Sommeren er her – husk at smøre!

Der er vist ingen længere, der er i tvivl om at solbeskyttelse er vigtigt… For der har heldigvis været stor fokus på området de sidste mange år. Solen kan som bekendt være skadelig og i værste tilfælde føre til hudcancer, men den er også allerstørste synder i forhold til at ældning af huden.

Måske er du én af dem, der ofte ender med at købe solfaktor når du rammer ferie destinationen i den lokale souvenir biks, her skal du være opmærksom, udenfor Europa er den vigtige UVA beskyttelse nemlig ikke lovpligtig.

Vi har som noget nyt fået solserien Daylong, som er udviklet af dermatologer i Schweiz og allerede er de mest solgte solcremer på de kanter. Serien består af 5 produkter inklusiv børneudgave, som indeholder både UVA og UVB beskyttelse, de er ydermere de eneste solprodukter på markedet som beskytter mod infrarøde stråler (IR), som er dem der går dybest ned i huden.

Daylong indeholder A vitamin, som giver masser af fugt. Er vandbeskyttende uden at være for kraftig eller fedtet i konsistensen. Og så kan de rent faktisk tåle at ligge i solen, uden at miste sin effekt.

Priserne ligger mellem 199,- og 229,- de kan købes i vores klinikker eller på vores webshop

Med ønsket om en god sommer!! ?