De bedste behandlinger til din alder!

De bedste behandlinger til din alder!

Alle, der har forstand på hud, ved, at det er lettere at forebygge end at korrigere. Derfor anbefaler vi også, at man starter i god tid med at styrke hudens naturlige forsvar, så man kan bevare sit ungdommelige udseende mange år fremover. Omvendt er det heller aldrig for sent at gå i gang med kosmetiske behandlinger for at blive en bedre og friskere version af sig selv.

Men hvor skal man starte? Vores kosmetiske sygeplejersker giver dig deres bedste råd til, hvilken behandling der passer til din alder.

20’erne: Fugt, fugt og atter fugt!

– Hudens produktion af hyaluronsyre, som holder din hud glat, fast og spændstig, begynder at falde i 20’erne. Derfor er det en god idé at starte allerede nu med Profhilo, så den kan forblive smuk og ungdommelig i mange år endnu, anbefaler kosmetisk sygeplejerske Dalia Sommer, som selv er stor tilhænger af denne behandling for at bevare sit smukke udseende.

– Behandlinger med IPL er også velegnede til at behandle ung hud og kan både fjerne diffus rødme, karsprængninger, pigmentpletter samt virke generelt hudforyngende ved at øge produktionen af kollagen for en forbedret hudkvalitet og tekstur. IPL kan også bruges til permanent at fjerne hår, så du ikke skal vokse og barbere dig resten af dit liv.

Dalia Sommer, 25, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Kgs. Nytorv

– I 20’erne handler det om at forebygge, beskytte og pleje sin hud. Din hudplejerutine bør indkorporere produkter med et højt indhold af antioxidanter for at beskytte mod forurening og UV-stråling, som C E Ferulic. Og husk altid solcreme med faktor 50! Vi anbefaler Mineral Radiance, der også har en anelse farve i, så du kan bruge den i stedet for makeup, fortæller Dalia.

30’erne: Forebyg og forny

iben flarup
Iben Flarup, 37, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Aarhus

– I 30’erne kommer de første aldringstegn typisk i form af kragetæer og som rynker i panden og mellem brynene. Her anbefaler vi Botulinum Toxin for at afslappe musklerne og fjerne de første mimiske rynker, forklarer kosmetisk sygeplejerske Iben Flarup.

– Derudover gør en behandling med Skinbooster eller Profhilo underværker for din hudkvalitet og tilfører store mængder fugt, som din hud har brug for. Fugtmangel er en af årsagerne til, at huden i 30’erne begynder at se mere mat og træt ud. 

– Skinbooster har en udfyldende effekt og er derfor velegnet til at fjerne fine linjer og give lidt ekstra volumen. Hvis man allerede har en del fylde, er Profhilo mere passende, da behandlingen ikke har samme udfyldende effekt, men forynger din hud generelt ved at give et boost af hyaluronsyre, fortæller Iben.

– Det er også i denne alder, mange bliver gravide – og efterfølgende vil dit maveskind være løsere. Til at opstramme huden på maven bruger vi den skånsomme ultralydsbehandling Ultherapy.

40’erne: Styrk og genskab

– I 40’erne falder din kollagenproduktion mærkbart. Derfor mister du volumen og elasticitet. Din kinder synker, dine rande under øjnene bliver dybere og tydeligere, og typisk får man også næse-til-mund rynken. Behandlinger med Restylane er perfekte i dine 40’ere, da de genskaber den tabte volumen, så du igen ser frisk og veloplagt ud. For at få det bedste resultat bliver behandlinger med Restylane ofte lavet i kombination med Botulinum Toxin for at opnå et mere harmonisk resultat, siger kosmetisk sygeplejerske Barbara Bennett.

– Din hud er nu også markant slappere. Dette ses især i underansigtet, på halsen og décolleté, hvor huden begynder at hænge. Den bedste behandling til at opstramme huden er Ultherapy, som booster kroppens naturlige kollagenproduktion og giver resultater på lige fod med kirurgiske alternativer – bare helt uden downtime, risici og ar.

Barbara Bennett, 44, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Frederiksberg

50’erne: Opstramning og volumen

ida bille brahe
Ida Bille Brahe, 57, stifter af N’AGE

– I 50’erne er tabet af volumen og spændstighed i huden markant. Huden vil begynde at hænge, hvis man ikke behandler. Vi anbefaler derfor især Restylane og Ultherapy. Både Restylane og Restylane Skinbooster genskaber den tabte volumen, der i langt højere grad end rynker får dig til at se ældre ud, fortæller kosmetisk sygeplejerske og stifter af N’AGE Ida Bille Brahe.

– Huden vil hænge omkring kæbelinjen, halsen og décolleté. Til at opstramme den løse hud bruger vi Ultherapy. Behandlingen er det bedste og sikreste alternativ til at få et kirurgisk løft, da det giver samme resultatet, men uden risici og downtime. Ultherapy stimulerer din huds produktion af kollagen, så kroppen agerer og ser ud som, da den var yngre. På denne måde opstrammes huden sikkert og effektivt indefra, uden at du skal lægge dig under kniven.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic