Tunge øjenlåg

Tunge øjenlåg

Er du træt af at se træt ud? Alderen medfører helt naturligt, at huden i ansigtet ændrer sig. Med tiden begynder huden at falde mere nedad, og huden bliver mindre fast og spændstig. Det skyldes, at vi med alderen danner mindre kollagen og elastin i huden. For mange bliver tyngdekraftens indtræden meget tydelig i øjenområdet, når huden danner rynker og folder, og man får tunge øjenlåg. De tunge øjenlåg kan gøre en træt og ældre at se på og kan genere i en sådan grad, at man ønsker dem reduceret. Heldigvis kan N’AGE hjælpe i kampen mod de tunge øjenlåg! N’AGE har 20 års erfaring inden for kosmetiske behandlinger, og du er med vores æstetiske blik og professionelle behandlinger sikret et resultat i topkvalitet!

halsløft ultherapy

Hvorfor får man tunge øjenlåg?

Med alderen svækkes de kollagene fibre i huden, som holder huden fast og spændstig. Når de kollagene fibre svækkes, vil mange opleve, at meget hud i øjenområdet mister sin elasticitet samt at få hængende øjenlåg, og overflødig hud. Det kan for eksempel ses ved, at øjenlågene falder ned over øjenvipperne og får øjenlågene til at se tunge ud. Løs, tung hud og poser under øjnene er for de fleste uundgåelig, men ikke desto mindre et tydelig og ikke altid flatterende tegn på aldring, som også kan være til daglig gene bl.a. når ens øjenmakeup lægger sig i folder og klumper. Med den banebrydende Ultherapy-behandling kan vi løfte og opstramme den løse og tunge hud i øjenområdet på naturlig vis – helt uden kirurgi eller langvarig downtime.

Ansigtsløft uden risici og kirurgi

Normalt forbinder vi et ansigtsløft med plastikkirurgi. Som bekendt ved vi, at kirurgi medfører en hel del risici og lang tids downtime, der kan gøre processen en smule uoverskuelig og ikke mindst grænseoverskridende. Ultherapy et et sikkert alternativ til en nedre øjenlågsoperation eller en øvre øjenlågsoperation, for at mindske tunge øjenlåg. Ultherapy er en patenteret og FDA-sikkerhedsgodkendt ultralydsbehandling, der sender ultralydsbølger til de dybe, underliggende lag i huden. Punktvist vil ultralydsbølgerne varme de underliggende hudlag op, hvorved de stimuleres til selv at danne frisk, ny kollagen samt styrke de svage kollagene fibre i huden. De kollagene fibre i huden kan sammenlignes med hudens elastikker, og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Med Ultherapy kickstarter man derfor huden til at stramme sig selv op indefra!

Det sikreste valg

Ultherapy-maskinen er den eneste maskine, der har opnået en FDA-godkendelse. FDA er toppen af sikkerhedsstandarder for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr verden over. Det spiller en stor rolle for både behandlingseffekt og din sikkerhed! FDA sikrer, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på højeste niveau. Hos N’AGE er din tryghed og sikkerhed altid vores topprioritet.

Vores Ultherapy-maskine har både en scanningsfunktion og ultralydsbilleder. Det betyder, at din behandler altid har kontrol over, hvilket lag i huden der behandles. Vores behandlere er alle specialuddannede i at aflæse ultralydsbillederne og udføre en topprofessionel behandling. Under hele behandlingen vil de konstant scanne og overvåge alle hudlag for at sikre sig, at de rammer de helt rigtige hudlag. Behandlingen er derfor med nøje og præcision en effektiv og sikker behandling.

Hvad kan Ultherapy?

Til behandling af tunge øjenlåg anbefaler vi Ultherapy. Da behandlingen har en effektiv opstrammende effekt i de dybere hudlag, er den især velegnet til den løse og slappe hud i øjenområdet, der giver tunge øjenlåg, selvom behandlingen også er effektiv til opstramning af løs hud i kæbepartiet. Har du løs hud på arme eller mave for eksempel efter et større vægttab eller graviditet, vil Ultherapy også kunne hjælpe. Bliv klogere på teknologien ved at klikke på ”læs mere”!

Hvordan virker Ultherapy mod tunge øjenlåg?

Ultherapy aktiverer kort sagt kollagenproduktion i din hud. Når din hud producerer mere kollagen, vil du opleve at den bliver langt mere stram og spændstig, som kunne du trække år fra din alder! Kollagen er den byggesten, der holder din hud fast, elastisk og giver den ungdommelige fylde. Med alderen svækkes de kollagene fibre, og huden bliver mere trist og slap. Heraf de tunge øjenlåg. Her er Ultherapy gaven til din hud, der igen vil opstramme og give din hud den ungdommelige fasthed tilbage. Du vil opleve at den overskydende hud omkring de øvre øjenlåg og de nedre øjenlåg opstrammes.

Behandlingens effekt vil variere fra person til person alt afhængig af hudstruktur og alder. Det fleste vil opleve en mere spændstig hud direkte efter behandlingen, som øges gradvist, men mærkbart i løbet af 6 måneder, efterhånden som hudens nye kollagene fibre dannes. Der vil med andre ord ske en forbedring af huden i takt med nydannelsen af disse fibre. Behandlingen vil resultere i en hud, der er mere udglattet og opstrammet, og en reducering af de tunge øjenlåg.

Hvordan foregår behandlingen?

Inden din behandling af tunge øjenlåg vil du have været til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du sammen med din behandler har afgjort, om behandlingen er den rette for dig, og om den yderligere bør kombineres med andre af vores behandlinger. Du får derefter dit forventede behandlingsforløb klarlagt. På selve behandlingsdagen tilbydes du smertestillende inden behandlingen og kan forvente at være i klinikken omkring 1-1,5 time.

Det behandlede område markeres op, og der påføres herefter et tyndt lag ultralydsgel, hvorefter du behandles med ultralyden. Din behandler overvåger hele behandlingen, så alt sker korrekt, og du opnår det bedst mulige resultat.

Hollywood-behandlingen

Hos N’AGE er Ultherapy blevet en af de mest populære og efterspurgte behandlinger – og vi forstår godt hvorfor! Behandlingen virker effektivt, samtidig med at den ikke har langvarig downtime. Især dette gør det til en favorit blandt vores ambassadører, da de samtidig med behandling kan passe deres arbejde, hvor de ofte skal have ansigtet klar til at være på. Behandlingen kendes derfor også som ”Hollywood-behandlingen”, da behandlingen oprindeligt blev brugt effektivt af Hollywood-stjerner, som ønskede et løft i ansigtet med et naturligt resultat uden kosmetisk kirurgi og downtime.

Vores skønne ambassadør Helena Christensen bliver selv behandlet med Ultherapy, og hun beskriver hendes oplevelse med behandlingen således:

Jeg elsker der naturlige løft, Ultherapy giver mig!

Ultherapy er en favorit blandt alle! Både vores fantastiske kunder og ambassadører elsker behandlingen. Behandlingen har nemlig den unikke fordel at kunne opstramme huden uden langvarig downtime eller risici!

Lyder Ultherapy-behandlingen som noget for dig, er det altid muligt at bestille tid til en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejerske, der kan fortælle dig mere om Ultherapy-behandlingen, og hvad det kan gøre for lige netop dig.

Gratis konsultation

Hos N’AGE tilbyder vi forud for enhver behandling altid en gratis og uforpligtende konsultation. Vi prioriterer din tryghed højt gennem hele behandlingsforløbet, og det er derfor vigtigt for os, at du har plads til spørgsmål, forklaring og undring forud for din behandling. Inden behandlingen startes skal du altid have læst og underskrevet samtykkeerklæringen for Ultherapy. Det vil din behandler også informere dig om til din konsultation.

Find samtykkeerklæringen for Ultherapy her.

Dit behandlingsforløb med Ultherapy

Hos N’AGE tager dit behandlingsforløb altid udgangspunkt i en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer I sammen om behandlingen passer dig, ud fra dine ønsker og muligheder. På behandlingsdagen er der afsat god tid, så du er tryg gennem hele forløbet. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet, præcist som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 60 minutter
Cirka 60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Ingen downtime
Ingen
Resultat
Resultat
Det endelige resultat ses efter 6 måneder
Efter 6 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med Ultherapy er 1-5 år afhængig af hudkvalitet
1-5 år

Priser på Ultherapy

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Øjne inkl. brynløft
Fra 11.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med IPL mod ar

Hvem er Ultherapy-behandlingen egnet til?

Ultherapy er for alle der ønsker en naturlig opstramning af løs eller slap hud i ansigtet eller på kroppen uden risici eller langvarig downtime.

Hvor ofte skal jeg have Ultherapy?

Holdbarheden af et behandlingsforløb med Ultherapy afhænger af din alder og hudkvalitet. Som tommelfingerregel siger vi fem år, hvis du er under 40, omkring to år, hvis du er mellem 40 og 55 år, og omkring 1 år, hvis du er 55 år. Når du er til konsultation, får du selvfølgelig vejledning i forhold til din egen hudstruktur.

Hvordan er smerteniveauet ved en Ultherapy-behandling?

Smerte afhænger af den enkeltes smertetærskel. Det kan variere meget fra person til person, hvor meget smerte den enkelte føler. Behandlingen er ikke helt smertefri og beskrives ofte som en prikkende varme i huden. Du kan med fordel tage noget smertestillende hjemmefra eller komme i god tid inden behandlingen og tage smertestillende i klinikken.

Er der downtime efter min behandling med Ultherapy?

Da Ultherapy sender ultralydsbølger ned i huden og derved ikke påvirker hudoverfladen, vil man som oftest kunne forsætte sin hverdag uden at være mærket af behandlingen. For at mindste hævelse bør man holde sig fra sauna og meget varme bade 1-2 dage efter behandlingen. Makeup og hudpleje kan efter behandlingen anvendes med det samme.

Er der bivirkninger ved behandling med Ultherapy?

Der er ingen voldsomme bivirkninger ved Ultherapy-behandlingen. Få vil opleve lidt rødme i huden et par timer efter behandling og en mild hævelse, der oftest kun varer i et par dage.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic