Annette Heick

Kender du denne her sommerrutine: solcreme i ansigtet, solcreme på kroppen og så ud og fange solstråler? Annette Heick, multitalentfuld performer og en af Danmarks mere berømte døtre gør. Men hov, hvad er problemet?

”Halsen! Halsen. Jeg glemte altid at smøre solfaktor på halsen,” griner hun i dag. Men det endte med, at der ikke var så meget at grine af, for Annette opdagede, at solskaderne på halsen havde efterladt hende med en alt andet end glat hud på halsen.
”Jeg havde små bobler på halsen som efter en solskoldning. De gik bare ikke væk igen, og efterhånden, når jeg så på den boblede hud i spejlet, tænkte jeg bare: ’Hvad sker der for det der? Skrid!’, efterfulgt af ’Hey, det må der kunne gøres noget ved, det der!’” fortæller Annette.

Og hun har ret – det kan der nemlig. Efter tre behandlinger med N’AGEs effektive CO2-laser var solskaderne på Annettes hals komplet væk.

”Det er så pænt igen. Og det gjorde ikke ondt! Jeg var forberedt på, at det ville være smertefuldt, men der var absolut intet. Jo, lidt sår og en rødmen i nogle dage efter, men det er ikke noget,” husker Annette, der fik behandlinger i efteråret sidste år. Hun er svært tilfreds med resultatet – og endnu mere tilfreds med, at ingen har kommenteret eller bemærket noget.
”Det er jo det, skønhedsbehandlinger handler om for mig: at det ikke er så tydeligt, at andre lægger mærke til det.

Annette Heick er blevet behandlet med Azzalure og Restylane. Derudover har hun fået peeling, ansigtsbehandling, Thermage, Ultherapy samt fraktioneret CO2-laser.

Kurven er tom