Cellulitebehandling

Cellulitebehandling

Cellulite – eller appelsinhud – opstår hos 90 % af alle kvinder. Men selvom langt de fleste kvinder har appelsinhud, er det for mange stadig generende for øjet, at huden ikke er jævn og glat. Mange tyr til metoder som tørbørstning, massage eller cremer, der alle kræves dagligt for at kunne reducere. Metoderne behandler dog kun på overfladen, selvom det faktisk er i underhuden, det egentlige problem befinder sig. Derfor er vores cellulite-behandling helt revolutionerende, da den styrker huden indefra. Du kan læse mere om behandlingen på siden her!

Dit forløb med en cellulitebehandling

Inden din cellulitebehandling skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed til en uforpligtende og gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil dine ønsker for behandlingen og resultatet blive vurderet, og du vil få dit specifikke behandlingsforløb præsenteret.

Cellulitebehandlingen udføres ud fra fire grader af cellulite. Grad 1 og 2 kræver som udgangspunkt tre behandlinger med 14 dages interval, hvor grad 3 og 4 kræver fem behandlinger med 14 dages interval. Dette vurderes til konsultationen. Du vil se det endelige resultat af behandlingsforløbet 30 dage efter din sidste behandling. Der kræves som oftest en opfølgende behandling en eller to gange om året.

Behandlingstid
Behandlingstid
30-45 minutter
30-45 minutter
Restitutionstid
Restitutionstid
4 timer
4 timer
Resultat
Resultat
1 måned efter sidste behandling
1 måned efter sidste behandling
Holdbarhed
Holdbarhed
Cirka 8 måneder
Cirka 8 måneder

Resultater med cellulitebehandling

cellulitebehandling
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på baglår og balder.
appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på baglår og balder.
cellulite
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på sine yderlår.
appelsinhud
Før
Efter
Cellulitebehandling
Kunden har fået cellulitebehandling på baglår og balder.

Sådan virker behandlingen

cellulitebehandling

Derfor får du appelsinhud

At behandle overfladen af huden med blandt andet tørbørstning, massage eller cremer for at reducere cellulite rammer faktisk ikke den egentlige årsag til hudtilstanden. Vores behandling mod appelsinhud er en injektionsbehandling, der helt revolutionært kan reducere appelsinhud ved at styrke huden indefra. Cellulite opstår oftest hos kvinder, fordi selve konstruktionen af underhuden er svagere end mænds. Kvinders såkaldte bindevævsstrenge er placeret i et søljemønster, hvorimod mænds er formet i et x-mønster. Når fedtcellerne trykker op mod underhuden, skaber det den bulede hudstruktur, vi kender fra appelsinhud, og helt forenklet betyder det, at fedtcellerne har meget nemmere ved at ”slippe forbi” bindevævsstrengene på kvinder, når de vokser i størrelsen, hvorimod det er lidt af en labyrint for fedtcellerne at slippe igennem til overhuden hos en mand, hvilket resulterer i en jævn overflade på huden.

Desuden skyldes styrken af bindevævsstrengene i høj grad genetik, hormoner og livsstil, og fordi der er flere forskellige faktorer, der kan forårsage cellulite, er det derfor ikke unormalt at se, at det er kvinder i alle aldre, der får appelsinhud. Hudens aldring har dog også betydning for udviklingen af appelsinhud, idet de kollagene fibre i huden bliver svagere og mindre modstandsdygtige med tiden.

Hvad gør cellulitebehandlingen?

Hvor de fleste kendte metoder til at mindske appelsinhud på hudens overflade indbefatter massage, varmeterapi eller stimulering af blodcirkulationen, kræver disse en vedvarende og daglig dedikation til at reducere og forebygge cellulite. Derfor er cellulitebehandlingen hos N’AGE en helt reformerende teknologi, når det kommer til reduktion af appelsinhud. Her arbejdes der nemlig på den egentlige problematik: At bindevævsstrengene i underhuden er blevet svagere.

Selve injektionen indeholder en unik kombination af hyaluronsyre, aminosyrer og salte, der både styrker hudens elasticitet og bindevævsstrengene samt neutraliserer den inflammation i bindevævet, der kan være årsagen til fremkomsten af cellulite. Inflammationen i bindevævet skyldes en livsstilsbetinget syreophobning, der blandt andet kan skyldes livsstil, og som sløver mikrocirkulationen i underhuden, hvilket er en af årsagerne til, at man får appelsinhud. Så mens saltene neutraliserer inflammationen, stimulerer hyaluronsyre og aminosyrer sammen hudcellerne til at forny sig og producere nyt kollagen, elastin og fibroblast, hvilket får huden til at reparere og genopbygge sig selv – og derfor mindske appelsinhud.

I praksis betyder det, at bindevævsstrengene bliver styrket nok til at holde huden jævn uden buler fra cellulite samt at den inflammation, der er med til at forårsage bulerne, neutraliseres. Resultatet er en opstrammende effekt, og en stærkere og mere elastisk hud med en synlig reduktion af appelsinhud – uden at skulle massere og børste huden hver eneste dag.

cellulite behandling appelsinhud

Sådan foregår en cellulitebehandling

Vi tilbyder forud for vores mange forskellige rynkereducerende, hudforyngende, opstrammende og udjævnende behandlinger hos N’AGE en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker. Det gør vi for bedst at kunne indfri vores kunders behov og skabe det bedste resultat. For at finde ud af, hvilken behandling der passer til dig, og hvordan vi kan behandle din appelsinhud, skal vi derfor se dig til en konsultation. Vi kan allerbedst vejlede dig og tale om dine ønsker og behov, når vi sidder foran dig.

Inden din behandling

I henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed skal du inden din behandling til en konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Til konsultationen vil der være sat tid af til at drøfte dine ønsker for behandling og resultat, hvorefter du får en plan for behandlingsforløbet og en gennemgang af behandlingen både mundtligt og skriftligt i form af en samtykkeerklæring. Denne skal gennemlæses og underskrives inden selve behandlingen.

Dit forløb afhænger af din grad af cellulite. Dette vurderes ud fra fire grader, og graden har betydning for dit behandlingsforløb. De to mindste grader af cellulite, grad 1 og 2, kræver som udgangspunkt et forløb à tre behandlinger med 14 dage imellem hver. Grad 3 og 4 kræver som oftest et forløb à fem behandlinger med 14 dage imellem hver behandling. Vil du vedligeholde resultatet, kræver det en opfølgende behandling 1-2 gange om året.

Selve cellulitebehandlingen

Til selve behandlingen af din appelsinhud vil du få markeret punkter i området, der skal behandles. I disse punkter injiceres med en meget tynd nål cellulitebehandlingen, der som nævnt består af hyaluronsyre, aminosyrer og salte. Behandlingen kan både anvendes til at behandle høj grad af cellulite og til at forebygge begyndende appelsinhud. Smerteniveauet ved behandlingen er mildt, og selve behandlingen varer omkring 30 minutter.

Efter din behandling

Det endelige resultat af forløbet vil vise sig 30 dage efter sidste cellulitebehandling. Efter behandlingen skal du lade det behandlede område være og ikke påsmøre cremer i de første fire timer. Herefter kan du sagtens fortsætte med dine hudplejerutiner.

Resultatet af en behandling af cellulite er en markant reduktion af appelsinhud i det behandlede område, en jævnere hudoverflade og en reduktion af hævelse og inflammation. Behandlingen er ideel til alle, der er begyndende eller udtalt appelsinhud, idet injektionen booster hudens egen fornyelsesproces og reparerer skader i bindevævet, der har forårsaget fremkomsten af appelsinhud.

Du har efter behandlingen altid mulighed for at få en kontroltid, så vi sikrer os, at resultatet er blevet, som du ønskede. Resultatet af en behandling af cellulite holder cirka otte måneder, og derfor anbefaler vi, at du får en opfølgende behandling 1-2 gange om året. Resultatet kræver ikke daglig vedligeholdelse, og du kan derfor blot nyde at have reduceret appelsinhud.

Priser på behandlingen

Konsultation i forbindelse med mulig behandling
GRATIS
Behandlingsforløb à 3 behandlinger
Fra 9.100 DKK
Behandlingsforløb à 5 behandlinger
Fra 12.500 DKK
Efterbehandling
Fra 4.500 DKK
Bestil gratis konsultation

Spørgsmål og svar til behandlingen

Virker det på alle?

Behandlingen er ideel for alle aldre og alle hudtyper. Vi behandler dog ikke appelsinhud på gravide, ammende eller på folk med aktive hudssygdomme i området.

Resultatet afhænger af din hudstruktur og dit udgangspunkt, men det er en effektiv behandling til alle grader af cellulite.

Hvor lang tid går der, før jeg er færdig med mit forløb?

Hvis du skal have et behandlingsforløb à 3 omgange, tager det cirka 1,5 måned, til du er færdig med forløbet. Det endelige resultat ses altså cirka 2,5 måneder efter allerførste behandling i forløbet.

Skal du have et forløb à 5 behandlinger, tager det cirka 2,5 måneder at blive færdig med forløbet og dermed 3,5 måneder fra første behandling at se det fulde resultat.

Kan mænd behandles?

Behandlingen er for alle. Dog er det sjældent, at mænd får appelsinhud, idet deres underhuds opbygning er mere stabil og stærk. Desuden har mænd som oftest en tykkere overhud, hvilket også gør det svært for fedtcellerne at lave buler på samme måde som hos kvinder.

Fraråder I tørbørstning og cellulitecreme?

Nej, men det bør ses som et supplement til behandlingen for at holde resultatet ved lige eller for at forebygge appelsinhud. Effekten af cremer, massage og tørbørstning kræver mere dagligt arbejde end et forløb med cellulitebehandling. På samme måde anbefaler vi også, ligesom med vores andre behandlinger, at man fortsat passer på sin hud og krop gennem en sund livsstil med sund kost, motion og lækre hudplejeprodukter.

Udtalelser fra vores Ambassadører

Lina Rafn

Lina Rafn

“Det er vigtigt for mig at stå ved, at hvordan jeg ser ud ikke er noget tilfældigt. Det er ikke noget, jeg er kommet sovende til, og det er OK, at jeg er lige så ambitiøs, fokuseret og kompromisløs omkring mit udseende, som jeg er det omkring mit arbejde eller min rolle som mor. I mange år var det et princip, at jeg ikke gjorde noget ud af hud- og skønhedspleje, fordi jeg følte, at det var ”forkert”. Den følelse, tror jeg, at mange lider under.”
Uffe Buchard

Uffe Buchard

“Hos N’AGE har jeg fundet en effektiv og fin balance, der ved blot 2-3 korte besøg om året holder de værste trætheds- og alderdomstegn i ansigtet for døren. To gange årligt får jeg to skud Botulinum Toxin i bekymringsrynken mellem øjnene, så jeg ikke på forhånd ser vred ud, når jeg møder folk.”
Katrine Veje

Katrine Veje

“Jeg valgte N’AGE efter mange års kamp mod urenheder i form af akne og ar. Det er ingen hemmelighed at jeg i en alder 27-29 år ikke blev glad når jeg så mig selv i spejlet, hvilket var meget frustrerende.”
molly egelind

Molly Egelind

“Som skuespiller er det vigtigt for mig at passe ordentligt på min hud. Derfor har jeg valgt at gå hos N’AGE, der vejleder mig med stor faglighed og kompetence. Jeg føler mig tryg i, at jeg kun får anbefalet behandlinger og produkter, der passer specifikt til mig og mine behov – og aldrig noget, jeg ikke har brug for.”

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic