Book tid

Molly Egelind: “Det er som at sætte penge ind på sin pensionsopsparing!”

Tung, løs og indsunken hud går for langt de fleste hånd i hånd med alderen. For mange er aldringstegnet faktisk både uundgåeligt og æstetisk generende. Med den fantastiske Ultherapy-behandling har vi nu muligheden for at trække år fra din alder og bringe de ungdommelige træk tilbage!

Hos N’AGE ved vi, at det kræver mere at bekæmpe løs hud, når først den er der, i forhold til at gå i gang, før tyngdekraften begynder at vinde indpas. Forebyggelse er nemlig nøglen til at holde sin hud smuk, spændstig og ungdommelig – også når din hud begynder at ældes. Skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind har derfor startet sit Ultherapy-forløb med henblik på at komme aldringstegnene i forkøbet:

– Jeg får Ultherapy-behandlingen forebyggende på grund af min genetik. Jeg ved fra min mor og mormor, at min hud vil ældes ved at blive slappere og hænge mere. Jeg kan se, at det faktisk ikke er rynker, der bliver et problem, men indsunketheden, forklarer Molly.

Molly prioriterer derfor at styrke sin hud så meget som muligt, så den er modstandsdygtig og spændstig mange år endnu.

– Det er ikke en ’fix it now’-behandling, men en behandling, der har et langvarigt resultat. Det er noget, jeg får lavet for at komme min aldring i huden lidt i forkøbet, siger Molly.

”Jeg vil ikke fortryde, at jeg ikke gik i gang før”

Med alderen bliver de kollagene fibre – der kan forstås som hudens elastikker – svagere, og det resulterer i en slappere, mindre spændstig hud. Ultherapy er en FDA-godkendt ultralydsbehandling, der stimulerer de dybere underliggende hudlag til at danne ny kollagen samt styrke de svækkede kollagene fibre. Når din hud producerer mere kollagen, vil du opleve en styrket og langt mere opstrammet hud. Forebyggende behandlinger er for langt de fleste af vores kunder i 20’erne og 30’erne en investering, der godt givet ud, inden aldringen for alvor bliver tydelig. Det er Molly helt enig i:

– Det er som at sætte penge ind på sin pensionsopsparing – man bliver rigtig glad for det senere i livet. Og ligesom med en pensionsopsparing vil jeg ikke sidde om 10 år og fortryde, at jeg ikke gik i gang før, slår Molly fast.

Behandlingen har det plus, at den hverken inkluderer kirurgiske indgreb eller lang downtime, men derimod stimulerer hudens naturlige processer. Det er endnu en ting Molly vægter højt ved behandlingen!

– Ultherapy er for mig en god behandling, fordi den booster huden til naturligt at stramme op med et langvarigt resultat. Resultatet kommer lige så stille snigende over et halvt år, men jeg kunne faktisk allerede se resultater et par måneder efter. Især huden i mit underansigt omkring kinder og kæbelinje føles strammere, forklarer hun.

Ønsker du at finde ud af, om Ultherapy er den rette behandling for dig? Så book en gratis og uforpligtende konsultation hos N’AGE. Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker står klar til at vejlede dig i den rette behandling for dig og din hud!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen