IPL

Behandling af pigmentpletter, karsprængninger og rødmosset hud.

book tid nu

IPL står for Intense Pulsed Light. I n’age anvender vi IPL til behandling af pigmentforandringer, der skyldes solskader og hormonforandringer, samt til mindre karsprængninger og rødmosset hud.

Hvordan virker IPL ? Når lyset sendes igennem huden, opfanges det af emner, der er i stand til at at opfange lys og omdanne det til varme. I huden vil dette være pigment og den røde farve karsprængningerne har.

Pulsens længde er kun meget kort, typisk 10 – 20 ms, hvilket oftest kun føles som et lille stik, eller populært sagt som et smæld med en elastik mod huden, efterfulgt af en varm følelse.

Typiske bivirkninger er rødmen af de behandlede områder, måske endda lette forbrændinger. I værste fald kan der opstå hyper- eller hypo-pigmentering. Dette sker dog oftest på personer med hudtype, der er mørk og ikke skandinaviske personer med lys hud, da de ikke har så meget pigment i huden, der kan absorbere lysenergien.

Pigmentforandringer

Pigmentforandringer kommer oftest med alderen som følge af solskader eller hormonelle forandringer, men pigmentforandringer kan også være medfødte.
Pigmentforandringer, der kommer med alderen, får ofte huden til at virke gammel. Disse pigmentforandringer kan forekomme overalt på kroppen og kan behandles med IPL.

Hormonelt betingede pigmentforandringer kan ligeledes reduceres med IPL.

Der skal som regel 1-3 behandlinger til med 1 måneds mellemrum. IPL behandlinger foretages i n’age af dermatologer.

Efter en IPL behandling bliver huden rød og denne rødme aftager indenfor et par timer. Det behandlede område kan i dagene efter være mørkere. Denne mørkfarvning aftager efter nogle dage. Til nogle anbefaler vi at supplere behandlingen med blegecreme, som kan købes i klinikken.

Det er væsentligt ikke at have været i solen i 6 uger før behandlingen (man må ikke være brun, heller ikke af selvbruner) og i 6 uger efter. Man skal i perioden anvende solbeskyttelse.

Hvis du ønsker mere information om behandling af pigmentpletter, kan du bestille tid til en konsultation på 70273366. Til pigmentpletter anvender vi også peeling, aktive cremer og andre laser typer, afhængigt af den enkeltes behov. Vi anbefaler SPF50 som kan købes på klinikken eller vores webshop.

Karsprængninger

Vind, vejr og sollys er medvirkende til, at mange med årene udvikler karsprængninger i ansigtet, specielt på næse og kinder, men de kan også ses ved hudsygdomme som  rosacea.
De kan behandles effektivt med IPL til kar. Når de ødelagte blodkar påvirkes og opvarmes af lyset, lukker de sig sammen og forsvinder.
Regn med ca. 1-3 behandlinger med 1 måneds interval, afhængig af mængden og typen af blodsprængningerne.

Karsprængninger på benene kan også fjernes ved hjælp af mikroskleroterapi.

IPL behandlinger foretages både i n’age København og Århus

Hvis du vil vide mere om behandlingerne er du velkommen til at komme til en uforpligtende konsultation.

Klik her for at downloade samtykkeerklæringen for behandling af karsprængninger

KLIK HER FOR AT BOOKE TID TIL EN GRATIS, UFORPLIGTENDE KONSULTATION

PRISER KARSPRÆNGNINGER

Næse:
1.250kr
Kinder:
1.550kr
Enkelte kar:
950kr
Kinder + næse:
1.850kr
Hele ansigtet :
2.450kr
Hænder:
1.850kr
Bryst:
2.050kr
Ben, fra:
1.200kr
Mikrosklerosering, ben:
2.650kr

PRISER PIGMENTPLETTER

Kinder:
1.550kr
Pande:
1.550kr
Enkelte kar:
950kr
Hele ansigtet:
2.450kr
Hals:
3.050kr
Hænder:
1.850kr
Bryst:
2.050kr
Arme:
5.050kr
Underarme :
3.050kr