Hvad spiser sundheds-guruen selv for tiden?

Den dygtige islandske ernæringsekspert Thorbjörg Haffsteinsdottir er tilknyttet n’ge og kan bookes til individuelle konsultationer hos os. Vi er nysgerrige, hvad spiser hun selv for tiden?

Thorbjörg skriver: Min yndlings spise i disse dage er faktisk…..fy….korn! Jeg er blevet ret vild med perlebyg! Jeg elsker både smagen og konsistensen som er lidt sej mellem tænderne. Jeg lægger 2-3 dl i blød i dobbelt så meget vand i nogle timer. Koger dem i 1 time. Når de er afkølede tømmer jeg et helt glas øko soltørrede cherry tomater i øko olivenolie i og blander godt sammen. Ligeledes gode halverede sorte ( eller grønne ) oliven ca 1 dl. Smager til med salt og peber. Og voila. Det opbevarer jeg i køleskabet i en lukket pba fri skål med låg. Klar til at spise til hvad jeg nu har : fisk eller laks. Smart, praktisk og smager vildt godt!