Kvalitet og sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed

Når du kommer som kunde hos N’AGE kan du vide dig helt sikker på, at kvalitet og sikkerhed er på sit absolut højeste niveau. Vi anvender kun det bedste og mest gennemtestede udstyr på markedet med de højeste vurderinger gennem bl.a. FDA og EMA. Hos N’AGE bliver du behandlet af professionelle kosmetiske sygeplejersker eller dermatologer med omfattende erfaring og høj ekspertise. Alle vores behandlere er nøje udvalgt og naturligvis registreret og certificeret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Inden enhver behandling, vil du have en indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske, hvor I sammen kan diskutere dine ønsker og behov for at skræddersy den bedste behandlingsplan for dig. Hos N’AGE er vores tre kerneværdier æstetik, etik og sikkerhed, hvilket gennemsyrer hele din oplevelse og forløb. Det betyder bl.a., at vi altid behandler dine oplysninger fortroligt, og vi har fuld tavshedspligt omkring dine besøg og de behandlinger, du får hos N’AGE.

Styrelsen for Patientsikkerhed

Som kosmetisk klinik er det lovpligtigt, at du er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette forudsætter, at du som klinik opfylder en række krav om sikkerhed, faglighed og håndtering af oplysninger. Blandt andet kræves det, at hver klinik har en specialiseret hudlæge tilknyttet, og at vi registrerer dine oplysninger i vores journaler. Desuden overholder vi naturligvis samtlige GDPA- og journalopbevaringsbestemmelser i forbindelse med dit forløb.

Det er altid muligt at kontakte os både i og uden for vores åbningstider. Inden for vores åbningstider kan du kontakte os på telefon 70 27 33 66 eller mail info@nage.dk. Oplever du sjældne bivirkninger efter din behandling, skal du kontakte os via akuttelefon 31 60 99 59.

Du kan se vores seneste tilsynsrapport her.

Samtykkeerklæringer

Inden din behandling skal du underskrive en samtykkeerklæring, hvori du får en skriftlig gennemgang af behandlingen, forløbet og eventuelle bivirkninger, du skal være opmærksom på, samt hvordan du reagerer, hvis du i så fald oplever dem.

Til din indledende konsultation gør alle vores kosmetiske sygeplejersker en dyd ud af at gennemgå behandlingen grundigt med dig, så du føler dig godt klædt på. For flere af vores behandlinger forudsættes derudover en betænkningstid på 48 timer for din sikkerhed.

Du kan se vores samtykkeerklæringer her.

kvalitet og sikkerhed

N’AGE Academy – din sikkerhed for høj faglighed

Som en del af ønsket om at opretholde den høje kvalitet og sikkerhed inden for den kosmetiske branche, blev N’AGE ACADEMY oprettet i 2019 som en naturlig forlængelse af N’AGE, Danmarks første og største kæde inden for kosmetiske behandlinger. Her uddanner vi kosmetiske sygeplejersker, der er en selvbetalt overbygning på uddannelsen som klinisk sygeplejerske. Undervisningen bygger på N’AGEs tre kerneværdier og opfylder flere end de påkrævede retningslinjer.

Uddannelsen varer 12 uger og kombinerer selvstudie, teoretisk og praktisk undervisning, samt udførelse af behandlinger under supervision fra både dermatologer, erfarne kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE og andre eksperter på bl.a. salg og kundeservice. Det afsluttes med en eksamen.

Hos N’AGE ACADEMY får du som den eneste uddannelse mulighed for at øve dig på 20-25 modeller pr. gennemgåede behandlingstype, og hvis du gennemfører både den teoretiske og praktiske del af kurset til et tilfredsstillende niveau, kan dokumentationen for forløbet sendes til Styrelsen for Patientsikkerhed. Denne styrelse vil som ansvarlig myndighed tage stilling til din endelige registrering, som først kan finde sted ved din første ansættelse.

Hos N’AGE sætter vi en dyd i at ansætte kosmetiske sygeplejersker, der er uddannet fra N’AGE ACADEMY, og uddannelsen fungerer også som en garanti for en behandling og et forløb, der emmer af kvalitet og sikkerhed.

Læs mere om, hvorfor Danmarks førende dermatologer anbefaler N’AGE ACADEMY her.

Kundehistorier og anmeldelser

Hos N’AGE laver vi udelukkende resultater, der er diskrete, naturlige og harmoniske. Vi forskønner uden at forandre, og det er vores mange kundehistorier et levende bevis på. Hos N’AGE udfører vi over 30.000 behandlinger om året, og med en høj score på Trustpilot vidner det om en høj tilfredshedsgrad. Et behandlingsforløb består foruden behandlingen af en indledende konsultation og en efterfølgende kontrol, hvor vi sikrer os, at dit resultat lever op til dine forventninger. Den indledende konsultation sikrer, at vi finder den helt rette behandling til lige netop dig og dine behov.

Start dit forløb hos Danmarks absolut sikreste, tryggeste og mest faglige klinik ved at booke en konsultation. Vi glæder os til at se dig i en af vores klinikker!

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja