Molly EgelindMolly Egelind

Molly Egelind

Molly Egelind er en dansk skuespiller, kendt fra blandt andet TV 2-serien Sygeplejeskolen. Hun er datter af Søs Egelind, og så har hun sammen med Mayflower sin egen garn- og strikkekollektion.

Men erhvervet som skuespiller er ikke altid fryd og gammen – Mollys hud bliver nemlig ekstra belastet, når hun er på optagelser. Det er blot en af grundene til, at hun har valgt at blive ambassadør hos N’AGE:

– Som skuespiller er det vigtigt for mig at passe ordentligt på min hud. Den er sart, sensitiv, rødmer let – og jeg bliver oveni udsat for lidt af hvert i forbindelse med optagelser og sceneoptrædener: tung makeup, der skal af og på flere gange om dagen, tør luft fra røgmaskiner, direkte sol og alt muligt andet, siger Molly.

Derfor har Molly valgt N’AGE

Det kan være svært at finde rundt i hele behandlings- og produktjunglen, men hos N’AGE er vi eksperter i at vide, hvad der passer til netop dine behov. Det er også en af grundene til, at Molly har valgt N’AGE:

– Derfor har jeg valgt at gå hos N’AGE, der vejleder mig med stor faglighed og kompetence i, hvad der er præcis det rigtige for at passe optimalt på netop min hud. Jeg har blandt andet været rigtig glad for – og fået stor effekt – af de laserbehandlinger, jeg får hos N’AGE, og jeg føler mig tryg i, at jeg kun får anbefalet behandlinger og produkter, der passer specifikt til mig og mine behov – og aldrig noget, jeg ikke har brug for. 

Molly bliver behandlet med Fraxel, IPL, Restylane Skinbooster og permanent hårfjerning hos N’AGE.

Mollys behandlinger

Fraxel til ar

Fraxel til ar

Her bliver Molly konsulteret i, hvordan Fraxel kan reducere hendes kejsersnit.
hårfjerning

Permanent hårfjerning

Her bliver Molly behandlet med IPL til permanent hårfjerning.
skinbooster

Restylane Skinbooster

Molly bliver her konsulteret i Restylane Skinbooster.
molly egelind konsultation med spejl NAGE

Hvad kan behandlingerne?

Fraxel og IPL

Fraxel virker ved at skabe små skader i hudens overflade, som huden automatisk begynder at reparere. Det resulterer i en synlig hudforyngelse, samtidig med at ar, strækmærker, pigmentforandringer og andre ujævnheder i huden bliver reduceret. Molly bliver både behandlet med Fraxel på sit ar fra kejsersnit og til at forfine hudstrukturen i ansigtet.

I kombination med Fraxel får Molly også IPL, der ensarter hudtonen – de to behandlinger giver til sammen en helt fantastisk glød og hudkvalitet!

Restylane Skinbooster

Derudover får Molly også den fugtgivende og opfriskende Restylane Skinbooster-behandling. Behandlingen kaldes også en “tryllebehandling”, fordi den øjeblikkeligt giver glød, fugt og ungdommelighed til ansigtet.

Permanent hårfjerning

Molly er også blevet behandlet med permanent hårfjerning med IPL hos N’AGE. Behandlingen er ideel til dig, der er træt af barbering, røde knopper og indgroede hår. Molly fortryder også, at hun ikke fik foretaget behandlingen tidligere!

Ambassadør for iS Clinical

Molly er også ambassadør for det anerkendte kliniske hudplejemærke iS Clinical, og det har med hendes egne ord været en “game changer”:

– At få et skræddersyet hudplejeregime fra iS Clinical har gjort underværker for min sensitive hud. Alle produkter er utroligt virksomme og understøtter de gode behandlinger, jeg får hos N’AGE. At følge iS Clinicals rutine holder min hud i topform med masser af glød, ensartet hudtone, spændstighed og fugt.

Samarbejdet med iS Clinical har fået Molly til på egen krop at mærke, hvor godt klinisk hudpleje og kosmetiske behandlinger arbejder sammen:

– Den beroligende fugtmaske Hydra-intensive Cooling Masque har især været som sendt fra himlen, når jeg har fået IPL- og Fraxel-behandlinger, hvor min hud har brug for ekstra kærlighed. Hos N’AGE er jeg altid blevet vejledt på bedste vis til at finde de produkter, der passer lige præcis til min hud, og det har været en game changer at få så målrettet og effektiv hudpleje. 

molly egelind

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
5 dage siden
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF