Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er en af verdens mest prisbelønnede tennisspillere. Hun er blandt andet berømt for at ligge nummer ét på verdensranglisten i sammenlagt 71 uger af sin karriere og at have vundet intet mindre end 30 WTA-turneringer og Grand Slam-turneringen Australian Open. Det gør hende til den dansker, der har opnået den hidtil bedste tennisplacering gennem tiden overhovedet – en vaskeægte verdensstjerne!

Til DR’s Sport 2022-show blev Caroline derfor velfortjent hædret som én ud af 9 kvinder i Sportens Hall of Fame. I 2020 lagde Caroline dog sin ketsjer på hylden og lever til daglig i USA med sin familie.

Vi er utroligt stolte over at have Caroline som N’AGE-ambassadør – foruden at afspejle den minimalistiske, klassiske skønhed, der kendetegner N’AGE, er Caroline en knivskarp, dedikeret og passioneret power-kvinde, der er et forbillede for mange, både inden for og uden for sport. Carolines høje ambitioner går hånd i hånd med N’AGEs kerneværdier – æstetik, etik og sikkerhed – og så er vi desuden helt enige i, at høje ambitioner og stærke kerneværdier ikke kan forenes med forældede fordomme:

– Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat – ligegyldigt om det er træning, kost eller kosmetiske behandlinger, slår Caroline fast.

Caroline Wozniacki bliver behandlet med Ultherapy, Fraxel og Restylane Skinbooster hos N’AGE.

Caroline Wozniackis behandlinger

Ultherapy

– Man kommer ikke sovende til pæn hud. Der er så mange steder, man kan sætte ind – derfor elsker jeg den helstøbte vejledning, jeg får hos N’AGE. De kan alt fra opstramning med Ultherapy i de nederste hudlag til klinisk hudpleje i det øverste, fortæller Caroline.

Det er ingen hemmelighed, at Ultherapy er en behandling, de fleste af vores ambassadører og kunder er vilde med! Ved hjælp af avanceret ultralyd sætter Ultherapy nemlig gang i fornyelsen af de kollagene fibre, så huden stimuleres til at opstramme sig selv indefra. Et smukt og naturligt resultat, som man ellers kun ville kunne opnå ved hjælp af kirurgi.

Fraxel

En af vores absolut mest populære behandlinger er Fraxel-laser. Det er en multifunktionel behandling, der både forfiner hudstrukturen, reducerer fine linjer, ar og grovere hud, mens den efterlader huden jævn, fornyet og med masser af glød!

– Jeg går sjældent med makeup, så det vigtigt for mig at have en sund hud med en naturlig glød. Det får jeg hos N’AGE med Restylane Skinbooster og Fraxel, forklarer Caroline.

Restylane Skinbooster

Et Skinbooster-forløb er en effektiv måde at få lidt ekstra fugt, fylde og ikke mindst glød til huden. Behandlingen er helt ideel til forebyggelse eller reduktion af fine linjer eller til dig, der ønsker en hud med mere glød og vitalitet!

Et perfekt match

Caroline Wozniackis skønhedsfilosofi går hånd i hånd med hendes vindermentalitet: kompromisløs, målrettet og perfektionistisk. Derfor vælger hun naturligvis også de bedste i branchen.

– Jeg har faktisk altid interesseret mig for skønhed og gjort hvad jeg kunne gøre for at forbygge og passe på min hud. Forebyggelsen bliver kun vigtigere med årene, og derfor allierer jeg mig med eksperter inden for feltet. Hos N’AGE har de både hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og specialister i klinisk hudpleje. Derfor ved jeg, at jeg får den bedste rutine til min hud, fortæller Caroline.

Hos N’AGE tror vi ligesom Caroline også på, at de bedste resultater kommer ved ikke at gå på kompromis med kvalitet. Derfor har vi gennem 20 år skabt naturligt smukke resultater, opbygget det fagligt stærkeste team af kosmetiske sygeplejersker og hudlæger samt udelukkende valgt de mest gennemtestede behandlingsmetoder på markedet, som alle vores behandlere får flere årlige træninger i.

Caroline har desuden det tilfælles med N’AGE, at vi ikke lader os kue af de forudindtagne holdninger, men i stedet kæmper for retten til at vælge selv – og derfor vælge det bedste.

– Jeg er kompromisløs i forhold til mine resultater. Derfor vælger jeg N’AGE, slår Caroline fast.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier