Skab den bedste hudplejerutine til din alder!

Alle aldre20’erne

Hvad er det ved udsigten til at blive 30 år, der bringer en ny opmærksomhed og viljestyrke til hudpleje i vores 20’ere? Du har helt sikkert prøvet at gå i panik over omstrejfende pletter og mikroskopiske linjer, du aldrig har set før. Er det hele mon i dit hoved, eller begynder din hud faktisk at ændre sig, når du går ind i livets tredje årti?

Ifølge kosmetisk sygeplejerske Ida Bille Brahe viser de første tegn på solskader sig generelt i 30’erne, da din huds reparationsevne bliver svagere – tænk milde brune pletter, kragetæer og kedelig hud. Men det er vigtigt at huske, at disse ændringer faktisk er en afspejling af tidligere adfærd – specielt lange dage med solbadning. “Den skade, du gør i 20’erne, vil dukke op i 30’erne, 40’erne og 50’erne,” forklarer hun. Der er altså tale om en kumulativ effekt; din hudpleje, eller mangel på samme, som ung kommer tilbage for at hjemsøge dig.

Det er derfor vigtigt, at du skaber gode hudplejerutiner allerede i dine 20’ere. N’AGE anbefaler dig at vælge en simpel rutine med forebyggende evner:

iS CLINICAL CLEANSING COMPLEX // SkinCeuticals SERUM 10 // iS CLINICAL EYE COMPLEX // iS CLINICAL MOISTURIZING COMPLEX // SkinCeuticals ULTRA FACIAL DEFENSE // Skinceuticals RETINOL 0,3

30’erne

Din hud ser allerede anderledes ud, end den gjorde i 20’erne. I løbet af 30’erne begynder dine hormonniveauer at falde, produktionen af ​​kollagen og elastin svækkes, og din hud har ikke de samme selvreparerende evner, som den engang havde.

Hvis du var en stjerne til at huske din hudpleje og holde dig ude af solen, så har du gjort et fantastisk stykke forebyggende arbejde – men hvis vi skal være helt ærlige, hvor mange af os kan så sige det? De fleste vil opleve, at huden bærer præg af sene nætter, cocktails og uv-stråling.

Derfor er 30’erne det rigtige tidspunkt at påbegynde anti-aging hudpleje! Vores bedste råd til dig er, at du stopper med at bruge renseservietter i dit ansigt, rensevand og makeupfjerner. De er ikke rigtige renseprodukter, så brug i stedet dine penge på de korrigerende produkter. Vi anbefaler, at du prøver disse:

SkinCeuticals GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER // SkinCeuticals EQUALIZING TONER // SkinCeuticals CE FERULIC // iS CLINICAL PRO-HEAL SERUM ADVANCE+ // Augustinus Bader THE CREAM // SkinCeuticals MINERAL RADIANCE // SkinCeuticals RETINOL 0,3 // iS CLINICAL TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE

40’erne

Hvis du er i 40’erne, er du begyndt at få synlige tegn på aldring som fine linjer, tørhed og plamager af solskader. Men heldigvis findes der fantastiske hudplejeingredienser, som kan afhjælpe problemerne. Se efter hudplejeprodukter til natten med hyaluronsyre for at binde fugt til din hud, antioxidanter for at hjælpe din hud med at komme sig fra miljøstressorer og retinol for at øge cellulær fornyelse.

Ydermere er det vigtigt at eksfoliere mindst én gang om ugen, fordi det øger kollagenproduktionen og fjerner døde hudceller (de kan få din hud til at se rigtig kedelig ud). Når du først starter, skal du kun eksfoliere en gang om ugen, især hvis du har følsom hud. Dette er primært for at vurdere, hvor tolerant din hud er, og hvor meget effekt du får. Efter to uger kan du gå videre to gange om ugen. I sidste ende er to til tre gange om ugen ideelt.

SkinCeuticals GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER // SkinCeuticals EQUALIZING TONER // SkinCeuticals PHLORETIN CF // iS CLINICAL YOUTH EYE COMPLEX // iS CLINICAL YOUTH SERUM // SkinCeuticals A.G.E. INTERRUPTER // SkinCeuticals ADVANCED BRIGHTENING UV // SkinCeuticals RETINOL 0,3 // iS CLINICAL TRI-ACTIVE EXFOLIATING MASQUE

50’erne og derover

Naturligvis begynder den bedste hudpleje for kvinder over 50 med daglig ansigtsvask. Moden hud skal behandles med en mild, ikke-irriterende rens, der ikke stripper huden for ​​dens naturlige olier eller irriterer tør og følsom hud.

For at hjælpe med at opretholde pH-balancen i huden efter rens anbefaler N’AGE, at du bruger en toner, som også kan tilføre et ekstra lag fugt og skabe en god base for de hudplejetrin, der kommer efter.

En daglig ansigtsmassage gør underværker for huden i alle aldre, men er især transformerende for moden hud. Det hjælper med at afslappe og forme ansigtsmusklerne for mere definerede kindben og kæbe og reducerer væskeansamling samt forbedrer blodgennemstrømning, celleomsætning, og øger kollagenproduktionen. Kollagen er byggestenene i vores hud!

Til rynker, hyperpigmentering og solskader anbefaler vi retinol, en form for vitamin A, der, når det påføres på overfaldehuden, fremmer hudfornyelse, lysner hudtonen, rydder op i hyperpigmentering og hjælper med produktion af kollagen. Produktet fås i flere styrker, og du skal altid starte med den mildeste og arbejde din vej op.

SkinCeuticals GENTLE CLEANSER // SkinCeuticals EQUALIZING TONER // SkinCeuticals PHLORETIN CF // iS CLINICAL YOUTH SERUM // SkinCeuticals A.G.E. EYE COMPLEX // iS CLINICAL YOUTH INTENSIVE CREME // SkinCeuticals ADVANCED BRIGHTENING UV // SkinCeuticals RETINOL 0,3 // SkinCeuticals GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

Har du brug for at få besvaret dine hudplejespørgsmål, så send en mail til info@nage.dk!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Nage Frederiksberg
Nage Frederiksberg er bare så god! Jeg fik en restylanebehandling ved Astrid, som var super...
Freja
5
14. nov 2021
Botox, Restylane, mm
Jeg er en fast kunde hos N'age og her især vil jeg rose Anne Neergaard,...
Consumer
5
10. nov 2021
Trygt sted at gå hen- samt få sparring og behandling.
Jeg har fået lavet laser behandling under mine øjne, og efter d 3. Behandling kan...
Lizette-Matricha Ranild
5
10. nov 2021
Filler behandling
Mit første indtryk af N'AGE ved Kongens Nytorv var meget positivt fra starten. Man mærker...
Mette
5
04. nov 2021
Så skete det igen!!!
Så skete det igen!!! Efter mange års kemoterapi, ligner jeg mildest talt,et meget gammelt Gråsteneræble!...
Line Palmer Lund
5
01. nov 2021
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse ...
Amalie
5
30. okt 2021
Ved hvert besøg kan man altid regne med…
Ved hvert besøg kan man altid regne med jordnært professionel behandling og rådgivning, der er...
Tina
5
28. okt 2021
Rart sted at komme
Jeg var inde til min 1. behandling for at få fjernet mine karspræninger på næse...
Pernille Nielsen
5
27. okt 2021
Det er altid en udsøgt fornøjelse at…
Det er altid en udsøgt fornøjelse at træde ind til N'AGE. Alle medarbejderne er så...
Maria A
5
27. okt 2021
Imødekommende personale
Imødekommende personale, og med indlevelse i ens problematik. ...
Sanne