Fedtfrysning med Coolsculpting

FJERN GENSTRIDIGE FEDTDEPOTER

Vi er født forskellige – og fedt sætter sig forskelligt fra person til person. Samtidigt er vi arveligt disponerede og har dermed tendens til at lagre fedt generelt eller på specifikke områder. Det er ikke alt fedt, som man kan træne eller faste væk. Uanset hvor veltrænet du er, kan du have irriterende fedtdepoter, som virker umulige at komme af med. Men med de teknologier, som er udviklet i dag, er det faktisk muligt at komme af med fedtet. Permanent!

Hos N’AGE tilbyder vi den verdenspatenterede ikke-kirurgiske teknologi Coolsculpting, hvor man relativt enkelt kan fjerne fedtdepoter fra forskellige steder på kroppen; mave, lår, knæ, hage, overarme, BH-delle m.m.

Inden din behandling skal du til en gratis og uforpligtende forkonsultation, hvor vores erfarne kosmetiske sygeplejersker vil vurdere, om dit problemområde er egnet til behandling med Coolsculpting.

Fedtreducering – helt uden kirurgi

Fordelen ved en ikke-kirurgisk behandling er, at den er risikofri, da du ikke bedøves, og der ikke skæres. Har du flere fedtdepoter fordelt rundt på kroppen, så kan du relativt let få dem behandlet – det kræver ikke flere operative indgreb.

Efter fedtfrysning med Coolsculpting kan du gå direkte tilbage til dagens gøremål.

Antal påsætninger

Til Coolsculpting bruger vi forskellige håndtag, når vi behandler et område. Håndtaget har samme placering under hele behandlingen, og når vi sætter ét håndtag på din krop, regnes det derfor som én påsætning.

Det individuelle behov for påsætninger er svært at generalisere, da det blandt andet hænger sammen med det specifikke områdes størrelse. Typisk ser vi dog, at et område som ‘sidedellen’ kræver to påsætninger pr. side, mens ‘mormorarmene’ kræver én påsætning pr. arm. For at få et estimat på hvor mange påsætninger du har behov for, anbefaler vi altid, at du booker en gratis og uforpligtende konsultation.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Sundhedsstyrelsens regler forkonsulteres inden din  behandling. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Download samtykkeerklæring for Coolsculpting behandling her

Efter behandlingen

Nogle oplever en vis hævelse og blå mærker samt lidt stikken og prikken i 1-2 uger efter behandlingen. Få kan føle sig lidt sløje dagen efter. Man kan eventuelt tage 600mg Ibuprofen ved smerter eller kontakte klinikken.

Inden behandlingen skal du altid til en forkonsultation med en kosmetisk sygeplejerske, som vurderer området og lægger en behandlingsplan, så du på forhånd ved, hvordan forløbet bliver.

Man behandler ikke, hvis du er:

Meget overvægtig, gravid, har Raynauds disease, har diabetes, har brok i området, har pacemaker eller har nedsat leverfunktion.

 

Områder:

Mave

Dansehåndtag

Inderlår

Knæ

Overarme

BH-delle

Mandebryster

Dobbelthage

Før- og efter behandling – billeder

Før og 16 uger efter 2 Coolsculpting behandlinger

Før og efter Coolsculpting behandling af dobbelthage

Kurven er tom