Hårfjerning med IPL

Permanent hårfjerning med IPL

Slut med hårfjerning – for altid. Der er mange måder at fjerne uønsket kropsbehåring på: barbering, sugaring, epilering og voks. Noget, man skal gøre om og om igen og ofte med røde knopper og indgroede hår til følge. Er du ved at være træt af det? Så er der gode nyheder: Uønsket hårvækst kan fjernes nemt og skånsomt med IPL hos N’AGE – hvad enten det er på ben, arme, ryg, mave, hænder, fødder eller i ansigtet. Læs, hvordan den effektive IPL-laser virker og meget mere på siden her.

DET BEDSTE OG SIKRESTE UDSTYR PÅ MARKEDET

Vidste du, at kvinder i gennemsnit bruger 72 dage af deres liv på at barbere sig? Hos N’AGE siger vi farvel og tak til barbering, voks og epilering – og til alle de gener, der følger med. I stedet anvender vi den nyeste og sikreste teknologi inden for permanent hårfjerning: IPL Nordlys fra Ellipse, som kan fjerne hår permanent på de fleste. IPL står for Intense Pulsed Light, og den fungerer ved, at laseren via pigmentet i hårstrået finder håret, hvorefter den opvarmer og destruerer det hårproducerende anlæg ved cirka 70 grader. Alt dette sker på blot få millisekunder!

For at få et permanent resultat kræver det oftest mellem 6-10 behandlinger med IPL med 6-8 uger imellem hver. Det gør det, fordi hår har vækstcyklusser à tre faser, og IPL-maskinen kun kan fjerne hår i de aktive hårsække. Derfor er mange behandlinger nogle gange nødvendigt. Desuden vil hormonelle forandringer kunne have indvirkning på hårvæksten og antallet af behandlinger.

ipl

For at få en præcis vurdering af lige præcis dit hårfjerningsforløb kræver det en indledende konsultation ved en kosmetisk sygeplejerske. Her vil du få forklaret behandlingen både mundtligt og skriftligt, hvorefter du også vil få en oversigt over dit behandlingsforløb.

Efter behandlingsforløbet vil området være permanent hårfri – men en enkelt behandling hvert andet til fjerde år kan være nødvendig hos nogle, men det afhænger både af hormoner og hårtype. Efter hver behandling vil der gå 2 til 3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel – selve hårsækken – og falder ud. Det endelige resultat ses altså et par uger efter den sidste behandling i forløbet.

Ved hårfjerning af flere områder i samme behandling betaler man altid fuld pris for det dyreste område og -50 % af alle øvrige områder.

HVEM KAN BEHANDLES MED PERMANENT HÅRFJERNING?

Alle hud- og hårtyper kan som udgangspunkt blive behandlet med IPL til permanent hårfjerning, men igen kræver det en faglig vurdering af vores specialuddannede kosmetiske sygeplejerske. Lyset fra laseren afgiver energi, som optages i det mørke pigment i håret. Lysenergien ledes nemlig til hårsækken via pigmentet i håret, hvor det ødelægger det hårproducerende anlæg. IPL virker derfor bedst, hvis hårene har noget mørk pigment i sig – det kan dog godt lade sig gøre at laserbehandle hår, der er lyse eller er på mørkere hud. Dette kræver som regel flere behandlinger end vanligt, fordi effekten ved lysere hår eller mørkere hud er en smule mindre per behandling, da laseren har sværere ved at genkende hårene.

Hår skifter mellem aktive perioder og hvileperioder. Behandlingen virker kun på hår i vækstfasen, og da mange hår udelukkende er i hvilefase, behøves flere behandlinger over tid.

KAN MAN FJERNE HÅR PÅ ALLE?

Permanent hårfjerning med IPL kan anvendes på både mænd og kvinder – også på dem der er lyshårede samt på folk med mørk hud. Hårene skal dog være mørke nok til, at laseren kan identificere hårstråene. Helt lyse hår har ikke nok pigment i sig, hvorfor behandlingen ikke er lige så effektiv – derfor skal du til en forundersøgelse hos en kosmetisk sygeplejerske, så vi er sikre på, at vi kan give dig det bedst mulige resultat.

Hvis man som mand har et særligt højt niveau af testosteron, eller hvis man som kvinde lider af PCOS, kan der være behov for en opfølgende behandling. Som mand skal du også vide, at du sjældent kan blive 100 procent hårfri netop på grund af produktionen af testosteron, som medfører en nydannelse af hårsække hele livet. Du kan dog alligevel reducere hårvæksten radikalt, så det kun vil være få hår, som gror ud af og til.

Vi behandler mange mænd med IPL, som er trætte af uønsket hårvækst på ryggen, fordi det er besværligt at barbere væk og smertefuldt at få vokset. Med IPL-laserhårfjerning kan vi let komme dine hår på ryggen til livs uden stubbe, kløende knopper og indgroede hår.

Du kan som kvinde ikke blive behandlet med IPL, hvis du er gravid eller ammer. Vi anbefaler derfor, at du venter, til du er færdig med amningen, før du booker din gratis konsultation.

INDEN BEHANDLINGEN

Det første skridt mod en at blive hårfri er, at du inden din IPL-hårfjerning i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler skal konsulteres af en af vores kosmetiske sygeplejersker, der alle er specialuddannede hos N’AGE. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst og lignende, og der tages billeder af området. Der er derfor vigtigt, at du har en smule hår, når du kommer til konsultationen, så vi har noget at vurdere ud fra. Hårene skal mindst være 2-3 dage gamle. Konsultationen er gratis og uforpligtende som en del af vores service.

Før selve behandlingen skal du dog selv have barberet de pågældende områder hjemmefra. Der skal være hår i hårsækkene, og derfor må du under ingen omstændigheder have hverken fået vokset hårene eller have plukket dem med en pincet mindst 3 uger inden behandlingen.

Husk, at du ved permanent hårfjerning af flere områder betaler fuld pris for det dyreste område, men får -50 % på andre behandlingsområder.

SELVE BEHANDLINGEN

Hvor meget man mærker af behandlingen med IPL, afhænger af, hvilket område der behandles, og hvor mange hår der er tilbage i området. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden. Efterfølgende kan huden føles varm og være lidt rød, dog almindeligvis kun i et par timer.

Mange af vores kunder er nervøse for, om behandlingen gør ondt. En behandling med IPL er ikke smertefri, men derimod meget hurtigt overstået! Laserskuddene varer få millisekunder, og det kan derfor føles som et svirp med en elastik. Behandlingen er desuden ikke lige så hård ved huden som barbering og voks kan være – og bedst af alt er resultatet permanent!

Selve behandlingen foregår ved, at en klar gel smøres på området, hvorefter et IPL-laserhoved bliver sat mod huden. Herefter vil laserhovedet ligesom en blitz stråle en kraftig lysenergi ned i huden, hvilket ødelægger det hårproducerende anlæg, så der ikke længere kan gro hår i det behandlede område.

VIGTIGT I FORHOLD TIL BEHANDLINGSOPSTART

Hvis din hud er solbrun på grund af solarium, solbadning eller selvbruner, kan der opstå pigmentforandringer. Derfor skal din hud have sin naturlige farve, når du får foretaget dine behandlinger. Af samme grund anbefaler vi, at du får laserbehandlinger i vinterhalvåret, hvor huden som regel ikke udsættes for kraftig UV-stråling. Ud over at huden oftest er blegest og mindst solskadet i disse måneder, er der flere grunde til dette:

Det er blandt andet, at hårene i det givne område oftere er mørkere, fordi de ikke bliver lysnet af solen, hvilket gør det lettere for laseren at finde dem. Desuden varer behandlingsforløbet flere måneder på grund af behandlingsintervallerne, så hvis du ønsker hårfjerning inden sommermånederne, er det bedste tidspunkt at gå i gang allerede i efteråret.

Når du behandles, skal der desuden være hår i hårsækkene, der kan fjernes. Derfor må du altså ikke fjerne håret med pincet eller voks mindst 3 uger inden behandlingen. Du må dog gerne barbere, og du skal også møde nybarberet op til selve behandlingen. Det er kun til din konsultation, vi skal kunne se lidt hår.

Er resultatet virkelig permanent?

Vi oplever ofte, at folk har svært ved at tro på, at resultatet fra IPL-hårfjerning er permanent – men det er det. Ved at destruere det hårproducerende anlæg med en præcis og sikker laser kan hårsækkene ikke gro nyt hår, og når de eksisterende hår altså skubbes ud, vil der altså ikke komme mere frem.

Skepticismen kan også skyldes, at det kan virke helt utænkeligt, at man efter mange år med barbering, voks eller epilering faktisk kan blive helt fri fra at tænke på hårfjerning i hverdagen. Efter et behandlingsforløb med IPL-hårfjerning har vi også hidtil kun oplevet kunder, der fortryder, at de ikke gjorde det noget før. For selvom man har fjernet hår i årevis, er det alligevel sjældent, at resultatet er fuldstændigt tilfredsstillende uden røde knopper, indgroede hår og rifter. Med IPL slipper du for bøvlet for altid – med glat, hårfri hud der, hvor du ønsker det.

Hos mænd eller personer med en medicinsk tilstand kan vi ikke garantere, at du forbliver 100 % hårfri. Resultatet skal derimod ofte vedligeholdes med en behandling 1-2 gange om året. Hormonelle udsving ved eksempelvis graviditet eller overgangsalderen kan også resultere i uønsket hårvækst.

SKYLDES DIN HÅRVÆKST EN MEDICINSK TILSTAND?

Uønsket hårvækst kan skyldes medicinske tilstande som hirsutisme, PCOS, hypertrikose og andre tilstande. Det er vigtigt for os at understrege, at en behandling med IPL ikke kan kurere tilstandene, som forårsager hårvæksten, men at du kan opnå meget smukke kosmetiske forbedringer ved at behandle med IPL Ellipse.

Som altid anbefaler vi, at du rådfører dig med en kosmetisk sygeplejerske eller egen læge, så vi kan være sikre på, at du får et resultat, du bliver glad for. Du kan læse mere om behandlingen i samtykkeerklæringen.

Download samtykkeerklæring for hårfjerning med IPL her

Dit behandlingsforløb med IPL til permanent hårfjerning

Hos N’AGE starter du altid dit forløb med IPL-hårfjerning med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til denne konsultation vurderes hårets tykkelse, vækst og lignende, og der tages billeder af området. Der bliver lagt en behandlingsplan, der passer specifikt til dig, og du vil få udleveret en samtykkeerklæring.

Til selve behandlingen vil du få påsmurt en klar gel, hvorefter laseren blitzer det behandlede område. Hvor meget man mærker, afhænger både af område og mængden af hår. IPL føles oftest blot som små varme prik ned i huden. Lige efter behandlingen kan huden føles varm og være lidt rød efter – dog kun i et par timer. Det kræver som oftest 6-8 behandlinger at blive permanent hårfri med et behandlingsinterval på 6-8 uger. Vi anbefaler, at du starter din behandling med laser i vinterhalvåret.

Behandlingstid
Behandlingstid
Cirka 30 minutter
Cirka 30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Ingen
Ingen
Resultat
Resultat
Efter 6-8 behandlinger
Efter 6-8 behandlinger
Holdbarhed
Holdbarhed
Behandlingen er permanent
Permanent

Sådan starter du dit forløb

Hos N’AGE begynder dit hårfjerningsforløb med IPL altid med en indledende og uforpligtende samtale med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til denne konsultation vurderes dit hårs tykkelse, vækst og lignende, og der tages billeder af området. Der bliver lagt en behandlingsplan, der er skræddersyet til dig, og du vil få udleveret en samtykkeerklæring.

Til selve behandlingen vil du få påsmurt en klar gel, hvorefter laseren blitzer det behandlede område. Hvor meget du mærker, afhænger både af område og mængden af hår. IPL føles oftest blot som små varme prik ned i huden. Lige efter behandlingen kan huden føles varm og være lidt rød efter – dog kun i et par timer. Det kræver som oftest 6-8 behandlinger at blive permanent hårfri med et behandlingsinterval på 6-8 uger. Vi anbefaler, at du starter din behandling med laser i vinterhalvåret.

Videoer med IPL-hårfjerning

Hårfjerning med IPL

Hårfjerning med IPL

Se, hvordan hårfjerning med IPL foregår.
Hårfjerning på ben

Hårfjerning på ben

Se, hvordan hårfjerning med IPL foregår.

Priser på IPL til hårfjerning*

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Overlæbe eller hage
600 DKK
Overlæbe + hage
900 DKK
Hel arm
1.900 DKK
Overarm
1.200 DKK
Underarme
1.200 DKK
Armhuler
600 DKK
Bikinikant
800 DKK
Udvidet bikini
950 DKK
Bikini Brazil
1.250 DKK
Baller
1.250 DKK
Linje fra navle og ned
600 DKK
Hænder
600 DKK
Areola – hår rundt om brystvorter
600 DKK
Hele ben
3.650 DKK
Lår
2.200 DKK
Baglår
1.200 DKK
Underben
2.000 DKK
Tæer
600 DKK
Nakke
650 DKK
Skuldre
1.200 DKK
Ryg samt skuldre
2.600 DKK
Ryg, nakke, skuldre
2.800 DKK
Ryg u/skuldre
2.000 DKK
Ryg (halv)
1.150 DKK
Bryst eller mave
1.200 DKK
Bryst og mave
1.200 DKK
Hals u/skæg
650 DKK
Kinder + bakkenbarter
650 DKK
Bestil gratis konsultation

*Ved hårfjerning af flere områder i samme behandling betaler man altid fuld pris for det dyreste område og -50 % af alle øvrige områder.

MERE END HÅRFJERNING – DET KAN IPL

IPL Nordlys er en fantastisk effektiv laser til permanent hårfjerning til stort set alle hud- og hårtyper. Selvom teknologien er avanceret, er fremgangsmåden bag simpel at forklare: Laseren søger efter farveforskelle i pigment, som varmes op og destrueres. Den teknologi gør det muligt for os at anvende IPL til mere end bare hårfjerning – herunder behandling af karsprængninger, ar, hudforyngelse og ikke mindst pigmentering i huden.

Ved karsprængninger er det hæmoglobinet i huden, der skaber den røde farve. Denne forsvinder ved behandling med IPL, hvis lysbølger absorberes i huden, hvor det farvede element – hæmoglobinet – opfanger laseren og bliver destrueret. Samme princip er ved røde ar og pigmentering. Her er det også det farvede element i huden, der optager lysbølgerne fra laseren, opvarmes og derved ødelægges. Resultatet er en mere ensartet hudtone.

Det er langt de færreste, der har en overordnet ensartet hudtone – uden at det nødvendigvis stammer fra aknear, karsprængninger eller tydelig pigmentering. Derfor behandler vi også med IPL Rejuvenation, der er en mere overordnet hudforyngende, ensartende behandling. Denne er især populær i forbindelse med Fraxel, der forfiner selve hudstrukturen. Du kan høre om dine muligheder med laserbehandling til en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

Spørgsmål og svar

Hvordan foregår en hårfjerningsbehandling med IPL?

Hos N’AGE anvendes den nyeste teknologi inden for hårfjerning: IPL Nordlys fra Ellipse. Den fungerer ved, at lyshovedet opvarmer og destruerer hårroden ved cirka 70 grader i få millisekunder. Før behandlingen har du selv barberet de pågældende områder hjemmefra. Det er forskelligt, hvor meget man mærker til behandlingen afhængigt af behandlingsområde, antal hår og hårstruktur. Normalt vil behandlingen kun føles som små varme prik ned i huden.

Efterfølgende kan huden føles varm og være lidt rød, men dette varer typisk kun i et par timer. Det kræver hos de fleste 6-8 behandlinger med 6-8 ugers behandlingsinterval for at blive fuldstændigt hårfri.

Hvordan virker en IPL-behandling?

IPL-laseren afgiver energi, som optages i det mørke pigment i håret. Energien ledes til cellerne i hårsækken via pigmentet i håret og ødelægger det hårproducerende anlæg. Effekten er derfor bedst, hvis man har mørke hår og lys hud. Har man lyse hår eller mørkere hud, mindskes effekten per behandling, og der vil kræves flere behandlinger end vanligt. Dette kan vi selvfølgelig bedst vurdere til en gratis konsultation.

Hvor mange IPL-behandlinger skal jeg have?

Det er individuelt, hvor mange behandlinger der kræves, før man er helt hårfri. Det vurderes til en indledende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske, hvor du ikke må have barberet dig i området i minimum 2-3 dage. For mænd er det ikke sikkert, at man kan blive 100 procent hårfri grundet det høje testosteronniveau.

Hvis man lider af PCOS, hirsutisme, hypertrikose eller andre tilstande, der giver øget hårvækst, vil det også være svært at komme hårene helt til livs. Der kan dog stadig skabes smukke resultater, som vi til en konsultation kan fortælle dig nærmere om.

Typisk vil et behandlingsforløb dog være på 6-8 behandlinger med 6-8 uger mellem hver behandling. Efter hver behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel og falder ud. Det endelige resultat ses derfor først 2-3 uger efter sidste behandling i forløbet.

Kan jeg få IPL-behandlingen mod hårfjerning hele året?

Du kan i princippet godt blive behandlet med IPL året rundt. Dog kan der opstå pigmentforandringer i huden, hvis din hud har en anden farve end sin naturlige. Du må heller ikke udsætte området for direkte sol efter behandlingen. Derfor anbefaler vi, at du undlader at sole dig og undlader at bruge selvbruner minimum fire uger før og efter behandlingen.

Vi appellerer derfor til, at man starter sit behandlingsforløb med IPL-hårfjerning i vinterhalvåret, da huden er lysere, hårene mørkere, UV-strålerne svagere, og fordi forløbet tager flere måneder.

Kan jeg få IPL til andet end hårfjerning?

Ja, vi anvender også IPL-laser til at behandle karsprængninger, ar og pigmentering i huden. Her er princippet det samme som med hårfjerning, hvor lysbølgerne optages i et farvet element i huden fra enten hæmoglobin eller pigment. Desuden er behandlingen god i samspil med Fraxel-laser, hvor IPL udjævner hudtonen og Fraxel forfiner hudstrukturen.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Hos Nage er man i trygge hænder
Hos Nage er man i trygge hænder. Sød, rolig og professionel behandling. Man bliver altid...
Pernille Lorentz
5
11 timer siden
Professionel og behagelig
Hos N'age får man altid en professionel og god behandling. De er søde og venlige...
Anne Kofoed Nannerup
5
1 dag siden
IPL og FRAXEL
Har fået min første behandling med ipl og fraxel mod rødme og ujævn hud struktur....
Rikke
5
1 dag siden
Rigtig god rådgivning og meget søde og…
Rigtig god rådgivning og meget søde og serviceminded. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang...
Freja Carlsen
5
2 dage siden
God service dygtige medarbejdere man…
God service dygtige medarbejdere man føler sig meget forkælet og får mega god vejledning ...
Birte Lund Nielsen
5
2 dage siden
Venlig kompetent behandler
Venlig kompetent behandler ...
Lone Serup Og Paul Thomas Branda
5
2 dage siden
Kompetent sygeplejerske
Kompetent sygeplejerske. God behandling og rådgivning. ...
Tonny Solveig Reimers
5
2 dage siden
Super tilfreds med vejledning og…
Super tilfreds med vejledning og resultat ...
Camilla Bergholdt
5
2 dage siden
Super skøn oplevelse! Kan klart anbefale ❤️
Blev taget så godt imod🤩 der ikke ikke lang tid før jeg blev forstået hvad...
Camilla H. Schmidt
5
3 dage siden
Skønneste personale som er…
Skønneste personale som er imødekommende og gør en tryg ved behandlingen samt gode resultater ...
Pernille