Hud som Christiane? Hemmeligheden får du her

Hvem vil ikke gerne have en sund hud med en lækker glød?

Gode cremer gør noget, men med tiden skal der mere end gode cremer til. Vores smukke og succesfulde ambassadør, Christiane Schaumburg-Müller, har en travl hverdag, hvor mange øjne altid hviler på hende. Derfor prioriterer Christiane hudpleje højt – blandt andet Restylane Skinbooster hos N’AGE.

“Jeg har et job, hvor jeg bruger enormt meget makeup hver dag, for jeg er meget ”på”, og det er vigtigt for mig altid at se soigneret og præsentabel ud. Og det kræver pleje!” fortæller Christiane.

Restylane Skinbooster udglatter de små, fine linjer i huden med øjeblikkelig effekt. Derudover hydrerer den huden, så den fremstår mere glat og frisk – den giver altså en dejlig forårsglød.
Jeg er superglad for resultatet! Det er faktisk lidt som en virkelig effektiv ansigtsbehandling, hvor formålet er, at du kan gå derfra med hud, der bare stråler af fugt og liv. Her varer resultatet bare ved” siger Christiane begejstret.

Hvad er Restylane Skinbooster af og hvor længe holder det?

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret Hyaluronsyre og 98% vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af ca. 12 måneder.

Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur.

Læs mere om Restylane Skinbooster, og se de imponerende før/efter-billeder her >>

Vidste du: at behandlinger med Restylane Skinbooster passer perfekt sammen med Botulinum Toxin? Mens Restylane Skinbooster giver øjeblikkelig fylde og ungdommelig glød, anvendes Botulinum Toxin til at afslappe de muskler, der er skyld i de mimiske rynker – f.eks. bekymringsrynken mellem brynene.

Læs mere om rynkebehandling med Botulinum Toxin og Restylane her >>