“Guuuud! Hvem er den gamle dame?!”

Ordene var Janne Riises, da hun så sine før-billeder efter en behandling med Restylane og Botulinum Toxin.

– Jeg har jo i mange år vidst, at mine veninder havde fået lavet lidt behandlinger, men det var som sådan ikke noget, vi talte om. Men en dag sad jeg og så på nogle billeder af mig selv og mine børn, fra da de var små, og pludselig virkede det, som om jeg var ældet meget hurtigere end mine børn på de ti år, der var gået – jeg syntes, at jeg så gammel og træt ud. Jeg kunne mærke, at det virkelig påvirkede min glæde og velvære, fortæller Janne, som er 50 år og bor i Birkerød med sin mand og tre børn.

Særligt var Janne ked af den typiske bekymringsrynke mellem brynene og de efterhånden markante rynker i panden og ved øjnene. Og så havde Janne med årene mistet den ungdommelige fylde og glød i ansigtet. Efter mange overvejelser tog Janne derfor mod til sig og bestilte tid til en gratis konsultation hos N’AGE.

I trygge hænder

– Man har jo set skrækeksempler på totalt overdrevne og grimme resultater, så jeg var lidt bekymret for, om det nu ville blive pænt og naturligt, fortæller Janne, der dog blev beroliget efter sin konsultation, hvor hun sammen med Ida Bille Brahe planlagde sit behandlingsforløb.

– Jeg vidste jo ikke hvilke behandlinger, der ville passe til mig, men Ida forklarede mig stille og roligt, hvorfor en kombinationsbehandling med Restylane og Botulinum Toxin ville være rigtigt godt til lige præcis min hud, og de problemer jeg havde, fortæller Janne, der er rigtig glad for den trygge og kompetente vejledning, hun fik hos N’AGE.

For at udglatte bekymringsrynken blev Janne behandlet med Botox, som får musklerne til at slappe af og rynken til at glatte sig ud. Mens hun fik en Restylane Skinbooster kur for at få den ungdommelige volumen tilbage og give glød.

Et friskere udseende

Da Janne til sin kontrol så de billeder, som var taget inden behandlingens opstart, udbrød hun højt: ”Guuud, hvem er den gamle dame?!”

– Jeg blev faktisk overrasket over at se, hvor træt jeg så ud på billederne inden behandlingen, fortæller Janne og fortsætter:

– Man vænner sig lynhurtigt til at se på sit nye, friskere ansigt, og man glemmer hvor træt og udkørt, man faktisk så ud før behandlingerne. Jeg er simpelthen SÅ glad for resultatet.

Og det er ikke kun Janne, der kan se tydelig forskel:

– Jeg synes, der er så kæmpestor forskel, og jeg føler mig meget gladere og fyldt med selvtillid. Og så er det jo virkelig dejligt at få en masse positive kommentarer om, at man ser superfrisk og godt ud, siger Janne, som ville ønske, at hun havde taget springet noget før:

– Hvis jeg havde vidst, hvor meget det giver mig personligt, så havde jeg gjort det noget før. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg vil vedligeholde resultatet, og jeg har allerede bestilt tid til min næste behandling!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic