Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret Hyaluronsyre og 98% vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af ca. 12 måneder.

Selve behandlingen:

Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur.

Restylane Skinbooster vil typisk anvendes som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger. Behandlingen er yderst skånsom og efterlader huden med et friskt og naturligt resultat.

Husk at du min. 48 timer inden din første Restylanebehandling skal til en gratis forkonsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Du kan læse samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her.

Download Samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her

Behandlingsområder

Ansigt

Når huden mister sin naturlige fylde og elasticitet med alderen, så opstår de mange små eller større vertikale rynker på kinderne. Disse kan meget let behandles. Vi skaber virkeligt smukke resultater med Restylane Skinbooster kur. En Skinboosterkur kan bedst sammenlignes med en effektiv fugtmaske indvendigt lagt over én eller flere gange, og man kan behandle store områder ad gangen med meget overbevisende resultater.

Læber

Tynd Restylane i læberne hydrerer dine læber, uden at læberne bliver større.

Hals og bryst

Man kan med meget fine resultater behandle rynker på hals og bryst med Skinbooster, der forynger og hydrerer huden, så den bliver mere fyldig og samtidigt reducerer de fine linjer.