Akne ar

Slip af med aknear én gang for alle!

Døjer du med ar fra akne og uren hud? Så er du langt fra alene. Akne og uren hud er meget almindeligt, og kan for mange opstå i forbindelse med puberteten eller brug af p-piller. Akne og uren hud er en udfordring, der generer langt de fleste, der har prøvet at have det, og aknearrene står derfor tilbage som en irriterende påmindelse, efter at du omsider har fået bugt med dine urenheder. Det er derfor ingen overraskelse, at rigtig mange ønsker at reducere dem, så de endelig kan få den fine, strålende hud, de altid har drømt om. Hos N’AGE har vi flere effektive akne behandlinger, der er målrettet forskellige typer ar fra akne og uren hud, og som forfiner hudstrukturen – bliv klogere på dem alle på siden her! Du kan også booke en gratis konsultation på 30 minutter, hvor du vil kunne stille alle dine spørgsmål og få grundig vejledning hos en erfaren kosmetisk sygeplejerske.

BEHANDLING AF AR FRA AKNE

aknear

Laserbehandlinger

Der findes flere typer behandlinger til at reducere ar, som følge af behandling af akne med for eksempel medicinsk behandling. De mest populære er disse laserbehandlinger:

Hvor Fraxel og CO2-laser arbejder med hudens struktur ved at stimulere huden til at reparere sig selv, virker IPL mod farveforskelle i huden. Det vil sige, at hvis du døjer med røde ar eller misfarvninger i huden på grund af dine aknear, kan IPL udjævne hudtonen, så din hud bliver fin og ensartet.

Vi anbefaler især kombinationen af Fraxel og IPL for en forfinet og jævn hud med masser af fantastisk glød! Alle behandlingerne foregår i et forløb ad flere omgange for det smukkeste resultat. Reduktionen af ar med laserbehandling er permanent – arrene er for altid synligt reducerede, når du er færdig med dit forløb.

Ønsker du at blive klogere på, hvilken behandling der passer bedst til dig? Så book en gratis konsultation hos N’AGE, eller læs mere om behandlingerne længere nede på siden.

Andre typer behandlinger til ar

Ud over laserbehandlinger har vi også tre andre typer behandlinger til aknear:

Hos N’AGE har vi tre kemiske peelings med det til fælles, at de alle forbedrer hudstrukturen, reducerer overflødigt talg i hudens talgkirtler og giver fornyet glød til huden. Vores kemiske peelings er oplagte til dig, der ikke ønsker en laserbehandling. Vores TCA-peeling er den af de tre kemiske peelings, der målrettet udjævner og ensarter huden – og reducerer dermed også ar fra mild akne og moderat akne.

Restylane Skinbooster er en populær injektionsbehandling, der giver let fylde og fugt til huden. Denne behandling er god til de dybe, atrofiske ar, fra svær akne, da den fylder ”hullerne” i huden ud og diskret udjævner hudoverfladen.

SkinPen er en microneedling-behandling, der ved hjælp af bittesmå prik i huden med en lille fin nål sætter gang i hudens kollagenproduktion og fornyelsesproces, hvilket vil gøre huden mere elastisk og jævn. Behandlingen er ideel til dig med aldringstegn, ar, pigmentering eller blot hud, der trænger til et reparationsboost!

aknear

Hvordan virker behandlingerne?

Vores seks behandlinger til aknear baserer sig alle på avancerede teknologier og mange års forskning bag sig. Nogle af dem udføres udelukkende af vores tilknyttede dermatologer i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed. Vores nøje udvalgte behandlingsportefølje betyder også, at de virker – vi har udvalgt de behandlingsmuligheder på markedet, der leverer de bedste resultater gennem de mest sikre metoder. Bliv klogere på teknologien bag behandlingen ved at læse mere.

Fraxel til aknear

En behandling med Fraxel-laser er helt ideel til aknear, fordi behandlingen kickstarter huden til at reparere sig selv. Det gør den, fordi Fraxel-laserens stråler laver små og kontrollerede skader på huden, som sætter gang i hudens fornyelse, da den omkringliggende hud straks går i gang med at reparere skaderne. Desuden bliver hudens kollagenproduktion styrket, så huden også bliver mere spændstig og får en let opstramning.

Et behandlingsforløb med Fraxel indbefatter som regel 3-5 behandlinger alt afhængig af dit behov og dine ønsker for resultatet – første skridt i dit forløb er at booke en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

Fraktioneret CO2-laser

Ligesom Fraxel-laser laver CO2-laser kontrollerede skader i huden, der sætter gang i fornyelsesprocessen. Den overordnede forskel er dog, at CO2-laseren er en mere kraftfuld laser, der også arbejder på blandt andet solskader og aldringstegn. En behandling fraktioneret CO2-laser udføres udelukkende af erfarne dermatologer og kræver også en del længere helingstid end Fraxel. Til gengæld holder huden sig ensartet med mindre pigmentering og færre fine linjer i årevis efter 2-3 behandlinger.

IPL-laser til ar

Døjer du også med rødme i dine ar, er en behandling med IPL helt ideel til dig. IPL står for Intense Pulsed Light og er en avanceret teknologi, der opsporer og ensarter ujævnheder i hudtonen eller farveforskelle. IPL-behandlingen bruges derfor også til pigmentering, karsprængninger og hårfjerning. Laserstrålen absorberes i farveforskellen – for eksempel hæmoglobinet i røde ar – hvorefter det så destrueres på få millisekunder. Som regel kræver det bedste resultat 2-5 behandlinger med 6-8 uger mellem hver behandling. Det er vigtigt, at du ikke får sol efter behandlingen eller er solbrun inden. Derfor startes forløbet i vinterhalvåret.

En typisk behandling med IPL bliver rigtig ofte kombineret med en Fraxel-behandling, da huden så både forfines i struktur og udjævnes i tone. Resultatet af den kombination er en superflot, strålende og jævn hud!

TCA-peeling

Vi har hos N’AGE tre forskellige kemiske peelinger: Milk Peel, salicylsyrepeeling og TCA-peeling. Fælles for de tre er, at huden får en masse lækker glød og bliver renset i dybden. TCA-peelingen afsliber kontrolleret det yderste døde hudcellelag og stimulerer huden til at danne nyt og friskt bindevæv uden ujævnheder. Behandlingen er desuden god til solskader, fine linjer, pigmentering og forstørrede porer. TCA-peelingen kræver i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed en konsultation hos en N’AGE-hudlæge inden behandlingen, som også udføres af en hudlæge. Efter behandlingen vil din hud reagere ved at blusse op og skalle af – dette er helt normalt og varer som oftest lidt cirka 10 dage. Det er ekstremt vigtigt, at du bruger rigeligt med solcreme i ugerne efter peelingen. Som regel kræver det bedste resultat 2-3 behandlinger i alt.

Restylane Skinbooster

Har dine akne efterladt dig med atrofiske ar (huller i huden), kan et godt supplement til laser være en fillerbehandling. Restylane Skinbooster er meget populær til at udjævne hudstrukturen især ved ar eller dybe rynker. Skinbooster giver masser af fugt til huden og en let fylde – og kan altså udfylde hullerne i huden, så den bliver jævn og ensartet i strukturen.

Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som er et fugtbindende sukkerstof, der allerede findes i huden. Filler nedbrydes naturligt over tid, og det kan derfor være nødvendigt med opfriskende behandlinger for at holde resultatet ved lige. Skinbooster kan både fås som en enkelt behandling og som et forløb på 3 behandlinger med 3-4 uger mellem hver.

SkinPen

En behandling med SkinPen er en effektiv microneedling-behandling til skader i huden. De bittesmå nåle laver mikroskopiske skader på huden, som sætter gang i kollagenproduktionen og reparationsprocessen og dermed styrker huden. Huden bliver tykkere og mere modstandsdygtig, hvilket bidrager til at udglatte skader i hud med ar fra akne. Behandlingen kræver som oftest et forløb på tre behandlinger med et interval på 4-6 uger mellem.

Læs samtykkeerklæringer her

Dit behandlingsforløb med laser mod aknear

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder. Når du er klar til selve behandlingen, er der afsat god tid, så du er tryg i hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Afhængig af behandling 30-60 minutter
30-60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
3-7 dage
3-7 dage
Resultat
Resultat
Efter 3-5 behandlinger
Efter 3-5 behandlinger
Holdbarhed
Holdbarhed
Permanent
Permanent

Priser på behandling mod ar

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Fraxel i hele ansigtet
4.000 DKK
Fraxel i hele ansigtet + IPL
6.200 DKK
Fraxel i underansigtet
3.200 DKK
Fraxel i underansigtet + IPL
5.200 DKK
CO2-laser i hele ansigtet
11.000 DKK
CO2-laser i underansigtet
8.500 DKK
IPL-behandling mod ar
Fra 700 DKK
SkinPen
Fra 2.200 DKK
TCA-peeling styrke 20 % – første behandling
5.500 DKK
TCA-peeling styrke 20 % – anden behandling
3.500 DKK
TCA-peeling styrke 30 % – første behandling
5.500 DKK
TCA-peeling styrke 30 % – anden behandling
3.500 DKK
Restylane Skinbooster – 1 behandling
4.600 DKK
Restylane Skinbooster – 3 behandlinger
10.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Hvilken behandling skal jeg have til mine aknear?

For at være helt sikker på, hvilken behandling der passer til dine aknear, skal du ind til en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil der være sat 30 minutter af til dig og dine ønsker sammen med en ekspert, og så vil du få en grundig og professionel vurdering af dit behov. Som udgangspunkt kan man ikke sige aknear uden også at sige laser, men det er nødvendigvis det bedste til din hud.

Som udgangspunkt kan du bruge nedenstående oversigt over behandlingerne til at få en fornemmelse af, hvad der kan afhjælpe lige præcis din udfordring. Mange af behandlingerne kan med fordel kombineres med hinanden for det flotteste resultat.

  • Fraxel: Ujævn og grov hudstruktur i et afgrænset område (for eksempel på kinderne) på grund af aknear
  • CO2-laser: Dybe aknear på et stort område (for eksempel i hele underansigtet)*
  • IPL-laser: Røde aknear og irritation i huden – ofte i kombination med Fraxel
  • TCA-peeling: Alternativ til laserbehandling mod aknear – afhjælper også pigmentering*
  • Restylane Skinbooster: Udfyldning af atrofiske ar (enkelte dybe huller i huden)
  • SkinPen: Styrker, fornyer og udglatter generelt grov og ujævn hud

*Disse behandlinger udføres af og kræver konsultation hos en N’AGE-hudlæge.

Det er desuden vigtigt at prioritere god klinisk hudpleje, hvis du døjer med aknear. Det optimerer din behandlings virkning og giver din hud de bedste betingelser for at holde sig sund, stærk og ikke få nye urenheder.

Klinisk hudpleje til ar fra akne

Hold dit resultat fra vores behandlinger ved lige med klinisk hudpleje fra N’AGE SHOP, der udelukkende forhandles i autoriserede klinikker med uddannet fagpersonale. Produkternes effekt er klinisk dokumenteret. Du kan altid i forbindelse med din konsultation få en gratis hudanalyse, så du sammen med en erfaren kosmetisk sygeplejerske kan lægge en plan for din hudpleje. Til aknear har vi her samlet tre hudplejeprodukter, der reducerer ar og ensarter huden.

hudpleje akne ar
  • Dermaroller

Som et supplement til især SkinPen, men også vores andre hudforfinende behandlinger, anbefaler vi altid en Home Care Dermaroller. De små korte nåle på rullen stimulerer produktionen af kollagen i huden, så din hud bliver mere ensartet, fin og får en sund glød! Læs mere om, hvordan du anvender Dermaroller inde på N’AGE SHOP.

  • Retinol

En ingrediens, der næsten er uundværlig i en hudplejerutine målrettet at mindske grov hudstruktur, er retinol. Retinol er en effektiv type vitamin A, der sætter gang i hudfornyelsen. Fordi retinol er så kraftfuld en ingrediens, kræver det, at du går langsomt frem og giver det tid, selvom din hud i starten vil reagere ved at blive rød og skalle. Der findes flere produkter med retinol på N’AGE SHOP. Find dem her!

  • Wrinkle + Texture Repair

Dette særdeles effektive og populære reparerende creme indeholder også retinol og er ideel til aknear og grov, solskadet og rynket hud. Udover at fremme produktionen af kollagen i huden, har den også antiinflammatoriske egenskaber, der lindrer irriteret hud. Cremen fungerer som mildere alternativ til tretinoin (receptpligtigt hudplejemiddel).

Spørgsmål og svar om behandling om aknear

Gør laserbehandlinger til aknear ondt?

En behandling med laser er ikke smertefri for alle, men du får smurt bedøvende creme på området og får anbefalet at tage smertestillende op til behandlingen. Du er i trygge hænder hele vejen igennem behandlingen, og der er sat god tid af til det. Efter behandlingen vil dit ansigt føles varmt og huden stram, og det anbefales derfor, at du husker at smøre din hud med fed, plejende og beroligende creme så ofte, som du har brug for.

Ved Fraxel og CO2-laser vil du også oplevelse hævelse og downtime. Hævelsen i huden forsvinder med Fraxel efter et par dage, hvor det tager en uges tid med CO2-laser.

Kan jeg få behandlingen året rundt?

Vores laserbehandlinger og kemiske peelings holder vi uden for sommerhalvåret, da huden ikke må eksponeres for meget for UV-stråling i ugerne efter behandlingen.

Restylane Skinbooster og SkinPen kan du få året rundt.

Kan jeg tage på arbejde efter behandlingen?

Som udgangspunkt vil vi ikke anbefale, at du efter en TCA-peeling eller CO2-laserbehandling tager på arbejde. Efter behandlingen vil din hud nemlig være rød og hævet. Mange af vores kunder tager faktisk ferie fra arbejde efter en CO2-behandling. Efter Fraxel, IPL eller SkinPen kan du have en del rødme og irritation i huden, og det anbefales, at du holder dig indendøre resten af dagen.

Efter Skinbooster kan du uden problemer fortsætte din dag. Vi kræver dog, at du ikke dyrker hård motion eller lægger makeup i de første timer efter behandlingen.

Hvornår ser jeg et resultat?

Med Restylane Skinbooster vil du se resultatet umiddelbart efter. De andre behandlinger er der lidt forskellige processer, da de alle sætter gang i hudens processer.
Fraxel: 4 uger efter sidste behandling
CO2-laser: 4-5 måneder efter sidste behandling
IPL-laser: 2 uger efter sidste behandling
TCA-peeling: Cirka 1 måned efter behandlingen
SkinPen: 10 uger efter sidste behandling

Hvorfor opstår akne?

Udviklingen af akne er ofte arveligt betinget eller som følge af hormoner som for eksempel i puberteten eller ved indtagelse af p-piller. I nogle tilfælde ses svær akne i form af cystisk akne, og ved mere moderat akne og mild akne ses mange bumser og fedtet hud. Mange ting kan påvirke akne, blandt andet kan meget fede cremer forværre akne. Hos N’AGE behandler vi udelukkende ikke-aktiv akne og ar som følge deraf. Er din akne aktiv, kan du altid søge hjælp ved din egen læge. God og beskyttende hudpleje er essentielt med akne. Sørg for eksempel altid for at eksfoliere din hud for døde hudceller for at hæmme bakteriernes vækst i huden. Find vores udvalg af klinisk hudpleje i særklasse på N’AGE SHOP.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF