Fraxel og IPL: En enestående kombinationsbehandling

Fraxel og IPL: En enestående kombinationsbehandling

Det er ingen hemmelighed, at laserbehandlingerne IPL og Fraxel i kombination med hinanden giver et fantastisk resultat og den skønneste glød. Kombinationsbehandlingen er en af de mest populære behandlinger hos N’AGE og en sikker vinder hos mange af vores ambassadører. Hvor IPL udjævner hudtonen og reducerer rødme og pigmentforskelle, giver Fraxel en mere forfinet hudstruktur – resultatet af de to sammen er en ensartet hud med masser af sund glød!

Hvad er IPL?

IPL er en mild hudforyngende laserbehandling, der udjævner farveforskelle og korrigerer og fjerner blandt andet små karsprængninger og lette pigmentforandringer. IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, der med lysbølger absorberer de ujævne farver i huden, som for eksempel den røde farve i karspringninger. Behandlingen resulterer i en mere ensartet hudstruktur og farve, glattere hud med færre rynker og linjer, stærkere og tykkere hud.

Hvad er Fraxel?

Fraxel er en nænsom laserbehandling, der ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laver mikroskopiske kanaler i huden. Huden går derefter straks i gang med at reparere skaderne, og ny, frisk og smuk hud dannes. Fraxel-behandlingen forbedrer din huds struktur og kvalitet ved at kickstarte kollagenproduktionen i huden. Huden bliver på den måde mere jævn, fast og forfinet, og er specielt god tid dig med grov hudstruktur, ar eller fine linjer.

Hvor IPL udjævner hudtonen og behandler pigmentforandringer, mindsker Fraxel forstørrede porer, grov hudstruktur og små ar, så huden forfines. Behandlingen efterlader huden med en fantastisk fornyet glød og ensartethed! Hudstruktur og glød betyder enormt meget for et mere ungdommeligt og frisk udseende – og det er lige netop hvad kombinationsbehandlingen kan give dig!

Se ambassadør Julie Ølgaard få kombinationsbehandlingen i videoen her!

GRATIS KONSULTATION

Inden behandlingen igangsættes vil du få en gratis konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen planlægge et behandlingsforløb, der stemmer overens med dit ønskede resultat. Hos N’AGE har din tryghed gennem hele forløbet førsteprioritet, og der vil altid være plads til spørgsmål eller undren. Ønsker du et fantastisk resultat, er N’AGE det trygge og sikre valg – vi er nemlig den eneste kosmetiske klinik, der har lavet behandlinger i over 20 år! Alt afhængig af hudtype samt ønsket resultat og muligheder, vil antallet af behandlinger variere. Det vil du i samråd med en kosmetisk sygeplejerske planlægge ud fra lige netop dine behov.

AMBASSADØRER

N’AGE-ambassadører som Helena Christensen, Caroline Wozniacki, Lina Rafn, Julie Ølgaard, Søs Egelind og Molly Egelind har alle fået lavet kombinationsbehandlingen og er vilde med resultatet! Takket være kombinationsbehandlingen er det slut med ujævn og træt hud.

IPL og Fraxel sammen er bare en vinder! Behandlingerne sammen giver et fantastisk boost til huden, på en så naturlig måde. Resultatet er superlækkert, og man får den vildeste glow. Det ligner jeg er begyndt at vinterbade, fortæller Molly Egelind.

– Jeg går sjældent med makeup, så det vigtigt for mig at have en sund hud med en naturlig glød. Det får jeg hos N’AGE med Fraxel, forklarer Caroline Wozniacki.

– Jeg får Fraxel og IPL på grund af de aknear, solskader og karsprængninger, jeg har, som er blevet mere fremtrædende med alderen, fortæller Søs Egelind.

– Allerede første gang jeg havde fået IPL og Fraxel, var det fuldstændigt vanvittigt. To uger efter behandlingen sad jeg nede i træningscentret uden makeup, og der kom folk op til mig og spurgte, hvad jeg havde gjort for at få den glød. Og jeg tænkte: ”Okay, det er meget vildt!”, fortæller Julie Ølgaard.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic