Strækmærker

Reducer dine strækmærker

Strækmærker er fuldstændig normale, og noget de fleste vil stifte bekendtskab med i årenes løb. For mange er strækmærker og “tigerstriber” ikke en glædelig gave, men kan snarere være generende for øjet. Heldigvis kan N’AGE hjælpe! Vi har arbejdet med kosmetiske behandlinger i 20 år, og du er derfor sikret behandling i topkvalitet hos os. Ønsker du at komme dine strækmærker til livs, står vores professionelle kosmetiske sygeplejersker altid klar til en gratis og uforpligtende konsultation.

BEHANDLING AF STRÆKMÆRKER

Strækmærker er mærker i huden, der kan synes blålige, lilla eller hvide alt afhængig af din ud, og hvor nye de er. Strækmærkerne opstår, når hudens elastiske fibre ødelægges, for eksempel ved graviditet og i puberteten. Det har i lang tid været tæt på umuligt at få reduceret sine strækmærker, men med den revolutionerende Fraxel-laser er der nu endelig råd for det!

Hvad er Fraxel?

Fraxel er en effektiv laser til behandling af blandt andet strækmærker. Laseren laver små, kontrollerede skader i huden med varmestråling. Skaderne er omgivet af intakt væv, der med det samme går i gang med at reparere sig selv, og kroppen tvinges derfor til at danne ny og frisk hud. Cellerne i huden fornyes, og kollagendannelsen øges kraftigt, hvilket betyder, at din hud repareres og forynges, og strækmærker reduceres. Det er en sikker behandlingsmetode, der laver minimal indgriben i hudoverfladen – og endda uden langvarig downtime. Behandlingen kan målrettes præcist til det ønskede og afgrænsede område i huden, så kun området med strækmærkerne behandles.

HVAD KAN FRAXEL?

Fraxel er optimal til at reducere alle slags ar – især strækmærker. Udover at reducere ar bruges Fraxel også til at reducere synlige aldringstegn såsom fine linjer og løs hud. Fraxel virker som en cellefornyende, hudforyngende, opstrammende og udjævnende behandling. Med Fraxel laser reduceres strækmærker kraftigt, idet huden tvinges til at reparere og forbedre det ødelagte væv.

Ønsker du at få reduceret dine strækmærker, anbefaler vi behandlingen hurtigst muligt efter strækmærkets indtræden. De bedste resultater ses jo nyere strækmærkerne er, for det er lettere og mere effektivt at behandle strækmærker, der buler lidt og kan mærkes.

IPL og Fraxel til røde strækmærker

I nogle tilfælde vil vi anbefale en IPL-behandling sammen med Fraxel, ofte hvis strækmærkerne er nyere og ikke er blevet hvide endnu. IPL og Fraxel er to laserbehandlinger, der går hånd i hånd og skaber fantastiske resultater. IPL har den fordel at kunne udjævne hudtonen og behandle pigment i huden og er derfor god til de strækmærker, der har pigment i sig som fx rødme. Fraxel mindsker ar, så huden forfines, og du får derfor det optimale resultat med begge behandlinger. Behandlingen efterlader huden med en fantastisk fornyet glød og ensartethed! Hudstruktur og glød betyder enormt meget for et mere ungdommeligt og frisk udseende – og det er lige netop, hvad behandlingerne til sammen kan give dig!

Inden behandlingen

Inden din behandling med Fraxel mod strækmærker følger en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen snakke om dine ønsker og mulige resultater, hvorefter et behandlingsforløb vil blive planlagt. Du vil blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Konsultationen er gratis og uforpligtende, og din tryghed er i centrum hos N’AGE. Inden behandlingen skal du være opmærksom på at læse samtykkeerklæringen for behandling med Fraxel-laser. Du kan downloade samtykkeerklæringen her.

