CoolSculpting-kampagne

Nye priser på permanent fedtreduktion med Coolsculpting – spar op til 25%

Hos N’AGE har vi mange års erfaring med den eneste FDA-godkendte teknologi til permanent fedtfrysning; Coolsculpting. Vi ved, at de bedste resultater kommer af helstøbte behandlingsplaner, og derfor introducerer vi nu nye Coolsculpting-pakker, der passer til de resultater, vores kunder efterspørger – endda til særpriser (du kan spare op til 25%) Læs mere om pakkerne nedenfor, eller book tid her.

Ønsker du at reducere fedt på mave, arme, flanker eller inderlår? Jo flere områder du køber af gangen, jo flere penge sparer du. Faktisk kan du spare op til 25% med N’AGE Coolsculpting Max pakken – der kan du fx få reduceret fedt på hele maven og inderlår eller arme:

Coolsculpting Max Plus – spar 25%, og få behandlet flere områder

N’AGE Coolsculpting Max Plus er den største og mest fordelagtige af vores nye Coolsculpting-pakker; både fordi du får behandlet flere områder, og du får den største besparelse. Du kan fx få behandlet hele maven og arme eller inderlår. Pakkens pris er 44.500 kr. (normalpris 59.400 kr.du sparer 25%)

CoolSculpting Max – spar 23%, og få også behandlet flere område

Med N’AGE Coolsculpting Max har du også mulighed for at få behandlet flere områder med en besparelse på 23%. Pakken er lidt mindre end Coolsculpting Max plus, og det er din behandler, der vurderer, hvilken pakke der passer bedst til dig og det resultat, du ønsker. Pakkens pris 38.000 kr. (normalpris 49.500 kr.du sparer 23%)

CoolSculpting Medium Plus – spar 20% på ét stort område eller flere mindre

Vil du gå all-in på at reducere fedt på maven, eller har du mindre fedtdepoter flere steder, du gerne vil af med – fx flanker og arme? Så er Coolsculpting medium Plus pakken for dig. Med denne pakke kan du få behandlet hele maven eller to mindre områder. Pakkens pris er 31.800 kr. (normalpris 39.600 kr.du sparer 20%)

CoolSculpting Medium – spar 16% på ét stort område eller flere mindre

Med Coolsculpting medium kan du også behandle hele maven eller flere små områder. Tal med din behandler, om du skal vælge Medium eller Medium Plus, da det afhænger af, hvor meget fedt du har i de ønskede behandlingsområder. Pakkens pris er 24.800 kr. (normalpris 29.700 kr.du sparer 16%)

Coolsculpting Mini Plus – spar 12% på et mindre område

Coolsculpting Mini Plus er til dig, der gerne vil have et godt resultat i et mindre område – fx flanker, BH-delle, knæ eller inderlår. Pakkens pris er 17.500 kr. (normalpris 19.800 kr.du sparer 12%)

Coolsculpting Mini – normalpris til dig, der har brug for en meget lille behandling

Coolsculpting mini er den mindste pakke, vi har. Det er de færreste kunder, der får det resultat, de ønsker med så lille en behandling, men snak med din behandler om, hvilken en af pakkerne der passer til dig og det resultat, du ønsker.

Hvordan booker jeg en tid til Coolsculpting?

Hvis du er eksisterende kunde, der er bekendt med CoolSculpting, skal du blot logge ind og bestille en tid til CoolSculpting på en klinik nær dig. Vælg her, hvilket område du ønsker behandlet. Er du i tvivl om, hvilke områder du ønsker behandlet, skal du i stedet blot booke en konsultation til Coolsculpting.

Er du ny kunde, skal du bare booke en konsultation. Til konsultationen vil I sammen lægge en plan for, hvor og hvornår du skal have behandlingen.

De 5 mest stillede spørgsmål om CoolSculpting

1. Hvordan virker CoolSculpting? Behandlingen virker ved at fryse fedtcellerne ned til -11 grader, hvilket krystalliserer fedtcellerne, som herefter ødelægges, og så udskilles de helt naturligt gennem lymfesystemet i op til fire måneder efter behandlingen – og de kommer aldrig igen, da kroppen ikke danner nye fedtceller.

2. Gør behandlingen ondt? I starten af behandlingen vil du kunne mærke en prikkende og stikkende følelse. Denne aftager efter cirka 5 minutter, hvorefter du kun vil mærke meget lidt. Efter behandlingen masserer sygeplejersken det behandlede område, så varmen kommer tilbage til vævet. Det kan føles en smule ubehageligt, men er hurtigt overstået.

3. Hvor længe holder resultatet? Resultatet er permanent, men er ikke en erstatning for sund livsstil og træning. Du kan altså godt tage på igen efter behandlingen. Fedtceller vokser i størrelse, når man tager på – ikke antal. CoolSculpting er altså ideel til dig, der holder vægten, og som ønsker at skulpturere dine fedtdepoter.

4. Hvor mange behandlinger skal jeg have? I langt de fleste tilfælde er det nok med en enkelt behandling, da fedtcellerne ikke kommer igen.

5. Kan jeg få det på hele kroppen? Ja, hvis der er nok fedt! Hvad end det er dobbelthagen, bh-dellerne, mormorarmene eller dansehåndtagene, du vil have fjernet, kan det lade sig gøre med CoolSculpting.  

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja