Molly EgelindMolly Egelind

Molly Egelind

Molly Egelind er en dansk skuespiller, kendt fra blandt andet TV 2-serien Sygeplejeskolen. Hun er datter af Søs Egelind, og så har hun sammen med Mayflower sin egen garn- og strikkekollektion.

Men erhvervet som skuespiller er ikke altid fryd og gammen – Mollys hud bliver nemlig ekstra belastet, når hun er på optagelser. Det er blot en af grundene til, at hun har valgt at blive ambassadør hos N’AGE:

– Som skuespiller er det vigtigt for mig at passe ordentligt på min hud. Den er sart, sensitiv, rødmer let – og jeg bliver oveni udsat for lidt af hvert i forbindelse med optagelser og sceneoptrædener: tung makeup, der skal af og på flere gange om dagen, tør luft fra røgmaskiner, direkte sol og alt muligt andet, siger Molly.

Derfor har Molly valgt N’AGE

Det kan være svært at finde rundt i hele behandlings- og produktjunglen, men hos N’AGE er vi eksperter i at vide, hvad der passer til netop dine behov. Det er også en af grundene til, at Molly har valgt N’AGE:

– Derfor har jeg valgt at gå hos N’AGE, der vejleder mig med stor faglighed og kompetence i, hvad der er præcis det rigtige for at passe optimalt på netop min hud. Jeg har blandt andet været rigtig glad for – og fået stor effekt – af de laserbehandlinger, jeg får hos N’AGE, og jeg føler mig tryg i, at jeg kun får anbefalet behandlinger og produkter, der passer specifikt til mig og mine behov – og aldrig noget, jeg ikke har brug for. 

Molly bliver behandlet med Fraxel, IPL, Restylane Skinbooster og permanent hårfjerning hos N’AGE.

Mollys behandlinger

Fraxel til ar

Fraxel til ar

Her bliver Molly konsulteret i, hvordan Fraxel kan reducere hendes kejsersnit.
hårfjerning

Permanent hårfjerning

Her bliver Molly behandlet med IPL til permanent hårfjerning.
skinbooster

Restylane Skinbooster

Molly bliver her konsulteret i Restylane Skinbooster.

Hvad kan behandlingerne?

Fraxel og IPL

Fraxel virker ved at skabe små skader i hudens overflade, som huden automatisk begynder at reparere. Det resulterer i en synlig hudforyngelse, samtidig med at ar, strækmærker, pigmentforandringer og andre ujævnheder i huden bliver reduceret. Molly bliver både behandlet med Fraxel på sit ar fra kejsersnit og til at forfine hudstrukturen i ansigtet.

I kombination med Fraxel får Molly også IPL, der ensarter hudtonen – de to behandlinger giver til sammen en helt fantastisk glød og hudkvalitet!

Restylane Skinbooster

Derudover får Molly også den fugtgivende og opfriskende Restylane Skinbooster-behandling. Behandlingen kaldes også en “tryllebehandling”, fordi den øjeblikkeligt giver glød, fugt og ungdommelighed til ansigtet.

Permanent hårfjerning

Molly er også blevet behandlet med permanent hårfjerning med IPL hos N’AGE. Behandlingen er ideel til dig, der er træt af barbering, røde knopper og indgroede hår. Molly fortryder også, at hun ikke fik foretaget behandlingen tidligere!

molly egelind

Ambassadør for iS Clinical

Molly er også ambassadør for det anerkendte kliniske hudplejemærke iS Clinical, og det har med hendes egne ord været en “game changer”:

– At få et skræddersyet hudplejeregime fra iS Clinical har gjort underværker for min sensitive hud. Alle produkter er utroligt virksomme og understøtter de gode behandlinger, jeg får hos N’AGE. At følge iS Clinicals rutine holder min hud i topform med masser af glød, ensartet hudtone, spændstighed og fugt.

Samarbejdet med iS Clinical har fået Molly til på egen krop at mærke, hvor godt klinisk hudpleje og kosmetiske behandlinger arbejder sammen:

– Den beroligende fugtmaske Hydra-intensive Cooling Masque har især været som sendt fra himlen, når jeg har fået IPL- og Fraxel-behandlinger, hvor min hud har brug for ekstra kærlighed. Hos N’AGE er jeg altid blevet vejledt på bedste vis til at finde de produkter, der passer lige præcis til min hud, og det har været en game changer at få så målrettet og effektiv hudpleje. 

Tak til vores mange glade kunder

5
3 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
4 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi