Lisbeth Østergaard

Lisbeth Østergaard

Journalist, influencer og tv- og radiovært Lisbeth Østergaard har mange bolde i luften. Med både karriere og familieliv kan det være en udfordring at få prioriteret sig selv i hverdagen – derfor har Lisbeth allieret sig med N’AGE!

– Jeg vil altid gerne være den bedste version af mig selv og er af den overbevisning, at jeg hellere vil gøre noget ved tingene end at lade stå til. Jeg vil gerne passe på mig selv, min hud og mit ydre, så længe jeg kan, forklarer Lisbeth.

Hos N’AGE skal vores ambassadørskaber give mening – og vores ambassadører skal være nogen, hvis værdier stemmer overens med N’AGEs høje standarder for både etik, ordentlighed og æstetik. Det match har vi fundet i Lisbeth Østergaard, der ikke bare vælger den første den bedste – kvaliteten skal være høj.

 – Jeg har valgt N’AGE, fordi de står for professionalisme, æstetik, har masser af erfaring, men alligevel er nytænkende. Jeg føler mig i virkelig gode og sikre hænder hos al personalet hos N’AGE, siger Lisbeth.

Lisbeth Østergaard bliver behandlet med Restylane, Botulinum Toxin og CoolSculpting hos N’AGE.

Lisbeths behandlinger

Lisbeth Østergaard tror ikke på one-size-fits-all, når det kommer til skønhed. Det gør vi heller ikke hos N’AGE. Derfor laver vi altid skræddersyede behandlingsplaner, som passer til den enkelte. For skønhed handler for os om at være den bedste udgave af sig selv. Det er Lisbeth helt enig i:

– Når nogle spørger mig, hvorfor jeg får kosmetiske behandlinger, svarer jeg: ”Ja, hvorfor ikke?”. Skønhed for mig er mange ting. Skønhed er et smil, man er glad for, en velplejet hud, en hydreret hud, et glimt øjet, at man passer på sig selv og hele kroppen, fortæller Lisbeth.

Botox

Hos N’AGE er vi eksperter i injektionsbehandlinger – vi har som den første kosmetiske klinik i Danmark udført dem i over 20 år. Botulinum Toxin, der også kaldes botox, er et muskelafslappende præparat, der både kan reducere rynker, asymmetri og give et let løft. Mange ved ikke, at botox faktisk er en af vores mest diskrete behandlinger – ofte kan du slet ikke se forskel, andet end at du ser en smule friskere ud. Den misforståelse skyldes både skræmmeeksempler fra medierne og de fordomme, de afføder.

– Når vi taler om fordomme omkring kosmetiske behandlinger, går vi heldigvis i den rigtige retning. De fleste fordomme kommer af uvidenhed – og heldigvis bliver vi mere og mere oplyste. Det er kommet for at blive, så jeg håber, at kritikerne enten har meget tålmodighed, eller at de med tiden bliver mere åbne, siger Lisbeth.

lisbeth østergaard
lisbeth østergaard

Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, der giver både fugt, fylde og form til ansigtet. Mange bruger filler til at tilføre eller genoprette volumen i enten kinder, rande, læber eller tindinger, men Restylane kan bl.a. også bruges til at korrigere og konturere eksempelvis næse, kæbelinje og kindben. Hos N’AGE mener vi, at en fillerbehandling er et håndværk. Det kræver snilde og et skarpt øje at lave et smukt, harmonisk og ikke mindst naturligt resultat – så det er vi selvfølgelig en garant for.

CoolSculpting

Lisbeth Østergaard er også behandlet med permanent fedtfrysning: CoolSculpting. Her fryses fedtceller ned til -11 grader, hvor de så krystalliseres og destrueres – for altid!

– Det er en sjov fornemmelse, når maskinen bliver taget af, og man er lidt følelsesløs – men det går jo væk, og nu kan jeg slet ikke mærke noget længere. Til gengæld føler jeg, at jeg både kan se og mærke forskel, forklarer Lisbeth.

Efter puberteten er antallet af fedtceller på kroppen mere eller mindre permanent. Det vil sige, at når fedtcellerne i et område behandles med CoolSculpting, kommer de ikke igen. Behandlingen anvendes derfor til at skulpturere og harmonere fedtdepoter på kroppen!

– For mig handler det ikke om at skulle være tynd. Det handler om, at jeg skal føle mig sund og stærk, og at det hele ligesom passer sammen. Det handler mere om, at min krops proportioner passer sammen, og her kan jeg virkelig se og mærke forskel efter CoolSculpting!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic