Christianes ideelle kombinationsbehandling

Den klare udmelding kommer fra Christiane Schaumburg-Müller et par dage efter sin behandling med en salicylsyrepeeling.

– Min hud er simpelthen blevet så meget flottere, lyder det begejstret fra den smukke tv-vært, bladredaktør, model og meget mere.

– Behandlingen er sindssygt effektiv, og huden ser simpelthen så frisk ud. Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer, og efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre, fortæller Christiane.

Et fugtboost i hudens topmadras

Christiane har fået foretaget salicylsyrepeelingen sammen med en Profhilo-behandling, som er en højkoncentreret hyaluronsyreinjektion, der er særligt god til at give et ordentligt fugtboost indefra.

– Profhilo-behandlingen er supereffektiv, fordi den både giver et fugtboost og samtidig stimulerer huden til ny, naturlig kollagendannelse. Den arbejder med andre ord videre og forbedrer den proces, som ellers aftager med alderen, forklarer Ida Bille Brahe, der er stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

Ida har behandlet Christiane først med Profhilo for netop at give et fugtboost og derefter en salicylsyrepeeling for at sikre en smuk, ensartet hud.

– Man kan sammenligne hudens opbygning med en madras, forklarer Ida.

– I det nederste lag har vi “springmadrassen”, der har kollagene fibre eller “elastikkerne”, som jeg ofte beskriver dem som. Det er dem, som bliver slappe med alderen, og som resultater i hamsterposer og løs hud ved øjne, kæbelinje og kinder. I det mellemste lag, som man kan beskrive som topmadrassen, har vi rynkerne og den tabte fugt, fortæller hun og fortsætter:

– Og i hudens overflade, som kan beskrives som et lagen, der ser vi solskader, pigmentering, store porer, uren eller ubalanceret hud.

En ideel kombinationsbehandling

– Christiane har en smuk hud stort set uden rynker, og derfor fokuserer vi på vedligeholdelse med masser af fugt i form af Profhilo og Restylane Skinbooster i topmadrassen, forklarer Ida.

– Vi kan dog også se, at hun har også lidt solskader, og her er en salicylsyrepeeling, som samtidigt gør huden glat og ensartet og modvirker store porer, bare helt perfekt, når man har et job, hvor det er vigtigt, at makeuppen sidder perfekt. De to behandlinger supplerer hinanden virkelig godt.

Profhilo er en todelt kurbehandling, som udjævner sig meget fint i huden. Der gives få indstikssteder, hvorefter hyaluronsyren fordeler sig i huden der, hvor der er behov. Cirka en måned efter første behandling får man den opfølgende. Resultatet holder 6-8 måneder afhængigt af alder.

En salicylsyrepeeling er supergod at kombinere med fugtgivende og vedligeholdende behandlinger, da den arbejder i overfladen. Behandlingen kan både foretages en enkelt gang eller være et kurforløb, hvis du eksempelvis døjer med mange dybe solskader eller mange urenheder.

Da vi tilbyder flere typer kemiske peelings, anbefaler vi altid, at du starter med en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic