Molly Egelind: “Det er som at sætte penge ind på sin pensionsopsparing!”

Tung, løs og indsunken hud går for langt de fleste hånd i hånd med alderen. For mange er aldringstegnet faktisk både uundgåeligt og æstetisk generende. Med den fantastiske Ultherapy-behandling har vi nu muligheden for at trække år fra din alder og bringe de ungdommelige træk tilbage!

Hos N’AGE ved vi, at det kræver mere at bekæmpe løs hud, når først den er der, i forhold til at gå i gang, før tyngdekraften begynder at vinde indpas. Forebyggelse er nemlig nøglen til at holde sin hud smuk, spændstig og ungdommelig – også når din hud begynder at ældes. Skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind har derfor startet sit Ultherapy-forløb med henblik på at komme aldringstegnene i forkøbet:

– Jeg får Ultherapy-behandlingen forebyggende på grund af min genetik. Jeg ved fra min mor og mormor, at min hud vil ældes ved at blive slappere og hænge mere. Jeg kan se, at det faktisk ikke er rynker, der bliver et problem, men indsunketheden, forklarer Molly.

Molly prioriterer derfor at styrke sin hud så meget som muligt, så den er modstandsdygtig og spændstig mange år endnu.

– Det er ikke en ’fix it now’-behandling, men en behandling, der har et langvarigt resultat. Det er noget, jeg får lavet for at komme min aldring i huden lidt i forkøbet, siger Molly.

”Jeg vil ikke fortryde, at jeg ikke gik i gang før”

Med alderen bliver de kollagene fibre – der kan forstås som hudens elastikker – svagere, og det resulterer i en slappere, mindre spændstig hud. Ultherapy er en FDA-godkendt ultralydsbehandling, der stimulerer de dybere underliggende hudlag til at danne ny kollagen samt styrke de svækkede kollagene fibre. Når din hud producerer mere kollagen, vil du opleve en styrket og langt mere opstrammet hud. Forebyggende behandlinger er for langt de fleste af vores kunder i 20’erne og 30’erne en investering, der godt givet ud, inden aldringen for alvor bliver tydelig. Det er Molly helt enig i:

– Det er som at sætte penge ind på sin pensionsopsparing – man bliver rigtig glad for det senere i livet. Og ligesom med en pensionsopsparing vil jeg ikke sidde om 10 år og fortryde, at jeg ikke gik i gang før, slår Molly fast.

Behandlingen har det plus, at den hverken inkluderer kirurgiske indgreb eller lang downtime, men derimod stimulerer hudens naturlige processer. Det er endnu en ting Molly vægter højt ved behandlingen!

– Ultherapy er for mig en god behandling, fordi den booster huden til naturligt at stramme op med et langvarigt resultat. Resultatet kommer lige så stille snigende over et halvt år, men jeg kunne faktisk allerede se resultater et par måneder efter. Især huden i mit underansigt omkring kinder og kæbelinje føles strammere, forklarer hun.

Ønsker du at finde ud af, om Ultherapy er den rette behandling for dig? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos N’AGE. Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker står klar til at vejlede dig i den rette behandling for dig og din hud!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias