Behandling ar

BEHANDLING AF AR

Ønsker du en behandling af dine ar? Så er du ikke alene! Ar er for mange til daglig gene og kan have stor indflydelse på både ens selvtillid og udstråling. Hvis du har ar, hvad enten det er ar fra akne eller ar fra en skade på huden, så kan de i de fleste tilfælde reduceres markant med kosmetiske behandlinger. Der er flere muligheder for behandling af synlige ar. Hvilken der passer til dig, afhænger af både dybde, farve, størrelse og mængde. Nedenunder finder du en kort gennemgang af de forskellige muligheder til behandling af ar.

Behandlinger af ar hos N’AGE

Ar fra akne

Aknear er langt fra ualmindeligt. De fleste mennesker oplever at få urenheder i form af bumser og akne i løbet af deres liv, og i mange tilfælde kan alvorlig akne efterlade ar. Arrene kan slå skår i glæden ved, at man endelig har sluppet af med en uren hud, mens huden endnu ikke er fin og jævn, men har synlige ar. Ar forsvinder ikke af sig selv, og derfor søger mange mod laserbehandlinger til fjernelse af ar. Laserbehandlinger er nemlig uhyre effektive til at forfine og ensarte hudstrukturen.

Ar fra akne optræder som oftest som atrofiske ar, der er fordybninger eller ”huller” i huden. Der findes forskellige typer atrofiske ar, der varierer alt efter dybde, vidde og form. Arrene kan desuden være rødlige, lilla eller have mørkere pigment end resten af huden. Alt dette kan en behandling med laser hjælpe med. Der findes flere måder, hvorpå et ar behandles – vi tilbyder eksempelvis også kosmetiske behandlinger uden laser. Hvilken behandling der er den rette for dig og hvorfor, vil blive gennemgået grundigt til din indledende og gratis konsultation. Du kan læse mere om vores behandlinger til aknear her.

Sådan fjerner laser ar fra akne

Fraxel

Den mest populære behandling mod aknear er Fraxel-laser – en sikker, men effektfuld laserbehandling. Fraxel forfiner hudstrukturen ved at lave mikroskopiske skader i huden, så den omkringliggende hud aktiveres til at reparere ved at danne ny, frisk hud. Behandlingen stimulerer også hudens naturlige cellefornyelse, så huden forynges og ar reduceres. Fraxel er ideel til behandling af ar fra akne eller dybe ar, der kan forårsage en grovere og mere ujævn hudstruktur – resultatet er en finere og mere ensartet hud med masser af glød. En tommelfingerregel, hvis du ønsker at reducere ar, er desuden, at en behandling af nye ar altid giver det pæneste resultat. Fraxel-laser kan dog også sagtens behandle et gammelt ar.

IPL til ar fra akne

I kombination med Fraxel kommer ofte IPL-laser. IPL står for Intense Pulsed Light og er en effektiv laserbehandling mod farveforskelle i huden. Behandlingen er derfor god til røde, blålige eller mørke ar, der kan opstå efter akne. IPL fungerer på den måde, at lyset fra laseren søger efter en farveforskel, eksempelvis det røde i et ar. Herefter optages laserstrålen i det farvede element i huden, hvorefter det destrueres. Det kræver oftere flere behandlinger at blive helt fri fra misfarvningerne.

CO2-laser til dybe aknear

Hos N’AGE kan du også få fjernet dine ar med fraktioneret CO2-laser. Denne behandling er især velegnet til hud, der har mange eller dybere ar. CO2-laser er en kraftfuld laserbehandling, der stimulerer naturlige hudfornyelsesprocesser og reparerer skader i huden. Behandlingen får huden til at trække sig sammen og danne nye og elastiske kollagene fibre. Ud over svære ar fra akne anvendes behandlingen til solskader, rynker, fine linjer i hele ansigtet og til slap hud.

Du skal inden en behandling med CO2-laser konsulteres hos en N’AGE-hudlæge. Laserbehandlingen udføres også udelukkende af erfarne hudlæger.

Andre behandlinger til aknear

Restylane Skinbooster

Med Restylane Skinbooster-behandlingen kan de atrofiske ar let blive fyldt ud. Restylane er nemlig en filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som findes naturligt i huden som et fugtbindende sukkerstof. Som navnet antyder, udfylder en filler huden, hvilket ofte bruges i forbindelse med at genoprette tabt volumen, udfylde rande, markere ansigtet og i læber. Derfor er behandlingen ideel til de fordybninger i huden, der kommer ved aknear.

Restylane Skinbooster er en tyndere og mere flydende udgave af Restylane, der kan lægges i store områder af ansigtet, hvor det lægger sig jævnt i huden, mens det udglatter og udfylder ujævnheder. Behandlingen kaldes også ”foryngelseskuren”, fordi den giver et skud med fugt og glød direkte ind i huden, mens den reducerer fine linjer og tørhedsrynker.

SkinPen

En behandling med SkinPen er ideel til behandling af aknear og grov hudstruktur. De fine nåle i microneedling-behandlingen laver mikroskopiske huller i huden, hvilket får huden til at tro, at der er en akut skade, der skal repareres. Dette får huden til at regenerere, hvilket frigør hudens væksthormoner, der sætter gang i produktionen af kollagen og hudfornyelsen.

Et forløb med SkinPen til fjernelse af ar kræver oftest 3-10 behandlinger med 2-4 ugers interval imellem.

Peelings til aknear

Hos N’AGE kan du blive behandlet med tre forskellige typer kemisk peeling. En kemisk peeling er en dybdegående ansigtsbehandling, der udelukkende må udføres af professionelle behandlere. Af vores tre kemiske peelings er det TCA-peelingen, der anvendes til at behandle aknear. TCA er en syre, der kontrolleret fjerner de døde hudceller, der findes i det yderste hudlag. Dette stimulerer hudens cellefornyelse til at danne nyt, frisk bindevæv og på den måde opnå en mere ensartet overflade.

TCA-peelingen reducerer ud over aknear derfor også fine linjer, pigmentforandringer og forstørrede porer. Inden behandlingen skal du både konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske og godkendes af en N’AGE-hudlæge, så vi er sikre på, at du får den helt rigtige behandling til dine ar.

Ar fra operationer

Vi oplever ofte kunder, der søger hjælp til at fjernelse af ar fra operationer – som oftest ar fra kejsersnit eller en brystoperation. Efter operationer kan arret nemlig være rød-lilla og hårdt, hvilket mange ikke synes, er særligt æstetisk pænt. Heldigvis er der hjælp at hente med vores laserbehandlinger.

Har du ar, der hverken kommer af akne eller operationer, kan vi også behandle disse. Book en gratis konsultation for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Behandlinger til ar fra operationer

Fraxel

Den absolut mest anvendte behandling til operationsar er ligesom med aknear Fraxel. Fordi Fraxel på skånsom vis får huden til at danne nyt og elastisk bindevæv, kan behandlingen afhjælpe arrets hårdhed og grove struktur, så huden bliver finere. Jo nyere arrene er, jo pænere bliver resultatet – så du kan med fordel planlægge dit Fraxel-forløb, umiddelbart efter at du er helet fra din operation.

IPL

Er dine operationsar meget rødlige, kan det være, at du ud over Fraxel skal behandles med IPL også. Laserbehandlingen destruerer den røde farve og gør i stedet arret lysere og dermed mindre synligt. Til den indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske vil der blive lagt en skræddersyet behandlingsplan, der passer til dig og dine ar.

Behandlingsforløbet

Det første skridt inden behandling er naturligvis en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil du sammen med en kosmetisk sygeplejerske få vurderet, hvilken type behandling der passer bedst til din hud og dine ar – hvad end det er fra akne, operationer eller noget tredje. Den indledende konsultation sikrer dig det allerpæneste resultat, der matcher dig.

Klinisk hudpleje til ar

N’AGE SHOP forhandler vi udelukkende klinisk hudpleje, hvis effekt er bakket op af dokumenterede videnskabelige undersøgelser. De hudplejemærker, vi forhandler, er derfor alle ekstremt effektfulde. Det betyder også, at de udelukkende kan forhandles af autoriserede klinikker med et trænet fagpersonale, der kan rådgive i produkterne. Du kan se hele vores udvalg af klinisk hudpleje på N’AGE SHOP.

Dermaroller

Et musthave-produkt til hjemmebehandling af aknear er den originale Dermaroller. Ved at bruge en Dermaroller, inden du påfører dine hudplejeprodukter, øger du hudens optagelsesparathed med over 200 gange. Derudover er Dermaroller specielt udviklet til – ligesom den medicinske Dermaroller – at forfine hudstrukturen og booste hudfornyelsesprocesserne, hvilket er ideelt til hud med ar fra akne. Nålene i den originale Dermaroller er patenterede, og der findes derfor ingen tilsvarende hjemmemicroneedling, der er lige så sikker for huden.

Wrinkle + Texture Repair

Et af vores mest kraftfulde produkter til at reducere ujævn hudstruktur er Wrinkle + Texture Repair fra ZO Skin Health. Denne lette creme indeholder retinol, der stimulerer cellefornyelsen og reparerer huden. Wrinkle + Texture Repair er derfor ideel til en grov hudstruktur med ar fra akne eller dybe rynker. Cremen er også god til at forebygge akne og urenheder og indeholder antiinflammatoriske ingredienser, der beroliger irriteret hud.

Et alternativ til Wrinkle + Texture Repair er Retinol Skin Brightener 0,25 %, som er ideel til den mere sensitive hud, der ikke er vant til retinol. Huden kan nemlig godt reagere på ingrediensen, og derfor er det vigtigt, at du starter stille og roligt op på hudpleje med retinol, til din hud har vænnet sig til det. Dog vil huden som regel reagere på retinol uanset hvad – reaktionen betyder, at huden arbejder og regenererer.

Blemish + Age Defense

Forebyggelse er essentielt, når det kommer til aknear. For at undgå at du overhovedet får urenheder, kræver det en solid hudplejerutine, hvor du bruger klinisk hudpleje tilpasset din hudtype. Har du tendens til urenheder, er SkinCeuticals’ Blemish + Age Defense-serum et rigtig godt sted at starte. Flere af vores kosmetiske sygeplejersker med tendens til akne sværger til dette serum – og med god grund!

Blemish + Age Defense indeholder ingredienser som salicylsyre, glykolsyre og citronsyre, der alle renser huden grundigt i dybden og modvirker både urenheder og aldringstegn. Serummet eksfolierer, lysner og udjævner hudteksturen – og du kan bruge den hver aften.

Broad Spectrum Sunscreen SPF50

Når du får en laserbehandling mod dine ar eller påfører kliniske hudplejeprodukter med aktive ingredienser, der eksfolierer og reparerer huden, bliver huden ikke kun smukkere og mere ensartet, men også mere sårbar. Derfor er det altafgørende, at du hver eneste dag anvender solbeskyttelse. En god solcreme til sensitiv og laserbehandlet hud er Broad Spectrum Sunscreen SPF50 fra ZO Skin Health, der med sit mineralsolfilter både beskytter mod UVA- og UVB-stråler og også skadeligt højenergilys fra blandt andet mobil- og computerskærme.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh