Reducer rynker på mænd

Rynker på mænd
– sådan kan du reducere dem

Rynker og linjer kommer snigende med alderen, og selvom de er et af mange andre tegn på aldring hos mænd, er de ikke desto mindre et af de mest tydelige. Hos N’AGE kan du reducere dine rynker uden at fjerne de mere charmerende, maskuline linjer – og hvor du stadig ligner dig selv, bare lidt friskere. Der findes flere måder at reducere rynker – læs om dem her, og find ud af, hvilken der passer til dig!

Injektioner mod rynker

Hvilke metoder?

 • En rynkereducerende injektion reducerer de rynker, der opstår gennem mimik
 • Filler reducerer tørhedslinjer og dybe furer

Hvordan virker det?

 • Den rynkereducerende injektion afslapper musklen, der forårsager rynken – grad kan variere alt efter ønske
 • Filler tilfører fugt og fylder furer ud

Hvad koster det?

 • Den rynkereducerende injektion koster fra 900 til 4.900 kroner
 • Filler koster fra 2.500 kroner
mand behandling

Laser mod rynker

Hvilke metoder?

 • CO2-laser til moderate til dybe rynker i hele ansigtet
 • Fraxel til linjer, blandt andet ved øjnene

Hvordan virker det?

 • Laserstrålen giver en kontrolleret forbrænding af huden, hvis automatiske reparation sættes i gang
 • Booster samtidig produktionen af kollagene fibre, der gør huden mere modstandsdygtig og opstrammet

Hvad koster det?

 • CO2-laser koster fra 3.000-13.000 kroner per behandling
 • Fraxel koster fra 1.900 til 9.500 kroner per behandling

Sådan starter du

Inden du kan blive behandlet skal du i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed som minimum have en samtale med en af vores specialuddannede eksperter, hvor du blandt andet vil få gennemgået forløbet fra start til slut med tid til opklarende spørgsmål. Den indledende samtale sikrer, at vi sammen finder den korrekte metode til dig. Ved både den rynkereducerende injektion og ved CO2-laser skal du desuden konsulteres af en N’AGE-hudlæge inden behandling. Samtalen er både gratis og uforpligtende.

Til samtalen får du også udleveret en samtykkeerklæring, der skal læses og underskrives inden dit forløb sættes i gang.

Download samtykkeerklæring for rynkereducerende injektion her.

Download samtykkeerklæring for filler her.

Download samtykkeerklæring for CO2-laser her.

Download samtykkeerklæring for Fraxel her.

Det hjælper vi mænd med

mænd
Før
Efter
Rynker
Denne kunde har fået reduceret rynker med fraktioneret CO2-laser.
mænd
Før
Efter
Mørke rande
Denne kunde har fået reduceret sine mørke rande med Teosyal.
mænd
Før
Efter
Slap hud i ansigtet
Denne kunde har fået markeret kæbelinjen med Ultherapy.
karsprængninger
Før
Efter
IPL mod karsprænginger
Denne kunde har fået fjernet karsprængning på næsen med IPL.
kæbelinje
Før
Efter
Maskulin kæbelinje
Kunden har fået filler i kæbelinje og hage for at fremhæve maskuline træk.
mænd
Mørke rande
Denne kunde har fået reduceret sine mørke rande med Sunekos.
mænd
Før
Efter
Genstridigt fedt på maven
Denne kunde har fået permanent fedtfrysning på maven med CoolSculpting.

Priser på rynkereducerende behandlinger

Indledende samtale
GRATIS
Bekymringsrynken
2.300 DKK
Smilerynker
2.300 DKK
Pande
2.300 DKK
Pande med løft
2.800 DKK
Kombinationer af ovenstående
Fra 3.900 DKK
Filler
Fra 2.500 DKK
CO2 i hele ansigtet
9.000 DKK
CO2 i underansigt
7.000 DKK
CO2 ved øjne
5.000 DKK
CO2 ved øjne + pande
7.000 DKK
Fraxel i hele ansigtet
3.700 DKK
Fraxel i underansigt
2.800 DKK
Fraxel ved øjne
1.900 DKK

Frisk indeni, men træt udenpå?

Vi er ikke rynkeforskrækkede hos N’AGE – faktisk synes vi ligesom så mange andre, at rynker og linjer på mænd kan være ret charmerende. Dog er der rynker, der er knapt så charmerende – blandt andet dem, der får dig til at se træt og sur ud, når du ikke er det. Et eksempel er den klassiske bekymringsrynke mellem brynene. Når den sidder fast, ser du konsekvent lidt utilfreds eller skeptisk ud – også selvom du måske føler dig åben, tilfreds og interesseret.

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at din fremtoning påvirker både selvtillid og den måde, din omverden opfatter dig på. Derfor kan det godt betale sig at investere lidt i dit udseende som mand. Og det er så her, at N’AGE kommer ind i billedet. Vi er nemlig eksperter i at skabe resultater, der får dig til at se friskere og yngre ud – også uden det bliver kunstigt. Ikke overbevist? Så læs videre her.

“Rigtige mænd får ikke skønhedsbehandlinger!”

Det er en sætning, vi møder ofte. Ideen om en ”rigtig mand”, der fra naturens side ikke ældes, men blot modnes som en god flaske rødvin og bliver lækrere med tiden – helt uden hjælp. Nej, vel? Sandheden er, at langt de fleste kendismænd, der bliver set op til, når det kommer til ydre fremtoning, som regel får lidt hjælp gennem professionelle ansigtsbehandlinger og effektiv hudpleje. Og ja, det gælder også dem, hvor du måske ikke kan se det!

Faktisk mener vi ikke, at der er langt fra den daglige vedligeholdelse, der ligger i vores natur til at få noget fikset hos en professionel. Vi vasker os, renser negle, bruger creme, børster tænder, sætter hår, dyrker motion, spiser nærende mad og tager tøj på, der klæder os – mand som kvinde. Der er bare nogle ting, der ikke kan fikses hjemmefra, såsom karsprængninger, mørke rande eller rynker. Og ligesom du tager til mekanikeren, hvis der er kommet en ridse på din bil, eller til tandlægen, hvis du har plak på tænderne, er det kun logisk at opsøge en professionel, når du er utilfreds med noget, der omhandler dit udseende. Generer det dig? Så få det fikset.

Hvordan sikrer vi et naturligt resultat?

Har du fordomme om skønhedsbehandlinger? Så er du ikke alene – og slet ikke, hvis de stammer fra de skrækeksempler, du ser i medierne eller på gaden, hvor folk har fået et resultat, der ikke passer til dem. Hos N’AGE garanterer vi altid et resultat, der ser naturligt ud. Men hvordan? Det er der 4 simple forklaringer på.

1. Den indledende samtale

En af de vigtigste årsager er faktisk det allerførste skridt: Den indledende samtale med en af vores eksperter. Du har sikkert hørt ofte, at kommunikation er nøglen til gode resultater – og det gælder naturligvis også her. Vi tager os altid god tid til at forstå, hvad det præcis er, du ønsker, mens vi samtidig informerer dig grundigt omkring metoderne, hvorpå vi kan opnå det.

2. Vi er regelryttere

Der findes mange klinikker, der udfører rynkereduceringer – N’AGE er branchens mest erfarne. Vi har 11 dygtige og anerkendte hudlæger tilknyttet vores klinikker, der garanterer et sikkert forløb fra start til slut. Vores regelrytteri betyder, at du altid kan have tillid til, at vi leverer det, vi lover dig.

3. Vi er nørder

Vi er kompromisløse, når det kommer til vores metoder og teknologier. Faktisk er vi ret nørdede med det. Alle vores behandlere er sygeplejersker, som vi selv har uddannet på vores eget akademi. Vi uddanner og ansætter kun de bedste af de bedste, der ligesom os har en stolthed i faget, og vi har derfor også flere kurser på årsbasis, så vi hele tiden er opdaterede. Derudover anvender vi kun den nyeste, sikreste og allerbedste teknologi på markedet. Alt, vi forhandler hos N’AGE, er således videnskabeligt dokumenteret og sikkerhedsgodkendt på forhånd.

4. Vi er æstetikere

Det, der gennemsyrer hele N’AGEs kerne, er æstetikken. Vi er kæmpefan af den minimalistiske, stilrene og nordiske æstetik, som netop fokuserer på det simple og naturlige. Det gælder i den grad også, når vi skal udføre rynkereducering. Vi synes nemlig heller ikke, at et helt glat og mimikløst ansigt er pænt – og vi siger gerne nej til at udføre det, hvis det er det, der ønskes. Du kan altid regne med vores ærlige mening, og at vi aldrig udfører noget, som du ikke selv synes klæder dig. Det er din garanti for et naturligt resultat.

Spørgsmål og svar på rynkereducering

Gør den rynkereducerende injektion ondt?

Generelt er injektionsbehandlinger meget milde i smerteniveau – ikke mindst, fordi de er hurtigt overstået. Ved man på forhånd, at man har en lav smertetærskel, kan man sagtens få smurt lidt bedøvende creme på inden eller få is på.

Gør laser ondt?

Laser er ikke smertefrit, men du skal have bedøvelse i området i 30 minutter inden, så du ikke mærker det lige så kraftigt. Det anbefales ved nogle behandlinger også, at du tager smertestillende inden.

Hvordan foregår en behandling med laser?

CO2-laser udføres udelukkende af N’AGE-hudlæger. Du får bedøvende salve på, hvorefter behandlingen går i gang og varer 30-60 minutter. Efter behandlingen er der en restitutionstid på 3-7 dage, hvor huden skal hele.

Ved Fraxel får du også bedøvende salve på. Behandlingen tager også 30-60 minutter, og der er en restitutionstid på 2-4 dage.

Hvor mange omgange kræver laser?

CO2-laser kræver 2-3 behandlinger med minimum en måneds interval.

Fraxel kræver 3-5 behandlinger med 4 ugers interval.

Hvornår ses resultatet?

Ved rynkereducerende injektioner ses resultatet efter 3-10 dage.

Filler ses med det samme, om end du kan være lidt hævet de første par dage.

Resultatet fra CO2-laser ses 4-5 måneder efter sidste session.

Resultatet Fraxel ses 4 uger efter sidste session.

Kan jeg gå på arbejde bagefter?

Du kan sagtens gå på arbejde efter en injektionsbehandling. Vær blot opmærksom på, at du ikke må dyrke hård motion eller gnide på området i 24 timer efter.

Huden kræver ro og heling efter laser, og derfor anbefaler vi, at du de første par dage efter holder dig hjemme – og anvender solcreme hver dag!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh