Spørg Ida om alt!

Ida Bille Brahe

Ida Bille Brahe er indehaver af n’age, hun var den allerførste til at tilbyde danskerne en klinik med ren fokus på kosmetiske dermatologiske behandlinger på Kgs. Nytorv for 12,5 år siden.

Så hun ved givetvis rigtig meget om området, og vi giver nu vores kære læsere muligheden for at spørge hende om stort set alt. Skriv dit spørgsmål herunder i kommentarfeltet på bloggen, så vælger vi 10 spørgsmål ud og giver dig svarerene om en uge.

Hvad vil du gerne vide?

9 Responses to “Spørg Ida om alt!”

June 12, 2015 at 9:30 am, Rikke Kristensen said:

Har døjet med mørke pigment i ansigtet (primært i panden) igennem flere år. Har forsøgt alt fra laserbehandlinger og diverse creamer. Intet virker. Syns faktisk at jeg efter laser/lysbehandlingerne er blevet endnu mere følsom og har udviklet flere pigmenter.
Hvad råder du til at man gør ift dette?
Benytter self. ansigtscreme med høj solfaktor samt en sunbloker ovenpå med faktor 45.

Reply

June 16, 2015 at 8:04 pm, Anne Sunke said:

> Hej Ida.
Jeg er utrolig ked af min hud, som har masser af fine eller statiske rynker værst er det rundt om min mund (har aldrig røget). Jeg har brugt rigtig mange penge for at få udbedret det, været igennem 6x MatrixRF laserbehandling, 3xDemaroller/dramapen på klinik samt 3x Mesoterapi med nål behandlinger, men intet har haft en effekt, kun at jeg har fået brugt hele min opsparing. Er der overhovedet ikke noget som kan have effekt på mit problem? Jeg er 43 år gammel.
På forhånd tak.
Mvh. Anne Sunke

Reply

June 18, 2015 at 8:42 pm, Ida said:

Hej Anne,
Tusind tak for dit spørgsmål ang rynker om munden. Dine linier lyder som om de sidder fast i huden og derfor skal behandles med en dybere laser behandling. Jeg vil anbefale fraktioneret co2 laser x 2-3 behandlinger. Efter en fraktioneret co2 laser vil du skulle regne med en uges opheling , men vores erfaringer er rigtig gode, meget naturlige og netop egnet til rynker der ellers ikke lader sig behandle

Reply

June 18, 2015 at 8:33 pm, Ida said:

Hej Rikke,
Tusind tak for dit spørgsmål ang. Pigmentpletter.
Som du beskriver det, så er dine pigmentpletter blevet værre efter Ipl behandling. Det kunne derfor godt lyde som om dine pigmentpletter er det vi kalder melasma. I n’age har vi gode erfaringer med at behandle melasma med salisylsyre peeling x 3-4 med en måneds mellemrum . Så her i sommerperioden må du beskytte dig så godt som muligt, med faktor 50 og solhat 🙂 og så kan du starte peelinger til efteråret.

Reply

June 16, 2015 at 5:56 pm, Rikke Skjøde Baes said:

Hej Ida Jeg er sygeplejerske -og vil høre, hvordan man som sådan bliver Certificeret til IPL, Midlertidige fillers og botox ? Mvh Rikke

Reply

June 18, 2015 at 8:49 pm, Ida said:

Hej Rikke,
Hvis du ønsker at komme igang med at lave kosmetiske behandlinger, kræver det en del kurser og praktisk erfaring og du skal have et samarbejde med en hudlæge.
For at blive god til at lave kosmetiske behandlinger skal du lave rigtig mange behandlinger og helst lave behandlinger hver dag 🙂

Reply

June 28, 2015 at 7:00 pm, Rikke Skjøde Baes said:

Hej

Tak for svaret – 🙂 Er kurserne Nogle I udbyder / pris ?

Mvh Rikke

Reply

June 17, 2015 at 2:37 pm, Charlotte Pontopiddan said:

Hej Ida.

Jeg har ret dybe vandrette fuger i panden, ved I både behandler med Restylane og Botox i det område. Hvordan vurderer I hvad der bedst – og hvad er fordele og ulemper?

Tak for svar 🙂

Reply

June 18, 2015 at 8:56 pm, Ida said:

Hej Charlotte,
Tusind tak for dit spørgsmål ang vandrette og lodrette rynker i pandeområdet. Når vi anbefaler en behandling ser vi på mimikken i området , dybden af linierne og om hvorvidt der er tyngde om øjnene. Så det er flere faktorer der er medvirkende til om vi vælger Restylane eller Botox 🙂

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *