En enestående kombinationsbehandling

En enestående kombinationsbehandling

Skal din hud have sommer-gløden tilbage? Det er ingen hemmelighed, at laserbehandlingerne IPL og Fraxel i kombination med hinanden giver et fantastisk resultat, og en skøn glød. Kombinationsbehandlingens vilde resultat gør den til en af de mest populære behandlinger hos N’AGE, og en sikker vinder hos mange af vores ambassadører. Kombinationsbehandlingen udjævner hudtonen, fjerner rødme og giver en ensartet hud med masser af glød.

AMBASSADØRER

N’AGE ambassadører Lina Rafn, Julie Ølgaard, Irina Olsen og Molly Egelind har alle fået lavet kombinationsbehandlingen, og er vilde med resultatet! Takket være kombinationsbehandling er det slut med tør og trist vinterhud. Molly fortæller således om hendes fantastiske oplevelse med kombinationsbehandlingen:

– IPL og Fraxel sammen er bare en vinder! Behandlingerne sammen giver et fantastisk boost til huden, på en så naturlig måde. Resultatet er superlækkert, og man får den vildeste glow. Det ligner jeg er begyndt at vinterbade, griner Molly.

Hvad er IPL?

IPL er en mild hudforyngende laserbehandling, der stimulerer og styrker huden. Huden styrkes indefra til produktion af kollagene fibre samt elastin. Behandlingen udjævner farveforskelle og korrigerer og fjerner blandt andet små karsprængninger og lette pigmentforandringer. IPL står for Intense Pulsed Light og er en teknologi, der med lysbølger absorberer de ujævne farver i huden, som for eksempel den røde farve i karspringninger. Behandlingen resulterer i en mere ensartet hudstruktur og farve, glattere hud med færre rynker og linjer, stærkere og tykkere hud.

Hvad er Fraxel?

Fraxel er en nænsom laserbehandling, der ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laver mikroskopiske kanaler i huden. Huden går derefter straks i gang med at reparere skaderne, og ny, frisk og smuk hud dannes. Fraxel-behandlingen forbedrer din huds struktur og kvalitet, ved at kickstarte kollagenproduktionen i huden. Mangel på kollagen i huden og en nedsat produktion heraf sker helt naturligt med alderen, og huden kan derfor fremstå mere løs. Behandlingen har en hudforyngende og opstrammende effekt, som kunne du spole tiden nogle år tilbage! Huden bliver mere jævn, fast og forfinet, og er specielt god tid dig med grov hudstruktur, ar eller fine linjer.

KOMBINERET

Hvor IPL udjævner hudtonen og behandler pigmentforandringer, mindsker Fraxel forstørrede porer, grov hudstruktur og små ar, så huden forfines. Behandlingen efterlader huden med en fantastisk fornyet glød og ensartethed! Hudstruktur og glød betyder enormt meget for et mere ungdommeligt og frisk udseende – og det er lige netop hvad kombinationsbehandlingen kan give dig!

GRATIS KONSULTATTION

Inden behandlingen igangsættes vil du få en gratis konsultation med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Her vil I sammen planlægge et behandlingsforløb, der stemmer overens med dit ønskede resultat og muligheder. Hos N’AGE har din tryghed gennem hele forløbet førsteprioritet, og der vil altid være plads til spørgsmål eller undren. Ønsker du et fantastisk resultat er N’AGE det trygge og sikre valg – vi er nemlig den eneste kosmetiske klinik, der har lavet behandlinger i 20 år! Alt afhængig af hudtype samt ønsket resultat og muligheder vil antallet af behandlinger variere. Det vil du i samråd med en kosmetisk sygeplejerske planlægge ud fra lige netop dine behov.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias