Filler i kindben

Filler i kindben giver mere harmoni

Filler i kindbenene giver et mere markeret og kontureret ansigt. Sandheden er nemlig, at det desværre ikke er alle, der fra naturens side har et markeret ansigt – og for at det ikke skal være løgn, så forsvinder fylden med alderen også for dem, der har det naturligt. Derfor er det mere og mere udbredt at blive behandlet med filler i ansigtet for at få en flot, naturlig konturering eller for genskabe den ungdommelige fylde i kinderne.

Uanset hvad dit behov er, er N’AGE eksperter i at give naturligt udseende resultater, der passer lige til dit ansigts proportioner. Du skal med andre ord ikke være bange for at se opsvulmet eller kunstig ud med filler i kindbenene. Vores kosmetiske sygeplejersker behandler udelukkende ud fra reelle behov og giver aldrig fylde på steder, der ikke er brug for det. Vores høje faglighed er din sikkerhed for et smukt resultat, der klæder dig og dit ansigts anatomi.

filler i kindben

Hvorfor få filler i kindbenene?

Filler er helt fantastisk til at give naturlig fylde. Mange forbinder filler med læbebehandlinger, men faktisk kan filler anvendes til både at korrigere ujævnheder og asymmetri og til at give fugt, fylde og form til ansigtet.

Hos N’AGE anvender vi filleren Restylane – en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % stabiliseret hyaluronsyre. At Restylane er ikke-permanent betyder, at den nedbrydes helt naturligt over tid, da både vand og hyaluronsyre er noget, der allerede findes i huden. Hyaluronsyre er et fugtbindende sukkerstof, der kan binde 1.000 gange sin egen vægt i vand.

Behandlingsforløbet

Ønsker du en behandling med filler i kindbenene, er det første skridt at booke en indledende, uforpligtende og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få lov til at fortælle om dine behov og ønsker, hvorefter du bliver informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen og forløbet. Du vil også få udleveret en samtykkeerklæring, der skal underskrives inden behandlingen.

Til selve behandlingen kan du vælge at blive bedøvet på indstiksstedet. Smerteniveauet er i sig selv mildt, og der er i Restylane også 0,3 % Lidocain, som er en lokalbedøvelse. Injektionsstederne markeres, hvorefter filleren injiceres i kindbenene. En behandling varer 15-30 minutter, og der er stort set ingen restitutionstid. Resultatet ses med det samme, om end du kan være ekstra hævet eller have blå mærker i området. Det endelige resultat ses efter et par dage og holder i 6-12 måneder. Når filleren er nedbrudt, skal du derfor have en ny behandling for at bevare resultatet. Holder du resultatet ved lige, vil de opfølgende behandlinger være mindre og mindre.

Vi anbefaler, at du anvender klinisk hudpleje efter din fillerbehandling for at holde huden sund og spændstig, så resultatet holder længere. Du bliver derudover tilbudt en kontroltid 14 dage efter behandlingen for at sikre, at alt er, præcis som du ville have. Hos N’AGE er din tilfredshed afgørende, og der er derfor enormt vigtigt for os, at dine ønsker og forventninger bliver imødekommet hele behandlingsforløbet igennem.

Hvad kan man med filler?

Restylane kan korrigere eksempelvis et bump på næsen ved at udligne forskellen i niveauer. Mange får også en smule filler i hagen og kæbelinjen for at give en mere markeret profil, og det kan sammen med filler i kæbelinjen altså give en smuk og naturligt udseende konturering af ansigtet, så dine træk fremhæves.

Mange af vores kunder får filler i kindben og kinderne for at genoprette tabt fylde. Med alderen daler nemlig produktionen af hyaluronsyre, kollagen og elastin, hvilket får huden til at blive tyndere, tørrere, løsere og mere kreppet. Med Restylane får huden både fugt og fylde, og behandlingen virker på den måde foryngende.

Inden din behandling med Restylane skal du konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske. Konsultationen er gratis og en del af vores service. Her vil dine ønsker og behov blive lyttet til og vurderet, hvorefter der bliver lavet en skræddersyet behandlingsplan til dig. Den indledende konsultation sikrer dig det bedste resultat.

Få fugt direkte ind i huden

En behandling med Restylane anvendes også, hvis din hud trænger til et fugtboost. Mange af vores ambassadører elsker vores Restylane Skinbooster-behandling, der giver øjeblikkelig fugt og glød til huden indefra. Skinbooster giver ikke fylde på samme måde som en almindelig fillerbehandling, men virker i stedet udglattende og giver en mere frisk og glowy hud.

Filler til mørke rande og aknear

Filler kan også anvendes til at fjerne mørke rande under øjnene eller til at udfylde atrofiske aknear (fordybninger). Til de mørke rande anvendes filleren Teosyal, som indeholder en unik kombination af stabiliseret og ikke-stabiliseret hyaluronsyre. Det betyder, at Teosyal er tyndere og mere flydende i konsistensen, hvilket får den tynde hud under øjnene til at blive løftet og udglattet på en naturlig måde. Når huden løftes op på niveau med resten af huden i ansigtet, forsvinder fordybningen og dermed skyggen under øjnene.

Dit behandlingsforløb med filler i kindben

Ønsker du en behandling med filler i kindbenene, er det første skridt at booke en indledende, uforpligtende og gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil du få lov til at fortælle om dine behov og ønsker, hvorefter du bliver informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen og forløbet. Du vil også få udleveret en samtykkeerklæring, der skal underskrives inden behandlingen.