Sådan foregår din behandling med Fraxel

Din behandling med Fraxel vil altid tage udgangspunkt i en gratis konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen planlægge en behandlingsplan baseret på ønsker og muligheder. På selve behandlingsdagen vil bedøvelsescreme blive smurt på behandlingsområdet 1 time før behandlingen, som vil smertelindre dig under behandlingen. Efter en time med bedøvelsescreme på vil behandlingen starte. Du vil blive behandlet med en laser, der i et præcist mønster af laserstråler laver mikroskopisk varmepåvirkning af huden. Vi anbefaler mellem 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Det præcise antal behandlingsgange er individuelt og er noget, der vil blive vendt ved en gratis konsultation i starten af forløbet, baseret på hudens tilstand og et ønsket resultat. 

Efter behandlingen

Når du har fået foretaget din Fraxel-behandling, vil du opleve, at huden i behandlingsområdet er rød, føles varm, hæver lidt og føles stram. Rødmen og hævelsen vil dog allerede aftage efter et par timer.

I de kommende dage efter behandlingen vil din hud forblive en smule hævet og vil herefter føles tør og ru. Det er derfor enormt vigtigt, at du husker at pleje din hud ved at smøre den ind og fugte den. Din hud vil være rød og sart og kan ikke tåle sol i det første stykke tid efter behandlingen, og det er derfor helt essentielt at huske at beskytte huden hver dag med en SPF50 i minimum en måned efter behandling.

Vi anbefaler Epidermal Repair fra SkinCeuticals til fugt af huden i ansigtet efter behandling med Fraxel

  • Epidermal Repair er en intenst plejende creme, der er specielt formuleret til at styrke hudens naturlige barriere. Cremen modvirker rødme og irritation og er specielt god i forbindelse med Fraxel-behandlingen, hvor huden har brug for ekstra fugt og pleje.

Vi anbefaler Youth Body Serum fra iS Clinical til fugt af huden på kroppen efter behandling med Fraxel

  • Youth Body Serum er et lækkert serum fyldt med aktive ingredienser til bekæmpelse af tørhed og beskyttelse mod miljøpåvirkninger. Serummet indeholder blandt andet fugtboosteren hyaluronsyre og vitamin B5, der styrker huden og fugter den igennem.

Vi anbefaler Broad Spectrum Sunscreen SPF50 fra ZO Skin Health til beskyttelse af huden i ansigtet efter behandling med Fraxel

  • Broad Spectrum Sunscreen SPF50 er en let mineralsolcreme, der har en høj beskyttelse af UVA- og UVB-stråler. Solbeskyttelsen er især god til den sarte og sensitive hud og beskytter tilmed mod højenergilys fra for eksempel telefon og computer. 

Alle produkter kan findes hos vores online hudplejeunivers N’AGE SHOP

Gør det ondt at fjerne strækmærker?

Hvor høj en smertetærskel man har, er meget individuelt, og det er derfor forskelligt fra person til person, om behandlingen gør ondt. De fleste, der bliver behandlet med Fraxel, beskriver det som en varm og stikkende fornemmelse. Især i ansigtet kan behandlingen mærkes tydeligere – blandt andet omkring øjne, næse og mund.

Til behandlingen vil du blive bedt om at komme en time inden behandlingen, hvor vi hertil vil smøre behandlingsområdet ind med en bedøvende creme. Du kan derudover tage 1 g paracetamol inden, hvis du er nervøs for smerten eller har en lav smertetærskel.

Dit behandlingsforløb med Fraxel mod strækmærker

Hos N’AGE tager dit behandlingsforløb udgangspunkt i en gratis konsultation med en af vores kosmiske sygeplejersker. Her sættes der god tid på af til at vurdere, hvad der passer din hud, ønsker og muligheder. Hos N’AGE er tryghed vores førsteprioritet under hele dit behandlingsforløb. Når behandlingen er afsluttet, tilbydes du altid en kontroltid, hvor der følges op på resultatet.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 30-60 minutter
Cirka 30-60 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
Restitutionstid ved denne behandling er 2-4 dage
2-4 dage
Resultat
Resultat
Efter 3-5 måneder
Efter 3-5 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Resultatet med Fraxel mod ar er permanent og 1 år for hudstruktur
Permanent for ar og 1 år for hudstruktur

Priser på Fraxel behandling mod strækmærker

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandling med Fraxel mod strækmærker
Fra 3.000 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om strækmærker

Hvordan ser strækmærker ud?

Strækmærkers udseende varierer fra person til person. Det kan se ud som smalle streger på tværs af huden eller som dybere mærker. Strækmærkerne kan være både lilla, røde, brune eller hvide, men som regel starter nye strækmærke med at have en form for farve, inden de falmer og i stedet bliver hvide og kan minde lidt om et ar. Strækmærkernes udseende afhænger af, hvad der har forårsaget strækmærkerne, hvor nye de er, din hudtone, og hvor på kroppen de optræder. Strækmærker ses ofte omkring maven, på baller, lår og arme, men kan optræde de fleste steder på kroppen.
Hos N’AGE tilbydes du altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du i samråd med din behandler kan vurdere din situation, ønsker og muligheder. Din tryghed er i førersædet hos os, og der vil altid være plads til spørgsmål.

Hvorfor får man strækmærker?

Strækmærker opstår, når hudens elastiske fibre kommer under for meget pres. Elasticiteten i huden kan ikke naturligt genvindes, og derved kan strækmærkerne hverken trænes væk eller pludseligt forsvinde. Som oftest får man strækmærker i forbindelse med graviditet eller puberteten, fordi kroppen vokser så hurtigt, at huden ikke kan følge med. En anden årsag til strækmærker er pludselig vækst eller hurtig vægtøgning. Her vil det igen gøre sig gældende, at kroppen vokser hurtigere, end hvad huden kan tåle.

Er det muligt at fjerne mine strækmærker helt?

Hos N’AGE har vi som de eneste på det danske marked 20 års erfaring inden for kosmetiske behandlinger, og vi mener, at kun det bedste er godt nok! Vores æstetiske blik og faglige vurderinger sikrer dig altid et naturligt resultat. Med Fraxel-laser vil dine strækmærker reduceres betydeligt. Fraxel-laser kan reducere alle typer af strækmærker, men de bedste resultater ses ved behandling af nyere strækmærker. Resultat vil afhænge af hudkvalitet, strækmærkernes udseende samt antal behandlingsgange. Alt dette vil du gennemgå med en kosmetisk sygeplejerske, hvor dit mulige behandlingsforløb og forventede resultat vil blive fremlagt.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Hos Nage er man i trygge hænder
Hos Nage er man i trygge hænder. Sød, rolig og professionel behandling. Man bliver altid...
Pernille Lorentz
5
11 timer siden
Professionel og behagelig
Hos N'age får man altid en professionel og god behandling. De er søde og venlige...
Anne Kofoed Nannerup
5
1 dag siden
IPL og FRAXEL
Har fået min første behandling med ipl og fraxel mod rødme og ujævn hud struktur....
Rikke
5
1 dag siden
Rigtig god rådgivning og meget søde og…
Rigtig god rådgivning og meget søde og serviceminded. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang...
Freja Carlsen
5
2 dage siden
God service dygtige medarbejdere man…
God service dygtige medarbejdere man føler sig meget forkælet og får mega god vejledning ...
Birte Lund Nielsen
5
2 dage siden
Venlig kompetent behandler
Venlig kompetent behandler ...
Lone Serup Og Paul Thomas Branda
5
2 dage siden
Kompetent sygeplejerske
Kompetent sygeplejerske. God behandling og rådgivning. ...
Tonny Solveig Reimers
5
2 dage siden
Super tilfreds med vejledning og…
Super tilfreds med vejledning og resultat ...
Camilla Bergholdt
5
2 dage siden
Super skøn oplevelse! Kan klart anbefale ❤️
Blev taget så godt imod🤩 der ikke ikke lang tid før jeg blev forstået hvad...
Camilla H. Schmidt
5
3 dage siden
Skønneste personale som er…
Skønneste personale som er imødekommende og gør en tryg ved behandlingen samt gode resultater ...
Pernille