STINE HJELM JACOBSEN

N’age er en naturlig del af mit skin care squad. Der får jeg kompetent behandling, der virker.

Min hud er mildest talt følsom, og lange koncertdage med kraftig makeup under bagende projektører er en del af jobbet som sangerinde. Jeg har lidt af acne siden min ungdom, og det er bla derfor jeg går hos Nage. Det er ingen hemmelighed, at jeg føler mig noget udfordret mht min ansigtshud. Det kræver mere end almindelig sund livsstil at holde styr på den. Jeg får jævnligt almindelige ansigtsbehandlinger for at holde acnen i skak, og frat id til anden også Restylane og Botox. Ansigtet er en uhyre personlig ting, og jeg lader ikke hvem som helst komme SÅ tæt på. Det er et spørgsmål om tillid. Man kan nemt komme uheldigt afsted med en behandling med feks for meget Restylane. Det sker aldrig hos N’age. N’age er blevet en naturlig del af mit skin care squad. Her får jeg kompetent behandling, der der virker…

Stine får Ansigtsbehandlinger, Restylane, Azzalure og behandlinger med IPL laser.