Christianes Vild med Dans hudplejerutine afsløret!

 

Smukke Christiane Schaumburg-Müller har rivende travlt for tiden som vært på Vild med Dans. Travlhed har det med at sætte sine spor på Christianes hud, hvilket også er tilfældet for de fleste af os andre. Men når man er på live TV foran flere millioner hver fredag, vil man gerne se ekstragodt ud. Derfor får Christiane hver 14. dag en Milk peel hos N’AGE:

En Milk peel er den perfekte behandling til at give din hud en hurtig opfriskning, så den bliver ensartet, uden synlige porer og med en sund, levende glød,” fortæller Ida Bille Brahe.

Peelingen er i den milde ende, så der er ingen downtime, og du kan forsætte dagen efter. Milk peel er derfor god op til weekenden, hvis man har et arrangement.”

Læs mere om Milk peelings her >>

 

Salicylsyre peelings til dybden

Christiane behandles også med Salicylsyre peelings hver måned. Salicylsyre peeling er en let til mediumstyrke peeling, der er perfekt til dig, som ønsker en peeling, der går mere i dybden. Salicylsyre peelings fjerner fine linjer, pigmentskjolder, store porer eller uren hud. Peelingen stimulerer din huds selvfornyelse, reducerer pigmentskjolder, minimerer porer og dæmper uren hud. Behandlingen er også noget stærkere, og du vil skalle i de efterfølgende dage.

“Jeg har nogle solskader, som trækker op i huden hver sommer. Efter bare én behandling er de næsten forsvundet. Samtidig er min hud i hele ansigtet blevet så fin og ensartet, og porerne bliver virkelig synligt mindre,” siger Christiane om virkningen af behandlingen.

Læs mere om Salicylsyre peelings her >>

 

TCA peeling – den stærkeste peeling

Resultatet af en behandling med en TCA peeling på 15 % 30 dage efter.

Vi tilbyder også en tredje slags peeling, TCA peeling, som er vores stærkeste peeling og er perfekt til dig, der døjer med større solskader, pigmentforandringer, ar, forstørrede porer, mat hud samt moderate rynker og linjer. TCA-peelingen fjerner det yderste, døde hudcellelag og stimulerer huden til at øge bindevævsdannelse. Peelingen virker dermed hudfornyende og opstrammende, samtidig med at din glød forbedres. TCA-peeling bruges typisk i ansigtet, men kan også bruges på hals, øverste del af brystet og håndrygge.

Læs mere om TCA peelings her >>

Hvilken peeling er bedst til dig?

Vi vil altid gerne se dig til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil vores erfarne kosmetiske sygeplejersker lytte til dine ønsker og behov samt vurdere dine behov. Herefter planlægger I sammen det videre behandlingsforløb.

Book her >>