Book tid
Molly Egelind: “Det giver et vildt lækkert look!”

Molly Egelind: “Det giver et vildt lækkert look!”

Ligesom 90 % af alle kvinder har skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind hele sit liv døjet med appelsinhud, uanset hvor meget tid hun tilbragte i træningscenteret. Hos N’AGE har vi løsningen. Læs hele Mollys oplevelse med cellulitebehandlingen i dette indlæg!

Jeg har altid haft appelsinhud, uafhængig af hvad min vægt sagde. Selv når jeg har været allermest trænet og slank, fortæller Molly.

For mange, inklusive Molly, kan cellulite og ujævn hud være generende. Inden Molly gik i gang med sin cellulitebehandling, påvirkede hendes appelsinhud hende i en grad, hvor hun aktivt fravalgte bestemt beklædning.

Jeg gik uden om satin og silke – beklædning der smyr sig meget til kroppen. Den skinnende tekstur, syntes jeg, fremhævede de små buler i huden, som gjorde mig usikker, forklarer Molly.

Molly havde affundet sig med, at appelsinhuden var noget hun blot måtte lære at leve med – indtil hun stiftede bekendtskab med N’AGEs cellulitebehandling.

Jeg så de her vanvittige før- og efterbilleder og tænkte: ”Det der, det må jeg prøve!”, fortæller hun.

En helt ny behandling på markedet

Cellulitebehandligen er en helt ny injektionsbehandling, der reducerer cellulite ved at styrke huden indefra. Behandlingen resulterer i en langt stærkere hud.

Jeg vurderede sammen med min behandler, hvor mine problemområder var. Områderne blev tegnet rigtig flot op, hvor jeg efterfølgende fik bedøvelsescreme på. Da bedøvelsescremen virkede, lå jeg ellers og strittede med røven i vejret, fortæller Molly.

Mange forbinder injektionsbehandlinger med en smertefuld affære, hvilket langt fra er tilfældet.

Jeg syntes ikke, at smerten ved injektionerne var noget særligt. Min behandler roste mig også og sagde, at jeg havde en høj smertetærskel. Det var ikke rart, men det var til at holde ud. Jeg vænnede mig hurtigt til det, og det var hurtigt overstået, forklarer Molly.

Selvom appelsinhud ofte er fast inventar hos kvinder, påvirker det stadig mange.

Det er jo sådan, at kvinder er langt mere tilbøjelige til at få det på grund af strukturen i vores hud. Jeg synes bare, at det er hammerstrengt. Det er så tarveligt! siger Molly grinende.

Mollys vej til fast og tonet hud

Det overraskede mig, at jeg faktisk lige med det samme kunne se en forskel. At der var sket noget. Jeg kiggede lidt ekstra på min numse for at følge med. Jeg synes virkelig, at der er en stor forskel fra før min første behandling til nu, fortæller Molly.

Injektionerne ved cellulitebehandlingen består af en unik kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte. De styrker bindevævsstrengene og neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan forårsage cellulite. Resultatet af Mollys cellulitebehandling er, lige som hun drømte om.

Min hud ser ung, fast, jævn og tonet ud. Det giver et helt vildt lækkert look. Det der med at have glatte baller gør, at jeg synes, at hele min underkrop ser mere nice ud. Jeg tænker ikke længere over, om jeg har en bule et sted, fortæller Molly glad og fortsætter:

Jeg ønskede behandlingen skulle hjælpe på min selvtillid, og det har den i stor grad gjort. Forleden havde jeg simpelthen en lysegul satinkjole på uden udglattende trusser, hvilket var så rart. Jeg følte, at jeg så brandgodt ud og var megalækker. Det var en så fed følelse!

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
2 dage siden
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
2 dage siden
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
2 dage siden
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
3 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
3 dage siden
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
3 dage siden
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
3 dage siden
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen
5
21. sep 2023
Super god behandling!
Super god behandling! Yderst professionel personale, som gav sig god tid, var grundig og omsorgsfuld....
Laila
5
21. sep 2023
Alt er lækkert
Alt er lækkert, rent og indbydende. Personalet er topkvalificerede og imødekommende 🙏🏻 ...
Simon Ryegaard