Book tid
CoolSculpting

Permanent fedtfrysning med CoolSculpting

Hos N’AGE tilbyder vi den verdenspatenterede, ikke-kirurgiske teknologi CoolSculpting, hvor man relativt enkelt kan fjerne fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen: mave, lår, knæ, hage, overarme, bh-delle med mere – og resultatet er permanent. Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, om det ønskede område er egnet til behandling med CoolSculpting.

Dit behandlingsforløb med fedtfrysning med CoolSculpting

Hos N’AGE starter du altid med en gratis og uforpligtende konsultation med en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vurderer de, hvad der passer til dig og sætter god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder.
Nogle oplever en vis hævelse og blå mærker samt lidt stikken og prikken i 1-2 uger efter behandlingen. Få kan føle sig lidt sløje dagen efter. Man kan eventuelt tage 600 mg Ibuprofen ved smerter. Du kan også kontakte klinikken. Efter behandlingen tilbydes du altid en kontroltid, så vi kan følge op på, at resultatet er blevet præcist, som du ønskede.

Behandlingstid
Behandlingstid
Den konkrete behandlingstid er på cirka 60 minutter
Cirka 60 min.
Restitutionstid
Restitutionstid
Der er stort set ingen restitutionstid ved denne behandling
Stort set ingen
Resultat
Resultat
Efter 3 måneder kan du se det endelige resultat
3 måneder
Holdbarhed
Holdbarhed
Behandling med CoolSculpting giver et permanent resultat
Permanent

Vi anbefaler fedtfrysning med CoolSculpting til at

 • reducere fedt på maven
 • reducere dansehåndtag
 • reducere fedt på inderlår
 • reducere fedt ved knæ
 • reducere mandebryster
 • reducere fedt på overarme
 • reducere bh-deller
 • reducere dobbelthage
Fedtfrysning - Vi anbefaler

SÅDAN FOREGÅR EN BEHANDLING MED FEDTFRYSNING MED COOLSCULPTING

Fordelen ved CoolSculpting er, at du risikofrit uden kirurgi kan reducere uønskede fedtdepoter på hele kroppen – og at du direkte efter behandlingen kan fortsætte med dagens gøremål. Du kan læse meget mere om det ikke-kirurgiske alternativ til en fedtsugning her.

Til CoolSculpting bruger vi forskellige håndtag, når vi behandler et område. Håndtaget har samme placering under hele behandlingen, og når vi sætter ét håndtag på din krop, regnes det derfor som én påsætning.

Det individuelle behov for påsætninger er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse. Typisk ser vi dog, at et område som ‘sidedellen’ kræver to påsætninger per side, mens ‘mormorarmene’ kræver én påsætning per arm. For at få et estimat på, hvor mange påsætninger du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

HVORDAN KAN RESULTATET MED FEDTFRYSNING MED COOLSCULPTING VÆRE PERMANENT?

Fedtfrysning fryser helt simpelt uønskede fedtdepoter væk – og resultatet er permanent. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er altså god nok. Fedtceller krystalliserer og ødelægges, når de udsættes for hård kulde – det er det, der sker ved en fedtfrysning. Hos N’AGE anvender vi den eneste FDA-godkendte teknologi indenfor fedtfrysning: CoolSculpting. CoolSculpting er som den eneste teknologi til fedtfrysning udstyret med det patenterede Freeze Detect, som hele tiden overvåger huden, så den ikke bliver for kold. Det er din sikkerhed for at undgå frostskader.

Efter en fedtfrysning vil fedtcellerne i det behandlede område ikke komme tilbage. Mange tror, at det er en øgning i fedtceller, der sker, når man tager på i vægt. Det er det ikke. Fedtceller vokser, når vi tager på, og de bliver mindre, når vi taber os. Faktisk producerer vi ikke flere fedtceller efter puberteten – fedtfrysning med CoolSculpting er derfor en oplagt behandling til at skulpturere og komme de genstridige fedtdepoter til livs én gang for alle.

Hvad er CoolSculpting?

CoolSculpting er en ikke-kirurgisk behandling, hvor man fryser fedtcellerne i et bestemt område. Efter bare en enkelt behandling reduceres fedtcellerne med mindst 20 til 25 procent. Behandlingen krystalliserer fedtcellerne, som herefter ødelægges, og så udskilles de helt naturligt gennem lymfesystemet i op til fire måneder efter behandlingen – og de kommer aldrig igen.

CoolSculpting er den eneste teknologi til fedtfrysning, der har opnået FDA-godkendelse, som er de amerikanske myndigheders strengeste sikkerhedsgodkendelse inden for sundhedssektoren. CoolSculpting er den sikreste teknologi til fedfrysning, der findes på markedet, og derfor har vi hos N’AGE valgt netop denne teknologi. På verdensplan er der foretaget kliniske studier, der har resulteret i hele 52 publikationer om emnet, og mere end 11 millioner kunder er blevet behandlet gennem tiden.

Det er vigtigt for os at understrege, at en behandling med CoolSculpting ikke erstatter en sund livsstil og daglig motion – heller ikke efter behandlingen. Genstridigt fedt på kroppen er ikke nødvendigvis et udtryk for usund livsstil, og derfor vil en fedtfrysning heller ikke gøre kroppen sundere. I stedet bruges CoolSculpting for at opnå mere symmetri og ramme fedtdepoter, der ikke påvirkes af vægttab.

Hvem kan få en fedtfrysning?

Ønsker du at få foretaget en fedtfrysning hos N’AGE, er det allerførste skridt at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos os. Her vil en kosmetisk sygeplejerske vurdere, om området er egnet til fedtfrysning, og I vil sammen snakke om en behandlingsplan, så du ved, hvad der skal ske og hvordan. Inden behandlingen vil du også blive vejet og få taget før-billeder.

Hos N’AGE prioriterer vi, at du føler dig tryg hele vejen igennem – allerede fra den indledende, gratis konsultation og til sidste kontrol. Du har altid mulighed for at kontakte os – både før, under og efter behandlingen, hvis du har spørgsmål.

Som udgangspunkt kan alle mennesker få foretaget en fedtfrysning alle steder, de har fedtdepoter, men der er naturligvis undtagelser. Du kan derfor ikke få foretaget CoolSculpting, hvis du er:

 • Svært overvægtig
 • Gravid

Eller hvis du har:

 • Raynauds Syndrom
 • Brok i området
 • Pacemaker
 • Nedsat leverfunktion

Inden din fedtfrysning med CoolSculpting

Du skal i henhold til Sundhedsstyrelsens regler konsulteres inden din behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

En behandling med CoolSculpting kan vare fra én time til flere timer – alt afhængig af hvilke og hvor mange områder der skal behandles. Behandlingen gør ikke betydeligt ondt, og det er derfor ikke nødvendigt at tage smertestillende forinden. Inden CoolSculpting-behandlingen vil den kosmetiske sygeplejerske markere området, du ønsker behandlet.

Der bliver derefter påsat en tynd geléplade på området, hvorpå CoolSculpting-applikatoren påføres. Vi har hos N’AGE flere forskellige applikatorer, der passer til bestemte områders størrelse og type. Applikatoren har samme placering under hele behandlingen, og derfor bruges der i nogle tilfælde flere applikatorer på én gang for det flotteste resultat.

Under behandlingen

Når behandlingen går i gang, suges fedtvævet ind i applikatorskålen, hvorefter en kontrolleret kulde tilføres til området, mens Freeze Detect-teknologien måler hudens temperatur. Når applikatoren sættes på, vil der i de første to til fem minutter kunne mærkes både sugen og ryk i vævet, mens kulden i starten vil føles som prikken og stikken. Efter seks til syv minutter vil vævet blive følelsesløst, og du vil derfor kun mærke ganske lidt. Hvor længe applikatoren sidder på, afhænger af området – den kan sidde fra 35 minutter til 75 minutter.

Fedtcellerne krystalliseres, når kulden, der kan komme ned på -11 grader, påføres med applikatoren – og det sker, uden at huden tager skade. Når fedtcellerne er krystalliseret, dør de, og kroppen begynder derfor at nedbryde dem. Når fedtcellerne er nedbrudt af immunforsvaret, udskilles de naturligt.

Du vil være alene på stuen under behandlingen, men du vil altid kunne komme i kontakt med en sygeplejerske. Mens du får behandlingen, kan du bare slappe af – mange vælger at tage en bog med for at læse, arbejde på deres computer eller tage en lur. Efter behandlingen masserer sygeplejersken det behandlede område, så varmen kommer tilbage til vævet.

Efter din fedtfrysning med CoolSculpting

Nogle oplever en vis hævelse og blå mærker samt lidt stikken og prikken i 1-2 uger efter behandlingen. Få kan føle sig lidt sløje dagen efter. Du kan eventuelt tage 600 mg Ibuprofen ved smerter. Du kan også kontakte klinikken.

Når behandlingen er afsluttet, starter fedtreduktionen gradvist. Efter tre uger vil du begynde at kunne se resultater, men fordi de ødelagte fedtceller udskilles naturligt gennem lymfesystemet, vil det endelige resultat først kunne ses efter tre måneder. Det er en selvfølgelighed, at hvis du tager på efterfølgende, vil resultatet være mindre synligt. Vi anbefaler, at du kommer til en kontroltid otte uger efter CoolSculpting-behandlingen – på den måde kan vi både følge op på dit resultat og planlægge det videre forløb sammen med dig.

Hvor kan man få fedtfrysning?

Grunden til, at det er vigtigt at få en konsultation inden behandling, er kort sagt, at alle har forskellige behov og ønsker. Gennem en konsultation kan du få en skræddersyet din behandlingsplan, så den passer til din krops proportioner. Områder, der som regel behandles med CoolSculpting er mave, flanker, bh-deller, overarme, lår, mandebryster, dobbelthage og knæ.

Fedtfrysning på maven

For mange mennesker er fedt på maven vanskelig at reducere gennem træning og kost. Og det er helt naturligt – for hos rigtig mange samler fedtet sig naturligt på maven for at passe på organerne. Men det kan være upraktisk, når størrelsen på fedtcellerne resulterer i uønskede deller eller tøj, der strammer eller sidder ubehageligt, og derfor kan en CoolSculpting-behandling hjælpe i et sådant tilfælde.

Fedtfrysning på flankerne

På siden af ryggen ned mod bagdelen sidder flankerne. Og har man tendens til, at fedt samler sig i lige netop det område, kan det resultere i det, der i daglig tale kaldes ’dansehåndtag’. På samme måde som med ekstra fedt på maven kan dansehåndtag være besværlige, når det kommer til tøj, der så ikke sidder flatterende på kroppen. Fedtfrysning kan derfor være med til at skabe et mere symmetrisk udtryk i overgangen fra ryg til bagdel.

Fedfrysning på bh-dellen

Mange kvinder kender, at når en bh strammer ind på huden, vil fedtet nedenunder stikke ud. Det er selvfølgelig helt naturligt, men også noget, der for mange kan give uønskede deller i bestemte trøjer eller kjoler. Mange har også permanente ’bh-deller’ på ryggen og øverst på maven – også selvom man ikke har bh på. At få fjernet sine bh-deller gennem fedtfrysning er derfor effektivt i forhold til at komme dem til livs.

Fedtfrysning på overarmene

’Mormorarmene’ eller ’bingoarmene’ er for mange et område, hvor fedt synes nærmest umuligt at fjerne, uanset hvor meget man træner dem. Når man har hængende fedt på underarmene, kan de nemt se store ud i forhold til resten af overkroppen, når de både er oppe eller ned langs siden. Mange føler sig derfor begrænset, når det kommer til at skulle have bare arme. En fedtfrysnings reducering af overarmenes fedtdepoter kan derfor give slankere og mere markerede overarme.

Fedtfrysning på lårene

Et område, hvor mange har tendens til at lagre fedt, er lårene. Ligesom store overarme kan store lår også for mange være begrænsende og give mindre lyst til at have bare ben. Desuden kan inderlår, der rammer imod hinanden give ubehagelige slidmærker og -knopper. Fedtfrysning af områder på lårene kan derfor afhjælpe ubehag og bidrager samtidig til en generel symmetri over hele kroppen. Hos N’AGE tilbyder vi CoolSculpting på både forlår, sidelår og inderlår.

Fedtfrysning af mandebryster

Nogle mænd er i højere grad end andre genetisk disponeret til at lagre fedt i brystområdet, og det kan resultere i såkaldte ’mandebryster’. Det kan få mange mænd til at blive usikre, så de ikke har lyst til hverken at tage deres trøje af eller have tætsiddende tøj på. Når man med CoolSculpting permanent kan fjerne fedtdepoter, betyder det derfor også, at fedtcellerne i det område ikke kommer igen, og det er derfor en effektiv løsning, hvis man som mand er ked af den disponering.

Fedtfrysning af dobbelthagen

Fedtdepoterne under hagen, der samler sig i en ’dobbelthage’, er exceptionelt svære at spise eller træne væk – og selv folk med generelt lav fedtprocent kan have en dobbelthage. Derfor er CoolSculpting især god til dette område, da det i meget synlig grad kan give et mere markeret kæbeparti, ansigt og halsområde.

Fedtfrysning på knæene

Fedt over eller på siden af knæene kan være generende for nogle, hvis det forekommer i en udtalt grad, og det er et af de sværeste steder at ramme ved vægttab og træning. Derfor kan CoolSculpting af fedt omkring knæet give benene et pænere og mere harmonisk udtryk.

Før- og efterbilleder med Fedtfrysning

Fedtfrysning Mave
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på maven.
CoolSculpting mave
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
Fedtfrysning flanker
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin bh-delle.
CoolSculpting mave - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
Fedtfrysning mave - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin mave.
CoolSculpting dobbelthage - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på dobbelthage.
Fedtfrysning mave - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
CoolSculpting mave - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
CoolSculpting mave
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin mave.
CoolSculpting flanker - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin bh-delle.
Fedtfrysning dobbelthage - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin dobbelthage.
Fedtfrysning lår - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine inderlår.
Fedtfrysning ben - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine inderlår.
Fedtfrysning ben - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine inderlår.
Fedtfrysning ben - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine lår.
CoolSculpting arme - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine arme.
Fedtfrysning arme - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine arme.
Fedtfrysning flanker - Før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
Coolsculpting mave - før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sine flanker.
Fedtfrysning mave - før og efter
Før
Efter
CoolSculpting
Kunden er blevet behandlet med CoolSculpting på sin mave.

Videoer med CoolSculpting

Fedtfrysning - behandlingen

CoolSculpting

Til din konsultation måler vi dig for at se, om behandlingen vil give dig det resultat, du ønsker.
Fedtfrysning - Under behandlingen

Under din behandling

Du kan sagtens arbejde, se en film, læse en bog, mens du får din CoolSculpting-behandling.

Priser på Fedtfrysning

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Cool Mini (flanker, inderlår, arme, knæ)
9.900 DKK
Cool Mini Plus (flanker, inderlår, arme, knæ)
17.500 DKK
Cool Medium (hel mave eller kombination af flere områder)
24.800 DKK
Cool Medium Plus (hel mave eller kombination af flere områder)
31.800 DKK
Cool Max (kombination af flere områder)
38.000 DKK
Cool Max Plus (kombination af flere områder)
44.500 DKK
Cool Chin Mini (lille dobbelthage)
6.500 DKK
Cool Chin (medium dobbelthage)
11.500 DKK
Cool Chin Plus (større dobbelthage)
16.500 DKK
Cool Chin Max (større dobbelthage)
21.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar om behandling med CoolSculpting

Hvordan virker fedtfrysning med CoolSculpting?

Når du får en fedtfrysning med CoolSculpting, nedkøles dine fedtceller til præcis den temperatur, hvor de krystalliserer. Denne krystallisering gør, at fedtcellerne bliver udskilt på naturlig vis via lymfesystemet. Hos N’AGE anvender vi den eneste FDA-godkendte teknologi indenfor fedtfrysning, hvilket er din sikkerhed for at undgå frostskader i huden, samtidig med at du kan opnå 20-25 % færre fedtceller efter bare en enkelt behandling.

Gør en behandling med CoolSculpting ondt?

Nej – de fleste synes ikke behandlingen gør ondt. Når applikatoren kommer på, kan man mærke et sug fra vakuummet i applikatoren. De første 5-8 minutter kan man mærke en prikkende/stikkende fornemmelse i vævet. Herefter kan man ikke mærke ubehag.
Når applikatoren fjernes efter 35-45 minutter, masseres området i 2 minutter. Det kan godt give lidt ubehag, fordi varmen strømmer tilbage i det behandlede område.

Hvornår kan jeg se resultatet efter min CoolSculpting-behandling?

Det endelige resultat ser du 12 uger efter din CoolSculpting-behandling. 80 % vil se et resultat efter 8 uger.

Hvor meget fedt skal man have for at få en CoolSculpting-behandling?

Til din konsultation vil vi vurdere ved at måle og mærke, om der er tilstrækkeligt fedtvæv. På den måde sikrer vi os, at du får den behandling, der passer lige netop til dig.

Hvor mange behandlinger skal man have for at se resultat?

Du kan opnå et synligt resultat allerede efter første behandling. Du kan forvente en fedreduktion på 20-25 %. Alt sammen afhænger af størrelsen af området. Ved større fedtdepoter skal man typisk have flere behandlinger for at opnå det ønskede resultat.

Kan CoolSculpting reducere løs hud efter et stort vægttab?

Nej. CoolSculpting kan ikke opstramme løs hud. Har man meget løs hud efter et stort vægttab, anbefaler vi Aleris-Hamlet. De har over 20 års erfaring indenfor kirurgisk hudreduktion.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen