Sådan fjerner man træthed // Se Dortes fantastiske forvandling!

Dorte, 53 år, har altid været tilfreds med sit udseende. Hun har følt, at hun så frisk og glad ud. Det ændrede sig for omtrent ét år siden.

 

Jeg følte mig træt og trist, når jeg så mig i spejlet,” fortæller Dorte.

Derfor opsøgte hun N’AGE til en gratis og uforpligtende forkonsultation. Hun ville gerne ligne sig selv igen og drøfte behandlingsmulighederne med en erfaren kosmetisk sygeplejerske.

Du har mistet volumen og elasticitet i dine kinder,” fortalte Ida Bille Brahe til Dortes konsultation. “Det kan vi genoprette med Restylane. Derudover kan vi reducere dine rynker i panden og mellem brynene med Botulinum Toxin, så dine muskler afslappes.”

Nedenfor kan du se Dortes smukke forvandling.

 

“Resultatet har overgået alle mine drømme”

Hos N’AGE skaber vi et tydeligt og naturligt resultat. Ingen kan helt sætte en finger på, hvad der sker, men vores kunder oplever at få en masse komplimenter. Dorte har samme oplevelse.

Jeg havde høje forventninger til behandlingen hos N’AGE. Men resultatet har overgået alle mine drømme. Jeg kan virkelig se en forskel. Og nu ser jeg ud, som jeg føler mig – frisk og glad!” siger Dorte og smiler.

Læs mere om Botox i panden og Restylane.