirka en uge
Resultat
Resultat
Efter cirka en uge kan du se det endelige resultat
Cirka en uge
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent, hvis den gentages 3-4 gange i starten
Permanent

Videoer til dig, som overvejer et behandlingsforløb

Hvad er første step?

Hvad er første step?

Det første step er, at du kommer ind til en gratis konsultation.
Velkommen til N'AGE

Velkommen til N’AGE

Lær os bedre at kende.

Peelings er gode til at

 • reducere synligheden af rynker, ar og strækmærker
 • reducere ar fra akne
 • reducere ujævnhed i hudens struktur
 • opstramme huden let
 • give huden et cellefornyende boost
 • formindske porer og give glød
 • reducere ujævn pigmentering

Priser på peelings

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
TCA-peeling styrke 15 % – første behandling
5.500 DKK
TCA-peeling styrke 15 % – anden behandling
3.500 DKK
TCA-peeling styrke 20 % – første behandling
6.000 DKK
TCA-peeling styrke 20 % – anden behandling
4.000 DKK
Salicylsyrepeeling
1.750 DKK
PRX-T33 – 1 behandling
1.500 DKK
PRX-T33 – 3 behandlinger
3.200 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar til peelings

Hvilke slags peelings har I?

Hos N’AGE har vi tre slags peelings: TCA-peeling, salicylsyrepeeling og PRX-T33.

Hvad er en PRX-T33 peeling?

En PRX-T33 peeling er en peeling til dig, der ønsker mere glød. Peeling er også effektiv mod linjer, rynker og pigmentering/solskader, akne-ar og forstørrede porer. Du kan læse mere om behandlingen her.

Hvilken peeling passer til mig?

En TCA-peeling er særligt egnet til at forbedre solskadet hud, moderate rynker og linjer, pigmentforandringer, forstørrede porer, ar og gløden i huden i ansigtet, på halsen, øverste del af brystet og hænderne. Salicylsyrepeelingen er især god til dig, der gerne vil have reduceret fine linjer eller uren hud. En behandling med PRX-T33 er til dig, hvis din hud har mistet glød, er solskadet med linjer, rynker og pigmentering eller er skæmmet af akne-ar og forstørrede porer, så er en PRX-T33 peeling løsningen for dig.

Bliver jeg rød i ansigtet efter en peeling?

Efter TCA-peeling anbefales det, at du op til et døgn efter behandlingen undgår motion, varme bade og sauna. Din hud vil være tør og kan klø, samtidig med at der kan forekomme en opblussen af akne. Disse gener aftager inden for en uge. Efter en salicylsyrepeeling vil din hud være en anelse rød og kan skalle i de efterfølgende 3-4 dage. Du får en creme med hjem fra N’AGE, som hjælper på det. Det er vigtigt, at du i de første 10 dage efter behandlingen beskytter din hud mod solen med minimum solfaktor 30. Efter en PRX-T33 kan du opleve minimal tørhed og afskalning, og derfor er det vigtigt, at du husker en god fugtighedscreme. Behandlingen kan du få foretaget året rundt, men det er altid en god ide at huske en solfaktor. Hvilken peeling der passer præcis til dig og din hud, kan vi bedst vurdere til en gratis konsultation.

Hvor tit skal jeg have gentaget behandlingen?

For at opnå det mest optimale resultat med TCA-peeling vil det for de fleste være nødvendigt at gentage behandlingen 2-3 gange. Med en salicylsyrepeeling afhænger det af din hudtype og problemområde, men regn med en behandling hver tredje eller fjerde uge. Du kan få gentaget din PRX-T33, så tit du har behov for det.

Kan man behandle ar fra akne med peelings?

Ja. Kemiske peelings anvendes ofte til at reducere ar fra akne. Dette gøres med en TCA peeling og PRX-T33.

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Professionelle og dygtige behandlere…
Professionelle og dygtige behandlere som får dig til at føle dig tryg og i gode...
Heloise
5
1 dag siden
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse. Da jeg gik ud efter min første restylane/Botox behandling kunne jeg nærmest flyve...
Tina Møller
5
3 dage siden
God og behagelig oplevelse ..
God og behagelig oplevelse .. ...
Susanne Beck Petersen
5
4 dage siden
Jeg havde en super oplevelse
Jeg havde en super oplevelse. Havde forinden været lidt nervøs men hun skabte en god...
Lena
5
4 dage siden
Trygt og naturligt
Man føler en fantastisk tryghed, behandlingen er yderst professionel, og resultatet naturligt. ...
lotte
5
4 dage siden
Kan varmt anbefale Patricia og N'age.
Går fast hos Patricia. Hun er dygtigt til at rådgive og sørger altid for, at...
Mette
5
4 dage siden
1000 tak 😁
Rigtig professionel service, følte mig godt tilpas og tryg, vigtigt at når man skal behandles....
Jeanette Flodin
5
5 dage siden
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse! ...
Julia
5
16. okt 2021
I’m very please with N’Age
I’m very please with N’Age. N’age has made me look 15 years younger. Thank you...
Fatmata Mansaray
5
16. okt 2021
Meget behagelig oplevelse med venlig og…
Meget behagelig oplevelse med venlig og kompetent personale 😊 ...
Kristina