Reducer dit gummysmile

Reducer dit gummysmile

Et gummysmile er, når en stor del af tandkødet vises, idet man smiler, og mange synes, at et sådan smil kan være æstetisk generende. Heldigvis kan det reduceres betydeligt med botox! Vi oplever større og større efterspørgsel på behandling af gummysmile, da det ingen hemmelighed er, at læberne betyder enormt meget for ansigtet. Læberne udtrykker en stor del femininitet og skaber stor harmoni for ansigtets helhed. Hos N’AGE har vi i 20 år udelukkende udført naturlige resultater, som skaber mere form og symmetri. Vi er de eneste i Danmark, der har 20 års erfaring inden for læbebehandlinger, og du er derfor sikret trygge resultater i topkvalitet! Ønsker du at reducere og behandle dit gummysmile? Læs mere om behandlingsforløbet på siden her!

Få reduceret dit gummysmile med botox

For at reducere gummysmile og synligheden af tandkødet i forbindelse med et smil benytter vi botox. Botox er en injektionsbehandling, der injiceres i den muskel, som sidder tæt ved næsen, og som trækker overlæben op, når man smiler. Botox er et muskelafslappende middel, som vil få den hyperaktive muskel til at slappe af. Resultatet heraf vil blive et mere afslappet smil, hvor synlighedens af tandkødet reduceres markant. Er du træt af dit gummysmile, vil du have stor glæde af behandlingen med botox, der hurtigt og nemt giver et smukt resultat.

Kun naturlige resultater

Botox er en af de behandlinger, der er flest fordomme og misforståelser omkring. Mange frygter, at mimikken i ansigtet forsvinder helt efter en behandling med botox. Det er heldigvis ikke tilfældet! Mange af disse fordomme stammer blot fra skrækeksempler, der er blevet vist i medierne. Disse resultater er et eksempel på forkert behandling og mangel på viden indenfor kosmetiske behandlinger. Hos N’AGE har vi kun de allermest erfarne og kompetente behandlere, der alle er specialuddannede kosmetiske sygeplejersker, og som udelukkende laver naturlige og æstetiske resultater. Vores behandlere har alle retten til at sige nej, hvis de mener et forventet resultat ikke vil være optimalt og unaturligt. N’AGE er din tryghed for sikre og naturlige resultater!

Dit behandlingsforløb med botox

Hos N’AGE vil en gratis og uforpligtende konsultation ligge forud for enhver behandling. Inden din botox-behandling skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skulle have en konsultation hos både en kosmetisk sygeplejerske og en hudlæge. Her vil der være afsat god tid, så du føler dig tryg gennem hele forløbet. Der vil være plads til både undren og spørgsmål, og du vil guides gennem dit forventelige behandlingsforløb samt resultat. Behandlingsforløb og resultat afhænger af den enkelte, og vi ved, at den grundige, personlige vejledning giver det bedste resultat.

Læs mere om dit forløb inden, under og efter behandlingen ved at klikke på “læs mere”.

Inden din behandling

Udover den kosmetiske vejledning med både kosmetisk sygeplejerske og hudlæge vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Efter konsultationen har du som minimum 48 timers betænkningstid, inden vi kan behandle dig. Derudover skal du have læst og underskrevet vores samtykkeerklæring for botox. Den kan du finde her – den vil ligeså blive udleveret til din konsultation.

Selve behandlingen

Til selve botox-behandlingen vil din behandler nøje tjekke din mimik og markere de forskellige injektionssteder. Det er helt naturligt at være nervøs i forbindelse med en behandling, og vores behandlere står altid klar til at berolige og støtte, hvis det skulle ske for dig. Din tryghed kommer i første række hos N’AGE.

Behandlingen foregår ved, at en lille og fin nål injiceres punktvis i det område, der skal behandles. De små doseringer af botox i huden vil hen over 14 dage afslappe musklen, og du vil herefter kunne se det endelige resultat. Der er ingen stor smerte forbundet med behandlingen, og den tager omkring 15 minutter fra start til slut.

Efter din behandling

Efter en behandling med botox vil man opleve at have meget små prikker i huden fra injektionsstederne. De vil hurtigt fortage sig igen, og ligeledes vil eventuel hævelse fra injektionsstederne falde ned efter et par timer. For at undgå infektion må du ikke massere eller bruge makeup i 2-3 timer efter din behandling. Vi anbefaler yderligere at holde dig fra at dyrke meget hård træning i 24 timer efter behandlingen. Den fulde effekt af behandlingen kommer efter 3-10 dage, men de fleste vil kunne se en effekt efter et par dage. Når behandlingens fulde effekt har trådt i kraft, vil du opleve et blødere smil, hvor synligheden af dit tandkød er reduceret betydeligt. En behandling varer mellem 3-6 måneder, hvorefter det kræver opfølgende behandling for at vedligeholde resultatet.

Kontrol af din behandling

Efter enhver behandling hos N’AGE tilbyder vi en opfølgende kontroltid af din behandling. Omkring 4 dage efter en botox-behandling skal du have en opfølgende kontrol, da du har opnået dit endelige resultat. Du vil i samråd med din behandler vurdere, om behandlingen er blevet, som du forventede og ønsker. Hos N’AGE er din tilfredshed afgørende. Ethvert behandlingsforløb er tilrettelagt ud fra dine ønsker og muligheder, og det er derfor essentielt for os at følge op på.

Spørgsmål og svar til behandling af gummysmile

Vil botox reducere mimikken i ansigtet?

En botox-behandling hos N’AGE vil ikke reducere mimikken i dit ansigt. Hos N’AGE laver vi kun naturlige resultater, hvor et ansigt stadig er levende. Det er korrekt, at overdrevet brug af botox kan påvirke mimikken i ansigtet, men det er ikke noget, du skal frygte hos N’AGE.

Vil botox se unaturligt ud i ansigtet?

Vi oplever ofte mange fordomme forbundet med botox-behandlinger, og det skrækeksemplarer medierne belyser. Et unaturligt resultat er aldrig noget du kan opnå hos N’AGE, da vores kosmetiske sygeplejersker værner om retten ti at sige nej, hvis de mener en behandling vil give dig et unaturligt eller et ikke æstetisk pænt resultat.

Gør behandlingen ondt?

Smerte er meget individuelt og varierer derfor meget fra person til person. Mange oplever en mild smerte eller niv ved selve injektionen. Er du nervøs eller har spørgsmål vil din behandler altid vejlede dig gennem behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF