Behandling af bekymringsrynke

BEHANDLING AF BEKYMRINGSRYNKER

Nogle rynker får dig til at se smuk og karismatisk ud, og andre rynker kan få dig til at se lukket, stresset og bekymret ud. Mange oplever, at særligt bekymringsrynken får ansigtet til at se ældre og vredt ud, og det bliver desværre kun mere fremtrædende med alderen. Hos N’AGE kan vi fjerne bekymringsrynken med vores effektive rynkebehandlinger, men samtidig bevarer og forstærker vi dit naturlige, friske og imødekommende udseende.

HVOR SIDDER BEKYMRINGSRYNKERNE?

Med alderen falder dannelsen af kollagene fibre og hyaluronsyre. Det gør huden mere modtagelig over for, når huden folder, så de på sigt sætter sig permanent i huden som rynker.

Bekymringsrynken eller 11-talsrynken, som den også kaldes, kommer til udtryk som dybe rynker mellem øjenbrynene hos både mænd og kvinder. Da bekymringsrynken er placeret lige mellem vores øjne, er den svær at skjule, da det er naturligt, at man ser hinanden i øjnene, når man taler med et andet menneske. Derfor er også bekymringsrynken blevet en af de hyppigste behandlinger, vi laver hos N’AGE.

De dybe linjer mellem øjnene, som mange af os bærer rundt på, har fået navnet bekymringsrynken, da dette er området, hvor dine muskler har tendens til at trække sig sammen, når du er bekymret, vred eller koncentreret.

BEKYMRINGSRYNKER OPSTÅR, NÅR…

Bekymringsrynken kommer specielt til udtryk, når man koncentrerer sig, tænker på noget bestemt eller sidder og arbejder foran sin computer. I alle disse situationer har vores muskler imellem øjenbrynene en tendens til at trække sig sammen. Du er derfor næppe selv klar over, hvornår og hvor ofte du laver denne ufrivillige bevægelse Ligesom med alle øvrige mimiske rynker opstår bekymringsrynker, i takt med at vores muskler gentagende gange trækkes sammen.

Når vi bliver ældre, vil vi have foretaget de samme mimiske bevægelser så mange gange, at der kommer folder i huden, hvilket viser sig som rynker. Derudover bliver vores hud også naturligt mindre fast og spændstig med alderen, da vores krop producerer færre kollagene fibre og mindre hyaluronsyre. Bekymringsrynker er således en naturlig og, for nogle, uundgåelig del af at blive ældre. Men alligevel føler mange mennesker, at de får bekymringsrynker i en alt for tidlig alder.

HVORDAN PÅVIRKER BEKYMRINGSRYNKER DIT UDSEENDE?

Bekymringsrynken har en stor indvirkning på ens udseende og er en af de hyppigste årsager til, at vores kunder opsøger N’AGE. Jo mere prominent bekymringsrynken er blevet, jo mindre føler man sig som sig selv. Bekymringsrynken gør ofte, at man ser trist, træt eller vred ud, og det er heldigvis de færreste, der føler sig sådan gennem hele dagen.

Ligeledes sidder bekymringsrynken midt i ansigtet og er derfor ofte umulig ikke at bemærke. Mange har oplevet at få en bemærkning om, at man ser sur eller bekymret ud, til trods for at det ikke er sådan man rent faktisk har det. Det er derfor som oftest denne rynke, der påvirker ens humør og velvære mest, netop fordi den gør, at ens udseende ikke reflekterer ens sindstilstand. Man vil jo helst se ud, som man føler sig.

HVORDAN BEHANDLER MAN BEKYMRINGSRYNKER?

For rigtig mange af vores kunder er bekymringsrynken den første rynkereducerende behandling, de får foretaget hos klinikken. Der findes forskellige måder at behandle bekymringsrynken på, og ofte kommer det optimale resultat af at kombinere flere behandlingstyper med den rigtige hudpleje.

BEHANDLING MED CREME

God hudpleje er nemlig virkelig vigtigt for både at forebygge og reducere synligheden af fine linjer og rynker. I N’AGEs webshop forhandler vi kliniske hudplejeprodukter fra førende hudplejemærker – blandt andet SkinCeuticals og iS Clinical. Produkterne indeholder effektive ingredienser, der giver synlige og klinisk beviste resultater.

BEHANDLING MED BOTOX/VISTABEL OG AZZALURE

LETTE OG MODERATE RYNKER

Hvis du er tidligt ude og kun oplever lette og moderate rynker mellem øjenbrynene eller i panden, vil en regelmæssig behandling med botox eller Azzalure få dem til at forsvinde. Botox er et veldokumenteret medicinsk muskelafslappende præparat, der bruges til at afspænde de muskler, der trækker sig sammen og skaber rynkerne. Således udglattes rynkerne og forsvinder.

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som anvendes til at injicere Botulinum Toxin i de udvalgte områder. Med behandlingen sikrer man, at musklen vil få ro og ikke kan trække sig sammen. På den måde kan man reducere eller fjerne sine mimiske rynker. Resultatet kan allerede ses 3-10 dage efter behandlingen.

En behandling med Botulinum Toxin er den mest anvendte behandlingsform til næsten alle mimiske rynker som for eksempel panderynker, smilelinjerne mellem øjnene, rynker ved munden og bekymringsrynker.

KOMBINATIONSBEHANDLING MED RESTYLANE

DYBE OG MARKANTE RYNKER

Hvis rynkerne er dybe og mere markante, kan en behandling med Botulinum Toxin kombineres med en behandling med Restylane, som er en filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Hvis bekymringsrynkerne er dybe og stadig synlige efter injiceringen af enten botox eller Azzalure, vil vi supplere med Restylane efter et par uger for at udfylde den/de eksisterende rynke(r).

Vi behandler dermed bekymringsrynkerne i to trin:

  1. Vi behandler med botox eller Azzalure for at få musklerne til at slappe af og udjævne det ønskede område. Resultatet vil ses 3-10 dage efter behandlingen, hvorefter man kommer ind til en kontrol.
  2. Er rynken stadig fremtrædende, bruger vi Restylane til at fylde rynkerne ud indefra og udjævne hudoverfladen.

VI ER DE MEST ERFARNE I BOTOX OG RESTYLANE

N’AGE introducerede danskerne til rynkereducerende behandlinger, da vi åbnede den første klinik i 2003 og var den første klinik i Danmark, der kunne tilbyde behandlinger med Restylane. Vi er nu Danmarks største og mest erfarne inden for rynkereducerende behandlinger, og vores mange års erfaring er din sikkerhed for et trygt behandlingsforløb med smukke resultater.

Hos N’AGE er kerneværdierne etik, æstetik og sikkerhed. Vi efterlever disse værdier hver eneste dag på klinikkerne, og derfor er vi stolte af, at vores mange ambassadører, som blandt andet inkluderer Christiane Schaumburg-Müller, Annette Heick, Uffe Buchard og Lina Rafn, alle står inde for kvaliteten af vores behandlinger.

BOOK DIN UFORPLIGTENDE KONSULTATION I DAG

Hvis du selv har fået bekymringsrynker, som, du mener, påvirker dit udseende uhensigtsmæssigt, så kan du kontakte os allerede i dag. Hos N’AGE tilbyder vi altid en gratis konsultation forud for alle vores behandlinger som en del af vores service.

Ved en konsultation har du både mulighed for at møde vores erfarne og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker samt mulighed for at få stillet alle de spørgsmål, du måtte have. Ved selve konsultationen vil vi også komme med vores vurdering af, hvilket resultat du kan forvente dig af en eventuel behandling.

Book din konsultation her.

Download samtykkeerklæringen for behandlinger med Botulinum Toxin her.

Resultater med Botox

Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft og fået reduceret af linjer, volumen i hage og læber med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft og fået reduceret af linjer, volumen i hage og læber med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt contour og læbevolumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt contour og læbevolumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, pande, kragetæer, rygerynker og brynløft samt reduceret rynker med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, pande, kragetæer, rygerynker og brynløft samt reduceret rynker med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt contour og volumen med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunde har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt contour og volumen med Restylane.
Botulinum Toxin
Før
Efter
Botulinum Toxin
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt reduceret mørke rande og linjer med Restylane
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn, i pande og brynløft samt reduceret mørke rande og linjer med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn og i pande samt reduceret mørke rande og fylde i læber og hage med Restylane.
Botox
Før
Efter
Botox
Kunden har fået botox ml. bryn og i pande samt reduceret mørke rande og fylde i læber og hage med Restylane.

Dit behandlingsforløb med botox

En behandling med Botulinum Toxin er den mest anvendte behandlingsform til næsten alle mimiske rynker. For eksempel anvendes botox til panderynker, smilelinjerne mellem øjnene, rynker ved munden og bekymringsrynker. Læs mere om behandlingsforløbet med botox her.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15 minutter
15 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
De første 4 timer efter behandlingen skal området have ro
Ro i området i 4 timer
Resultat
Resultat
3-10 dage efter behandlingen
3-10 dage
Holdbarhed
Holdbarhed
En behandling med botox holder 3-6 måneder
3-6 måneder

Videoer med Botox

Botox

Botox

Se, hvordan en botox-behandling foregår.
Botox

Botox

Se, hvordan en botox-behandling foregår.

Priser på Botox

Botulinum Toxin
Konsultation
GRATIS
Øjne
2.300 DKK
Glabella (bekymringsrynken)
2.300 DKK
Glabella/bekymringsrynke (mænd)
2.500 DKK
Pande med løft
2.800 DKK
Pande med løft (mænd)
2.950 DKK
Pande
2.300 DKK
Pande (mænd)
2.500 DKK
Brynløft
900 DKK
Pande med løft + øjne
4.500 DKK
Pande + glabella
3.900 DKK
Pande + glabella (mænd)
4.100 DKK
Pande med løft + glabella
4.500 DKK
Alle tre områder
4.900 DKK
Alle tre områder (mænd)
5.100 DKK
Hals
4.100 DKK
Under næsen/tandkødssmil
1.200 DKK
Under arme/svedbehandling
5.600 DKK
Læberynker
1.200 DKK
Bunny lines (næserynker)
900 DKK
Masseter
2.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med Restylane

Hvad er forskellen mellem Restylane og botox?

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluron – et sukkerstof, der naturligt findes i huden.

Botox er et muskelafslappende præparat, der bruges i mikrodosering til at afslappe de muskler i ansigtet, der fx skaber rynker mellem bryn, rundt om øjne eller i panden.

Restylane anvendes så at sige til at ”udfylde” rynker og fuger i huden samt skabe mere volumen i fx læber, kinder, hage osv., hvorimod botox injiceres direkte i musklen, og anvendes oftest til minimering af mimiske rynker.

Hvordan foregår en behandling med botox?

En behandling med botox starter med en gratis konsultation hos en af vores hudlæger. Herefter har du en betænkningstid på 48 timer, før du kan få udført behandlingen. Selve behandlingen foregår ved, at en kosmetisk sygeplejerske vurderer dine ønsker og behov, markerer behandlingsområderne og injicerer botox med en lille, fin nål i det ønskede område. Behandlingen er stort set smertefri og tager cirka 15 minutter. De efterfølgende 2-3 timer skal du undgå at bære makeup, ligesom hård motion i de første 24 timer også frarådes. Efter cirka 14 dage skal du til kontrol hos os, så vi kan sikre os, at du er tilfreds med resultatet.

Hvordan virker botox?

Botox får musklerne til at slappe af, så rynkerne og huden bliver udglattet. Din mimik bliver bevaret, og dit ansigt vil stadig se levende og helt naturligt ud efter en botox-behandling hos N’AGE.

Hvor lang tid holder en behandling med botox?

Det er individuelt, hvor lang tid en behandling med botox holder, men for de fleste aftager det efter 3-6 måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja