Reducer rynker med rynkebehandling

NÅR RYNKERNE IKKE LÆNGERE ER SMUKKE

Rynker kan være smukke og give ansigtet karakter. Men de kan også få dig til at se ældre ud, end du er og føler dig, og de kan få dit ansigt til at se vredt, bekymret, træt eller afvisende ud. Med rynkebehandlinger hos N’AGE efterlades de smukke og karakteristiske rynker intakte, mens de tyngende rynker reduceres, så du får et friskere og mere åbent ansigt.

Med alderen mister dit ansigt sin naturlige fylde, og hudens fugtniveau og produktionen af de kollagene fibre og hyaluronsyre falder. Dermed trækkes huden nedad og kan få rynkerne til at træde frem som furer, indsunkne kinder eller nedadvendte mundvige.

Alt dette kan være med til at få dig til at se mere træt og ældre ud, end du føler dig, men der er heldigvis masser, man kan gøre for at reducere rynkerne. Hos N’AGE tilbyder vi et bredt udbud af rynkebehandlinger, som har en rynkereducerende og opfriskende effekt.

MERE END 10.000 BEHANDLINGER OM ÅRET!

Hos N’AGE foretager vi hvert år mere end 10.000 behandlinger, og langt de fleste er rynkereduktion – eller hudforyngelse, som vi også gerne kalder det. For det fantastiske er, at man – samtidigt med selve behandlingen – stimulerer hudlagene til fornyet celleproduktion, hvorved man ikke ”bare” giver huden en kosmetisk overhaling, men faktisk også stiller uret tilbage. N’AGE startede som en klinik i rynkereduktion, og vi har en bred palette af behandlinger, så vi finder den behandling, som passer til dig, dine ønsker og dit temperament.

Rynkebehandlinger hos N’AGE

Restylane
Rynkereduktion foretages ofte med Restylane, hvis der er tale om rynker, som skal fyldes lidt ud, eller som skyldes mindre fedtlag, rande unde øjnene eller lidt kreppet hud på kinder, hals eller decolléte.

Botulinum Toxin
Mimiske rynker kan reduceres med Botox, som kendes under varemærker som Botox, Azzalure og Dysport. Til kosmetisk brug bruges Botulinum Toxin i meget små og kontrollerede mængder, således at man ved en rynkereduktion stadig beholder mimikken – et smukt ansigt er et levende ansigt.

Profhilo
Profhilo er den nyeste teknologi til ”kalkunhud” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker over håndfladen. Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre, som booster huden til at regenerere sig selv.

CO2 laser
Har man dybere rynker eller rynker omkring øjnene, på kinder, hals eller decolleté, f.eks. som følge af soldyrkning, så kan man få foretaget en fraktioneret Co2 laserbehandling, hvor der dannes ny frisk hud, hvormed de dybe rynker reduceres. Fælles for alle rynkereduktionsbehandlinger er, at man skal til forkonsultation hos en kosmetisk sygeplejersker og ved nogle behandlinger også hos vores hudlæger. Du kan booke en tid til en gratis konsultation her.

Medicinsk Dermaroller
Har du fine rynker, grov hudstruktur og mat hud, så er Medicinsk Dermaroller/Micro needling en ideel behandling for dig. Huden penetreres af en masse små nåle, som danner mikroskopiske huller i huden og tvinger den til at regenerer sig selv, så der opnås en ny, sund hudoverflade.

Fraxel
Fraxel er en meget effektiv behandling til generel hudforyngelse og reduktion af rynker, ar m.m.. Ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud.

Kombinationsbehandlinger
Meget ofte anvendes en kombination af rynkebehandlinger med Restylane, Botulinum Toxin og CO2 laser. Det kommer helt an på, hvor dybe rynkerne er, og hvor de sidder samt dit temperament ift. hvad du har lyst til at kaste dig ud i.

BEHANDLINGSFORMER

Ofte stillede spørgsmål

KAN MAN STOPPE IGEN?

Vi får ofte det spørgsmål, om man kan stoppe med kosmetiske behandlinger, når man først er startet, eller om det hele så ”styrter sammen”? Her kan vi berolige med, at man selvfølgelig sagtens kan stoppe. Hvis man får lavet behandlinger i f.eks. 10 år og så bestemmer sig for at stoppe, så vil huden i takt med at effekten fra behandlingen aftager, vende tilbage til samme tilstand, som den var 10 år tidligere, og herfra ældes man så normalt. Så udgangspunktet bliver med andre ord bedre.

HVORNÅR STARTER MAN?

Nogle kunder starter i en tidlig alder med at booste deres hud, så de udskyder rynkerne længst muligt. Andre begynder først på behandlinger, når de er langt over 60 år! Det er aldrig for sent. Det handler i bund og grund om, at gøre noget godt for sig selv og føle sig friskere, når udseendet passer til den alder, man føler sig.

Kurven er tom