Book tid
Molly EgelindMolly Egelind

Molly Egelind

Molly Egelind er en dansk skuespiller, kendt fra blandt andet TV 2-serien Sygeplejeskolen. Hun er datter af Søs Egelind, og så har hun sammen med Mayflower sin egen garn- og strikkekollektion.

Men erhvervet som skuespiller er ikke altid fryd og gammen – Mollys hud bliver nemlig ekstra belastet, når hun er på optagelser. Det er blot en af grundene til, at hun har valgt at blive ambassadør hos N’AGE:

– Som skuespiller er det vigtigt for mig at passe ordentligt på min hud. Den er sart, sensitiv, rødmer let – og jeg bliver oveni udsat for lidt af hvert i forbindelse med optagelser og sceneoptrædener: tung makeup, der skal af og på flere gange om dagen, tør luft fra røgmaskiner, direkte sol og alt muligt andet, siger Molly.

Derfor har Molly valgt N’AGE

Det kan være svært at finde rundt i hele behandlings- og produktjunglen, men hos N’AGE er vi eksperter i at vide, hvad der passer til netop dine behov. Det er også en af grundene til, at Molly har valgt N’AGE:

– Derfor har jeg valgt at gå hos N’AGE, der vejleder mig med stor faglighed og kompetence i, hvad der er præcis det rigtige for at passe optimalt på netop min hud. Jeg har blandt andet været rigtig glad for – og fået stor effekt – af de laserbehandlinger, jeg får hos N’AGE, og jeg føler mig tryg i, at jeg kun får anbefalet behandlinger og produkter, der passer specifikt til mig og mine behov – og aldrig noget, jeg ikke har brug for. 

Molly bliver behandlet med Fraxel, IPL, Restylane Skinbooster og permanent hårfjerning hos N’AGE.

Mollys behandlinger

Fraxel til ar

Fraxel til ar

Her bliver Molly konsulteret i, hvordan Fraxel kan reducere hendes kejsersnit.
hårfjerning

Permanent hårfjerning

Her bliver Molly behandlet med IPL til permanent hårfjerning.
skinbooster

Restylane Skinbooster

Molly bliver her konsulteret i Restylane Skinbooster.

Hvad kan behandlingerne?

Fraxel og IPL

Fraxel virker ved at skabe små skader i hudens overflade, som huden automatisk begynder at reparere. Det resulterer i en synlig hudforyngelse, samtidig med at ar, strækmærker, pigmentforandringer og andre ujævnheder i huden bliver reduceret. Molly bliver både behandlet med Fraxel på sit ar fra kejsersnit og til at forfine hudstrukturen i ansigtet.

I kombination med Fraxel får Molly også IPL, der ensarter hudtonen – de to behandlinger giver til sammen en helt fantastisk glød og hudkvalitet!

Restylane Skinbooster

Derudover får Molly også den fugtgivende og opfriskende Restylane Skinbooster-behandling. Behandlingen kaldes også en “tryllebehandling”, fordi den øjeblikkeligt giver glød, fugt og ungdommelighed til ansigtet.

Permanent hårfjerning

Molly er også blevet behandlet med permanent hårfjerning med IPL hos N’AGE. Behandlingen er ideel til dig, der er træt af barbering, røde knopper og indgroede hår. Molly fortryder også, at hun ikke fik foretaget behandlingen tidligere!

molly egelind

Ambassadør for iS Clinical

Molly er også ambassadør for det anerkendte kliniske hudplejemærke iS Clinical, og det har med hendes egne ord været en “game changer”:

– At få et skræddersyet hudplejeregime fra iS Clinical har gjort underværker for min sensitive hud. Alle produkter er utroligt virksomme og understøtter de gode behandlinger, jeg får hos N’AGE. At følge iS Clinicals rutine holder min hud i topform med masser af glød, ensartet hudtone, spændstighed og fugt.

Samarbejdet med iS Clinical har fået Molly til på egen krop at mærke, hvor godt klinisk hudpleje og kosmetiske behandlinger arbejder sammen:

– Den beroligende fugtmaske Hydra-intensive Cooling Masque har især været som sendt fra himlen, når jeg har fået IPL- og Fraxel-behandlinger, hvor min hud har brug for ekstra kærlighed. Hos N’AGE er jeg altid blevet vejledt på bedste vis til at finde de produkter, der passer lige præcis til min hud, og det har været en game changer at få så målrettet og effektiv hudpleje. 

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen