Christianes ideelle kombinationsbehandling

Den klare udmelding kommer fra Christiane Schaumburg-Müller et par dage efter sin behandling med en salicylsyrepeeling.

– Min hud er simpelthen blevet så meget flottere, lyder det begejstret fra den smukke tv-vært, bladredaktør, model og meget mere.

– Behandlingen er sindssygt effektiv, og huden ser simpelthen så frisk ud. Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer, og efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre, fortæller Christiane.

Et fugtboost i hudens topmadras

Christiane har fået foretaget salicylsyrepeelingen sammen med en Profhilo-behandling, som er en højkoncentreret hyaluronsyreinjektion, der er særligt god til at give et ordentligt fugtboost indefra.

– Profhilo-behandlingen er supereffektiv, fordi den både giver et fugtboost og samtidig stimulerer huden til ny, naturlig kollagendannelse. Den arbejder med andre ord videre og forbedrer den proces, som ellers aftager med alderen, forklarer Ida Bille Brahe, der er stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

Ida har behandlet Christiane først med Profhilo for netop at give et fugtboost og derefter en salicylsyrepeeling for at sikre en smuk, ensartet hud.

– Man kan sammenligne hudens opbygning med en madras, forklarer Ida.

– I det nederste lag har vi “springmadrassen”, der har kollagene fibre eller “elastikkerne”, som jeg ofte beskriver dem som. Det er dem, som bliver slappe med alderen, og som resultater i hamsterposer og løs hud ved øjne, kæbelinje og kinder. I det mellemste lag, som man kan beskrive som topmadrassen, har vi rynkerne og den tabte fugt, fortæller hun og fortsætter:

– Og i hudens overflade, som kan beskrives som et lagen, der ser vi solskader, pigmentering, store porer, uren eller ubalanceret hud.

En ideel kombinationsbehandling

– Christiane har en smuk hud stort set uden rynker, og derfor fokuserer vi på vedligeholdelse med masser af fugt i form af Profhilo og Restylane Skinbooster i topmadrassen, forklarer Ida.

– Vi kan dog også se, at hun har også lidt solskader, og her er en salicylsyrepeeling, som samtidigt gør huden glat og ensartet og modvirker store porer, bare helt perfekt, når man har et job, hvor det er vigtigt, at makeuppen sidder perfekt. De to behandlinger supplerer hinanden virkelig godt.

Profhilo er en todelt kurbehandling, som udjævner sig meget fint i huden. Der gives få indstikssteder, hvorefter hyaluronsyren fordeler sig i huden der, hvor der er behov. Cirka en måned efter første behandling får man den opfølgende. Resultatet holder 6-8 måneder afhængigt af alder.

En salicylsyrepeeling er supergod at kombinere med fugtgivende og vedligeholdende behandlinger, da den arbejder i overfladen. Behandlingen kan både foretages en enkelt gang eller være et kurforløb, hvis du eksempelvis døjer med mange dybe solskader eller mange urenheder.

Da vi tilbyder flere typer kemiske peelings, anbefaler vi altid, at du starter med en gratis konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
5 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi