Kundehistorie: Lisbeth fik fornyet selvtillid

Lisbeth på 49 år var træt af sin kalkunhals, og hun var klar til at gøre noget ved det – og N’AGE havde løsningen. Vi er nemlig eksperter i at skræddersy vores behandlinger netop til kundens behov. De resultater, vi leverer, er også grunden til, at vi har 4,9 stjerner på Trustpilot. Og se lige Lisbeths smukke resultat med vores mest populære kombinationsbehandling med Botox og Restylane!

I dette blogindlæg kan du læse mere om Lisbeths oplevelse, og hvordan behandlingen fik hende til at gå fra at se træt ud til at blive glad, hver gang hun ser sig i spejlet.

Hvorfor valgte Lisbeth N’AGE?

Spørger man Lisbeth, hvorfor hun ønskede at få en kosmetisk behandling, er svaret kort og præcist:

– Jeg ville gerne have en kosmetisk behandling, fordi jeg længe har været træt af min kalkunhals, fortæller Lisbeth.

Lisbeth undersøgte mulighederne for et kirurgisk halsløft, men det tiltalte hende mere med en kosmetisk behandling, da det ikke kræver restitutionstid og samtidig giver et naturligt resultat. Hun blev derfor rigtig glad, da hun så på N’AGEs Instagram, at et halsløft helt uden kirurgi er muligt.

– Jeg har altid været interesseret i det, der kan gøre én glad af skønhedsbehandlinger – hvis man har lyst til det, så skal man bare gøre det, siger Lisbeth.

Lisbeth blev anbefalet vores mest populære kombinationsbehandling, der består af Restylane og botox. Restylane har hun fået ved øjnene for at mindske rande, og ved kæbelinje, kinder, hage og tindinger for at løfte og konturere ansigtet. Desuden har hun fået mere fylde i læberne, hvilket skaber en smuk harmoni med færre linjer om munden. Botox har hun fået i panden og mellem brynene for at give et friskere og mere imødekommende udtryk.

Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 2 % hyaluronsyre og 98 % vand. Behandlingen fugter huden indefra, hvilket gør huden mere spændstig, og så anvendes den til at give fylde og form til ansigtet. N’AGE har som den eneste kosmetiske klinik arbejdet med Restylane i 21 år.

Botox er en rynkereducerende injektionsbehandling, der mindsker mimiske rynker – altså rynker, der kommer ved bevægelse. Injektionen afslapper musklen, der skaber rynken, og resultatet er derfor et mere afslappet og friskt udtryk!

Vores kosmetiske sygeplejerskers fokus er altid på hele dit ansigt, og derfor elsker vi kombinationsbehandlinger, da ingen behandling kan det hele – men sammen kan de give et smukt og harmonisk resultat, der passer til dig.

“Der var respekt for, hvad jeg ønskede”

Til både konsultation og behandling vil du mærke, at lige netop du er i centrum. Det var især noget, Lisbeth lagde mærke til:

– Behandlingerne har været meget i respekt for, hvad jeg godt kunne tænke mig, og Lisbeth fortsætter:

– Det personale og behandlere jeg har mødt, de har været rigtig søde, smilende og fagligt dygtige. Jeg føler virkelig, at jeg har været i trygge hænder, siger hun.

Vores kosmetiske sygeplejersker er uhyre grundige perfektionister, der gerne tager sig ekstra tid til både at lade dig komme på plads og til at lytte og vurdere. Den grundighed er også din garanti for et resultat, der ser naturligt ud, og som passer til dig og dine ønsker.

Fornyet livskvalitet

For Lisbeth er resultatet i sig selv ikke alene årsagen til, at hun er glad for at have været hos N’AGE:

– Jeg er kommet til at synes mere frisk og naturlig, men jeg har også fået mere glæde og selvtillid af det, når jeg kigger mig selv i spejlet, siger Lisbeth.

Udstrålingen er også én af de ting, der blev bemærket til Lisbeths kontrol, hvor hendes behandler fortalte, hvor åben og livlig hun virkede, hvortil Lisbeth var helt enig. Derfor aftalte de sammen, at Lisbeth skal vedligeholde sit resultat hos N’AGE:

– Jeg er blevet rådgivet til, at jeg skal booke en tid hvert halve år, forklarer Lisbeth.

Både botox og Restylane forsvinder nemlig af sig selv igen efter noget tid. Botox holder som udgangspunkt 3-5 måneder, og Restylane holder 6-12 måneder.

Hos N’AGE ved vi, at sund og skøn hud ikke er et quickfix, men kræver daglig vedligeholdelse i form af klinisk hudpleje kombineret med en sund livsstil og professionel vejledning i netop din hud hos kosmetiske sygeplejersker, du føler dig tryg ved.

Den trygge oplevelse er for os ensbetydende med et naturligt resultat, og for Lisbeth er det lige præcis det, der er den samlede vurdering af hendes forløb hos N’AGE:

– N’AGE yder en god service i at ville det bedste for ens ansigt og ikke overdrive noget. Det skal se pænt ud, og det skal være naturligt – så når jeg ser mine før- og efterbilleder, så bliver jeg bare rigtig glad!

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja