Lisbeth Østergaard

Lisbeth Østergaard

Journalist, influencer og tv- og radiovært Lisbeth Østergaard har mange bolde i luften. Med både karriere og familieliv kan det være en udfordring at få prioriteret sig selv i hverdagen – derfor har Lisbeth allieret sig med N’AGE!

– Jeg vil altid gerne være den bedste version af mig selv og er af den overbevisning, at jeg hellere vil gøre noget ved tingene end at lade stå til. Jeg vil gerne passe på mig selv, min hud og mit ydre, så længe jeg kan, forklarer Lisbeth.

Hos N’AGE skal vores ambassadørskaber give mening – og vores ambassadører skal være nogen, hvis værdier stemmer overens med N’AGEs høje standarder for både etik, ordentlighed og æstetik. Det match har vi fundet i Lisbeth Østergaard, der ikke bare vælger den første den bedste – kvaliteten skal være høj.

 – Jeg har valgt N’AGE, fordi de står for professionalisme, æstetik, har masser af erfaring, men alligevel er nytænkende. Jeg føler mig i virkelig gode og sikre hænder hos al personalet hos N’AGE, siger Lisbeth.

Lisbeth Østergaard bliver behandlet med Restylane og Botulinum Toxin hos N’AGE.

Lisbeths behandlinger

Lisbeth Østergaard tror ikke på one-size-fits-all, når det kommer til skønhed. Det gør vi heller ikke hos N’AGE. Derfor laver vi altid skræddersyede behandlingsplaner, som passer til den enkelte. For skønhed handler for os om at være den bedste udgave af sig selv. Det er Lisbeth helt enig i:

– Når nogle spørger mig, hvorfor jeg får kosmetiske behandlinger, svarer jeg: ”Ja, hvorfor ikke?”. Skønhed for mig er mange ting. Skønhed er et smil, man er glad for, en velplejet hud, en hydreret hud, et glimt øjet, at man passer på sig selv og hele kroppen, fortæller Lisbeth.

Botox

Hos N’AGE er vi eksperter i injektionsbehandlinger – vi har som den første kosmetiske klinik i Danmark udført dem i over 20 år. Botulinum Toxin, der også kaldes botox, er et muskelafslappende præparat, der både kan reducere rynker, asymmetri og give et let løft. Mange ved ikke, at botox faktisk er en af vores mest diskrete behandlinger – ofte kan du slet ikke se forskel, andet end at du ser en smule friskere ud. Den misforståelse skyldes både skræmmeeksempler fra medierne og de fordomme, de afføder.

– Når vi taler om fordomme omkring kosmetiske behandlinger, går vi heldigvis i den rigtige retning. De fleste fordomme kommer af uvidenhed – og heldigvis bliver vi mere og mere oplyste. Det er kommet for at blive, så jeg håber, at kritikerne enten har meget tålmodighed, eller at de med tiden bliver mere åbne, siger Lisbeth.

Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, der giver både fugt, fylde og form til ansigtet. Mange bruger filler til at tilføre eller genoprette volumen i enten kinder, rande, læber eller tindinger, men Restylane kan bl.a. også bruges til at korrigere og konturere eksempelvis næse, kæbelinje og kindben. Hos N’AGE mener vi, at en fillerbehandling er et håndværk. Det kræver snilde og et skarpt øje at lave et smukt, harmonisk og ikke mindst naturligt resultat – så det er vi selvfølgelig en garant for.

Tak til vores mange glade kunder

5
7 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
8 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela