Christianes ideelle kombinationsbehandling

Den klare udmelding kommer fra Christiane Schaumburg-Müller et par dage efter sin behandling med en salicylsyrepeeling.

– Min hud er simpelthen blevet så meget flottere, lyder det begejstret fra den smukke tv-vært, bladredaktør, model og meget mere.

– Behandlingen er sindssygt effektiv, og huden ser simpelthen så frisk ud. Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer, og efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre, fortæller Christiane.

Et fugtboost i hudens topmadras

Christiane har fået foretaget salicylsyrepeelingen sammen med en Profhilo-behandling, som er en højkoncentreret hyaluronsyreinjektion, der er særligt god til at give et ordentligt fugtboost indefra.

– Profhilo-behandlingen er supereffektiv, fordi den både giver et fugtboost og samtidig stimulerer huden til ny, naturlig kollagendannelse. Den arbejder med andre ord videre og forbedrer den proces, som ellers aftager med alderen, forklarer Ida Bille Brahe, der er stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

Ida har behandlet Christiane først med Profhilo for netop at give et fugtboost og derefter en salicylsyrepeeling for at sikre en smuk, ensartet hud.

– Man kan sammenligne hudens opbygning med en madras, forklarer Ida.

– I det nederste lag har vi “springmadrassen”, der har kollagene fibre eller “elastikkerne”, som jeg ofte beskriver dem som. Det er dem, som bliver slappe med alderen, og som resultater i hamsterposer og løs hud ved øjne, kæbelinje og kinder. I det mellemste lag, som man kan beskrive som topmadrassen, har vi rynkerne og den tabte fugt, fortæller hun og fortsætter:

– Og i hudens overflade, som kan beskrives som et lagen, der ser vi solskader, pigmentering, store porer, uren eller ubalanceret hud.

En ideel kombinationsbehandling

– Christiane har en smuk hud stort set uden rynker, og derfor fokuserer vi på vedligeholdelse med masser af fugt i form af Profhilo og Restylane Skinbooster i topmadrassen, forklarer Ida.

– Vi kan dog også se, at hun har også lidt solskader, og her er en salicylsyrepeeling, som samtidigt gør huden glat og ensartet og modvirker store porer, bare helt perfekt, når man har et job, hvor det er vigtigt, at makeuppen sidder perfekt. De to behandlinger supplerer hinanden virkelig godt.

Profhilo er en todelt kurbehandling, som udjævner sig meget fint i huden. Der gives få indstikssteder, hvorefter hyaluronsyren fordeler sig i huden der, hvor der er behov. Cirka en måned efter første behandling får man den opfølgende. Resultatet holder 6-8 måneder afhængigt af alder.

En salicylsyrepeeling er supergod at kombinere med fugtgivende og vedligeholdende behandlinger, da den arbejder i overfladen. Behandlingen kan både foretages en enkelt gang eller være et kurforløb, hvis du eksempelvis døjer med mange dybe solskader eller mange urenheder.

Da vi tilbyder flere typer kemiske peelings, anbefaler vi altid, at du starter med en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela