Book tid

Christianes ideelle kombinationsbehandling

Den klare udmelding kommer fra Christiane Schaumburg-Müller et par dage efter sin behandling med en salicylsyrepeeling.

– Min hud er simpelthen blevet så meget flottere, lyder det begejstret fra den smukke tv-vært, bladredaktør, model og meget mere.

– Behandlingen er sindssygt effektiv, og huden ser simpelthen så frisk ud. Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer, og efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre, fortæller Christiane.

Et fugtboost i hudens topmadras

Christiane har fået foretaget salicylsyrepeelingen sammen med en Profhilo-behandling, som er en højkoncentreret hyaluronsyreinjektion, der er særligt god til at give et ordentligt fugtboost indefra.

– Profhilo-behandlingen er supereffektiv, fordi den både giver et fugtboost og samtidig stimulerer huden til ny, naturlig kollagendannelse. Den arbejder med andre ord videre og forbedrer den proces, som ellers aftager med alderen, forklarer Ida Bille Brahe, der er stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

Ida har behandlet Christiane først med Profhilo for netop at give et fugtboost og derefter en salicylsyrepeeling for at sikre en smuk, ensartet hud.

– Man kan sammenligne hudens opbygning med en madras, forklarer Ida.

– I det nederste lag har vi “springmadrassen”, der har kollagene fibre eller “elastikkerne”, som jeg ofte beskriver dem som. Det er dem, som bliver slappe med alderen, og som resultater i hamsterposer og løs hud ved øjne, kæbelinje og kinder. I det mellemste lag, som man kan beskrive som topmadrassen, har vi rynkerne og den tabte fugt, fortæller hun og fortsætter:

– Og i hudens overflade, som kan beskrives som et lagen, der ser vi solskader, pigmentering, store porer, uren eller ubalanceret hud.

En ideel kombinationsbehandling

– Christiane har en smuk hud stort set uden rynker, og derfor fokuserer vi på vedligeholdelse med masser af fugt i form af Profhilo og Restylane Skinbooster i topmadrassen, forklarer Ida.

– Vi kan dog også se, at hun har også lidt solskader, og her er en salicylsyrepeeling, som samtidigt gør huden glat og ensartet og modvirker store porer, bare helt perfekt, når man har et job, hvor det er vigtigt, at makeuppen sidder perfekt. De to behandlinger supplerer hinanden virkelig godt.

Profhilo er en todelt kurbehandling, som udjævner sig meget fint i huden. Der gives få indstikssteder, hvorefter hyaluronsyren fordeler sig i huden der, hvor der er behov. Cirka en måned efter første behandling får man den opfølgende. Resultatet holder 6-8 måneder afhængigt af alder.

En salicylsyrepeeling er supergod at kombinere med fugtgivende og vedligeholdende behandlinger, da den arbejder i overfladen. Behandlingen kan både foretages en enkelt gang eller være et kurforløb, hvis du eksempelvis døjer med mange dybe solskader eller mange urenheder.

Da vi tilbyder flere typer kemiske peelings, anbefaler vi altid, at du starter med en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen