Mød vores nye ambassadør: Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki er gået over i historien som en af verdens bedste tennisspillere. Med tilnavnet ‘Miss Sunshine’ er hun kendt over hele verden som den smilende, smukke og benhårde atlet, der gang på gang har kunnet bevise, hvad en sand tennisstjerne er lavet af. Med utallige sejre, priser og titler er det derfor heller ikke andet end forventeligt, at hun for nylig blev – som kun én af ni kvinder – hyldet til Sportens Hall of Fame 2022. Derfor er det med stor stolthed, at vi kan byde hende velkommen i vores N’AGE-ambassadørfamilie! Du kan lære skønne Caroline bedre at kende i blogindlægget her.

Høje ambitioner hele vejen rundt

Selvom hun i dag har lagt ketsjeren på hylden, og der derfor er mere tid til hendes familie, betyder det ikke, at Caroline er stoppet med at have høje ambitioner for sig selv.

– At passe min hud er lige så naturligt for mig som at passe min træning, forklarer Caroline og forsætter:

– Ligesom man skal vedligeholde sin form, så skal man også vedligeholde sin hud – en opgave, jeg trygt overlader til N’AGE.

For ligesom Caroline har N’AGE tårnhøje ambitioner: Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hverken når det kommer til det faglige håndværk, som kosmetiske behandlinger er, eller når det kommer til æstetik og finesse. Derfor er Caroline Wozniackis ambassadørskab et perfekt match!

– Tryghed er vigtig for mig, når jeg skal vælge klinik. Det er jo ikke noget, man kan sætte på formel, men når jeg sætter mig i stolen hos N’AGE, er jeg slet ikke i tvivl om, at de har styr på deres faglige håndværk, fortæller hun.

Carolines behandlinger

Caroline bliver behandlet med Ultherapy, Fraxel og Restylane Skinbooster hos N’AGE. Tre behandlinger, der alle har det til fælles at styrke huden og give et naturligt friskere udseende. Behandlingerne er også helt ideelle til forebyggelse.

– Jeg har faktisk altid interesseret mig for skønhed og gjort, hvad jeg kunne gøre for at forbygge og passe på min hud. Forebyggelsen bliver kun vigtigere med årene, og derfor allierer jeg mig med eksperter indenfor feltet. Hos N’AGE har de både hudlæger, kosmetiske sygeplejersker og specialister i klinisk hudpleje. Derfor ved jeg, jeg får den bedste rutine til min hud, fortæller Caroline.

Ultherapy opstrammer via ultralyd huden indefra ved at stimulere de kollagene fibre til at forny sig selv over de næste seks måneder. Resultatet er en mere spændstig, ungdommelig og stærk hud! Fraxel er en laserbehandling, der forfiner hudens overflade, minimerer porer, fine linjer og grovhed i huden – til gengæld får du en smuk og jævn hud med masser af glød. Restylane Skinbooster er en fugtgivende injektionsbehandling, der med hyaluronsyre udglatter og giver mere liv og let fylde til huden.

”Vælg de bedste, hvis du vil være den bedste”

Selvom Caroline ved, at et emne som kosmetiske behandlinger kan dele vandene, har hun principielt en tiltro til eksperter – for uden dem var hun ikke nået dertil, hvor hun er i dag:

– Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat – ligegyldigt om det er træning, kost eller kosmetiske behandlinger, opfordrer Caroline.

Det er derfor heller ikke tilfældigt, at det lige var hos N’AGE, Caroline Wozniacki besluttede sig for at få kosmetiske behandlinger. N’AGE er Danmarks absolut mest erfarne klinikkæde, der i 2023 kan fejre 20 års jubilæum. Siden start har det været vores ultimative topprioritet at skabe naturlige, æstetiske resultater med en kompromisløs høj faglighed. Derfor stemmer vi i, når Caroline siger:

– Vælg de bedste, hvis du vil være den bedste.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic