BEHANDLINGER

Alder giver et ansigt liv og personlighed. Men uønskede rynker og alderstegn kan du med effektiv og sikker teknik få behandlet hos os.

book tid nu

Restylane
Lægges med en fin nål under rynken, der udglattes, uden at ansigtet i øvrigt ændres. Resultatet får du med det samme. Restylane består af 98% vand og 2% hyaluron, et naturligt stof i huden. Vi er rekommanderet Restylane klinik og har 12 års erfaring med behandlingen.

Botulinum Toxin
Anvender vi til rynker i panden og “kragetæer”. Botulinum Toxin nedsætter spændingen i de pandemuskler, som giver vrede og anstrengte rynker. Botulinum Toxin anvendes også til svedbehandling af armhulerne.

Vitaminindsprøjtninger
5 forskellige behandlingstyper, hvor der bruges forskellige typer vitamininsprøjtninger.

Ultherapy
Ultherapy er vores nyeste behandlingsform. Ved hjælp af ultralyd løftes huden og strammes op.

Thermage
Opstrammer huden let med en advanceret “varme-chok” terapi. Anvendes mest til pande og øjne, men bruges også som en forebyggende behandling mod løs hud.

Coolsculpting
Coolsculpting er en ikke-kirurgisk behandling, der fryser fedtcellerne væk på genstridige fedtdepoter, og er den nyeste teknologi inden for fedtreduktion. Behandlingen er helt sikker med forudsigelige og varige resultater.

Fraktioneret CO2 laser
Reducerer rynker og ar og er velegnet til solskadet hud.

Mikroskleroterapi
Mikroskleroterapi er en etableret og godkendt behandling, hvorved man fjerner eller reducerer karsprængninger på benene.

IPL
Anvendes til behandling af karsprængninger i ansigt, på hals, bryst og ben samt til behandling af pigmentpletter overalt på kroppen.

Permanent hårfjerning
Hos n’age fjerner vi uønsket hårvækst overalt på kroppen og i ansigtet permanent. Vi anvender Nordlys fra Ellipse, som er den absolut mest effektive og skånsomme metode på markedet.

Medicinsk Dermaroller
Den professionelle behandling med Dermarollerreducerer ar, fine linier og rynker, grov hudstruktur, pigmentpletter.

Hudpleje
Med aktiv hudpleje forebygges og behandles ældningstegn så som pigmentpletter, rynket og tynd hud. De hudplejeserier, vi anbefaler, finder du i n´age-shop.

 

KLIK HER FOR AT BOOKE TID TIL EN GRATIS, UFORPLIGTENDE KONSULTATION

Efter at have gennemlæst skriftlig information skal man have mundtlig information om behandlingen og mulighed for at stille spørgsmål, samt have en bisidder med. Efter den mundtlige information skal der være mindst 2 dages betænkningstid, før man giver sit samtykke til behandlingen. Ved CO2 laser er der dog 1 uges betænkningstid.