Til selve behandlingen kan du vælge at blive bedøvet på indstiksstedet. Smerteniveauet er i sig selv mildt, og der er i Restylane også 0,3 % Lidocain, som er en lokalbedøvelse. Injektionsstederne markeres, hvorefter filleren injiceres i kindbenene. En behandling varer 15-30 minutter, og der er stort set ingen restitutionstid. Resultatet ses med det samme, om end du kan være ekstra hævet eller have blå mærker i området. Det endelige resultat ses efter et par dage og holder i 6-12 måneder. Når filleren er nedbrudt, skal du derfor have en ny behandling for at bevare resultatet.

Vi anbefaler, at du anvender klinisk hudpleje efter din fillerbehandling for at holde huden sund og spændstig, så resultatet holder længere. Du bliver derudover tilbudt en kontroltid 14 dage efter behandlingen for at sikre, at alt er, præcis som du ville have.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 15-30 minutter
Cirka 15-30 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Med det samme
Med det samme
Holdbarhed
Holdbarhed
Restylane nedbrydes i løbet af 6-12 måneder
6-12 måneder

Priser på Restylane

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med Restylane
Fra 2.800 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med IPL mod ar

Hvad er forskellen på filler og botox?

Mange af vores kunder er i tvivl om forskellen på filler og botox, fordi de i medierne portrætteres som én side af samme sag. I virkeligheden er der stor forskel på de to: en filler består som sagt af vand og hyaluronsyre og giver fylde og fugt til huden. Botox er et muskelafslappende præparat, der i mikrodosering kan afhjælpe rynker, da musklerne ikke længere kan trække sig så kraftigt sammen. Begge behandlinger er ikke-permanente og nedbrydes naturligt med tiden.

Gør det ondt at få filler i kindben?

Smerteniveauet er mildt, når du får filler i kindben. Du kan altid vælge at blive smurt med bedøvende salve inden, men det er som oftest unødvendigt.

Hvad hvis jeg fortryder min fillerbehandling?

Det er sjældent, at vi oplever kunder, der fortryder deres fillerbehandling. Det er, fordi kundens ønsker og behov nøje vurderes gennem hele behandlingsforløbet, så de føler sig trygge og taget i hånden. Vi ved nemlig, at det kan føles grænseoverskridende at få en kosmetisk behandling, og derfor gør vi en dyd ud af at sikre din tryghed. Det er desuden vigtigt at huske på, at huden kan være en smule ekstra hævet i starten, og at filler naturligt nedbrydes med tiden. Hvis du dog alligevel fortryder filleren, kan du få injiceret hyalase i området, der naturligt efter et par timer nedbryder filleren.

Bevar din filler med klinisk hudpleje

N’AGE SHOP forhandler vi klinisk hudpleje, der med sine potente ingredienser er med til at holde huden sund og jævn og dermed forlænge resultaterne fra kosmetiske behandlinger. Klinisk hudpleje adskiller sig fra almindelig hudpleje ved både at indeholde aktive ingredienser og have flere års forskning bag hvert enkelt produkt. Produkternes høje effektivitet og dokumenterede resultater betyder, at produkterne udelukkende forhandles hos autoriserede klinikker med uddannet personale, der er trænede i at vejlede i produkterne.

Nogle af mærkerne, vi forhandler, er SkinCeuticals, iS Clinical, Skingain Plus og ZO Skin Health.

Fugt, fasthed og fylde: H.A. Intensifier

De tre F’er er H.A. Intensifier fra SkinCeuticals’ ultimative kendetegn. Efter en behandling med filler anbefaler vi det altid, da serummet vedligeholder resultatet med sin potente kombination af hyaluronsyre, Proxylane® og ekstrakter fra lakridsrod og lilla ris. Til sammen giver de nemlig intensiv fugt, mens de stimulerer dannelsen af kollagene fibre, der er det, der gør huden elastisk. Da en filler tilfører hyaluronsyre direkte ind i huden, giver en påføring af hyaluronsyre udefra en naturlig forlængelse af resultatet.

Serummet kan anvendes af alle hudtyper og aldre.

En rynkebehandling på krukke: Growth Factor Serum

Dette fantastiske serum fra ZO Skin Health indeholder også en potent kombination af ingredienser, som styrker hudens naturlige produktion af kollagen og hyaluronsyre. Hermed forbedrer serummet den overordnede hudstruktur og reducerer synligt fine linjer og rynker, mens det opstrammer huden. Growth Factor Serum virker også beroligende og antiinflammatorisk.

Serummet kan anvendes af alle hudtyper med moderate aldringstegn.

Styrk din kollagenproduktion med retinol

Som en fast del af din hudplejerutine anbefaler vi altid retinol. Denne ekstremt veldokumenterede ingrediens stimulerer nemlig kollagendannelsen, så huden bliver mere spændstig og elastisk. Derudover giver retinol også en mere jævn og fin hudstruktur, mens den også kan reducere forekomsten af urenheder og mindske ar.

Fordi retinol er så potent, kan huden naturligvis godt reagere ved opstart. Derfor bør du starte med den laveste koncentration, mens du stadig skal forvente, at huden kan blive rød, irriteret og kan skalle. Start derfor med at anvende retinol hver anden eller tredje dag de første par uger, til din hud har vænnet sig til produktet. Tilfør også ekstra fugt til huden og husk at anvende solbeskyttelse dagligt for at holde huden sund og uden solskader.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF