Book tid

Mød vores nye ambassadør: Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er gået over i historien som en af verdens bedste tennisspillere. Med tilnavnet ‘Miss Sunshine’ er hun kendt over hele verden som den smilende, smukke og benhårde atlet, der gang på gang har kunnet bevise, hvad en sand tennisstjerne er lavet af. Med utallige sejre, priser og titler er det derfor heller ikke andet end forventeligt, at hun for nylig blev – som kun én af ni kvinder – hyldet til Sportens Hall of Fame 2022. Derfor er det med stor stolthed, at vi kan byde hende velkommen i vores N’AGE-ambassadørfamilie! Du kan lære skønne Caroline bedre at kende i blogindlægget her.

Høje ambitioner hele vejen rundt

Selvom hun i dag har lagt ketsjeren på hylden, og der derfor er mere tid til hendes familie, betyder det ikke, at Caroline er stoppet med at have høje ambitioner for sig selv.

– At passe min hud er lige så naturligt for mig som at passe min træning, forklarer Caroline og forsætter:

– Ligesom man skal vedligeholde sin form, så skal man også vedligeholde sin hud – en opgave, jeg trygt overlader til N’AGE.

For ligesom Caroline har N’AGE tårnhøje ambitioner: Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken når det kommer til det faglige håndværk, som kosmetiske behandlinger er, eller når det kommer til æstetik og finesse. Derfor er Caroline Wozniackis ambassadørskab et perfekt match!

– Tryghed er vigtig for mig, når jeg skal vælge klinik. Det er jo ikke noget, man kan sætte på formel, men når jeg sætter mig i stolen hos N’AGE, er jeg slet ikke i tvivl om, at de har styr på deres faglige håndværk, fortæller hun.

Carolines behandlinger

Caroline bliver behandlet med Ultherapy, Fraxel og Restylane Skinbooster hos N’AGE. Tre behandlinger, der alle har det til fælles at styrke huden og give et naturligt friskere udseende. Behandlingerne er også helt ideelle til forebyggelse.

– Jeg har faktisk altid interesseret mig for skønhed og gjort, hvad jeg kunne gøre for at forbygge og passe på min hud. Forebyggelsen bliver kun vigtigere med årene, og derfor allierer jeg mig med eksperter indenfor feltet. Hos N’AGE har de både hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og specialister i klinisk hudpleje. Derfor ved jeg, jeg får den bedste rutine til min hud, fortæller Caroline.

Ultherapy opstrammer via ultralyd huden indefra ved at stimulere de kollagene fibre til at forny sig selv over de næste seks måneder. Resultatet er en mere spændstig, ungdommelig og stærk hud! Fraxel er en laserbehandling, der forfiner hudens overflade, minimerer porer, fine linjer og grovhed i huden – til gengæld får du en smuk og jævn hud med masser af glød. Restylane Skinbooster er en fugtgivende injektionsbehandling, der med hyaluronsyre udglatter og giver mere liv og let fylde til huden.

”Vælg de bedste, hvis du vil være den bedste”

Selvom Caroline ved, at et emne som kosmetiske behandlinger kan dele vandene, har hun principielt en tiltro til eksperter – for uden dem var hun ikke nået dertil, hvor hun er i dag:

– Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat – ligegyldigt om det er træning, kost eller kosmetiske behandlinger, opfordrer Caroline.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at det lige var hos N’AGE, Caroline Wozniacki besluttede sig for at få kosmetiske behandlinger. N’AGE er Danmarks absolut mest erfarne klinikkæde, der i 2023 kan fejre 20 års jubilæum. Siden start har det været vores ultimative topprioritet at skabe naturlige, æstetiske resultater med en kompromisløs høj faglighed. Derfor stemmer vi i, når Caroline siger:

– Vælg de bedste, hvis du vil være den bedste.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen