Rikke MayRikke May

Rikke May

Rikke May er blogger, influencer og iværksætter. Du støder nok ofte på Rikkes ansigt, når du ser materialer fra N’AGE, for hun er nemlig også N’AGEs smukke model.

Det er ingen hemmelighed, at N’AGE og Rikke May er et rigtig godt match. Rikke er nemlig selv en sucker for det æstetiske og naturlige og ikke mindst det oprigtige. Selv siger hun om N’AGE:

– De gør aldrig noget, uden at reglerne bliver fulgt, og det beundrer jeg virkelig. At mit utålmodige sind så nogle gange kan blive helt desperat over 48 timers betænkningstid, er en anden sag. For når jeg tænker over det, så er det jo netop dét, jeg blandt andet elsker N’AGE for! Sikkerheden i, at man ikke bare rusher ud i noget, der ikke er gennemtænkt.

Rikke May har fået behandlinger med Botulinum Toxin, Profhilo, Restylane og Ultherapy.

rikke may

Rikkes behandlinger

Botox

Ligesom mange andre kvinder ønsker Rikke at bevare sit friske, glade og imødekommende udtryk – også selvom man kommer over 40 år. Med Botulinum Toxin, der også er kendt som botox, kan du afslappe de muskler, der skaber mimiske rynker, som kan sætte sig fast.

Botox eller Azzalure giver ikke et mimikløst ansigt, når du bliver behandlet hos N’AGE. Her skaber vi nemlig kun resultater, der får dig til at se lige så frisk ud, som du føler dig!

Restylane

Med alderen daler produktionen af kollagen i huden, og det kan resultere i en mere slap hud med mindre volumen. En løsning til det er Restylane, som Rikke May også får hos N’AGE. Restylane er en ikke-permanent filler, der giver fylde og vitalitet til ansigtet og genskaber konturer i ansigtet – uden at det ser unaturligt ud.

– Nogle gange kan man blive grebet af en idé, men der har jeg oplevet N’AGEs dygtige kosmetiske sygeplejersker gribe ind og sige: ”Ej, det er altså unødvendigt” eller ”det, synes jeg ikke, vil se naturligt ud til dig”. Det har en kæmpe værdi for mig, siger Rikke.

rikke may

Profhilo

En behandling med Profhilo tilfører ikke fylde til huden, men giver derimod et rent fugtboost, der sætter gang i en naturlig foryngelsesproces. Profhilo indeholder den højeste koncentration af hyaluronsyre på markedet.

Profhilo er derfor ideel til en tør eller kreppet hud, der trænger til fugt og fornyelse – uden at du ændrer på dit ansigt. Rikke May bliver behandlet med Profhilo i ansigtet og på hænderne.

Ultherapy

Rikke May er langt fra den eneste af vores ambassadører, der er vilde med Ultherapy. Ved hjælp af ultralyd giver behandlingen nemlig en gradvis og langvarig opstramning af huden – et ansigtsløft uden kirurgi.

– Noget, der ligger højt på min liste, når jeg skal have foretaget behandlinger, er tryghed – og den har jeg altid haft, når jeg har besøgt N’AGE, siger Rikke.

Ultherapy-behandlingen er FDA-godkendt og kaldes også for “Hollywood-behandlingen”, da den er ideel til dem, der ikke har tid til downtime, men gerne bare vil bevare en spændstig hud.

Tak til vores mange glade kunder

5
16 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi