BOTOX® OG AZZALURE® - Rynkereducerende behandlinger

Vi får dem alle sammen: rynkerne i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde. Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de oplever, at de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud. Den slags rynker kaldes mimiske rynker og kan reduceres med Botulinum Toxin, som er et muskelafslappende præparat. Det kendes typisk under varemærket Botox®.

Ved brug af ganske små mængder af Botox får man musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes, hvorved man får et mere imødekommende og yngre udtryk ved for eksempel at fjerne bekymringsrynken mellem brynene.

Der findes rigtig mange behandlingsmuligheder med Botox og ikke kun rynkereducerende eller foryngende behandlinger. Hos N’AGE er vi også eksperter i at udføre ”shaping”-behandlinger og kombinationsbehandlinger for at skabe det bedste resultat med Botox. Vores speciallæger er også trænede i behandlingsområder såsom svedgener.

I denne artikel har vi samlet alt, du behøver at vide om behandling med Botox® og Azzalure® .

Vi får alle rynker

Vi får alle rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde.

Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de oplever, at de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud.

Den slags rynker kaldes mimiske og kan reduceres med Botox, som afslapper musklerne.

Ved brug af ganske små mængder af Botox får man musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes, hvorved man får et mere imødekommende og yngre udtryk.

BOTOX-BEHANDLING – VI BRYDER FORDOMMENE

Disse fordomme stammer blandt andet fra mediernes billeder af skrækeksempler på personer, som er blevet fuldstændigt mimikløse, eller som konstant ser overraskede grundet behandling med Botox. Dét, vi lægger vægt på hos N’AGE, er det naturlige resultat og at skabe balance i ansigtet. Det smukkeste resultat er det resultat, der ikke ses.

Botox reducerer rynken – ikke mimikken

Vores holdning hos N’AGE er, at et ansigt skal være levende. Derfor tilpasser vi behandlingen med Botox eller Azzalure, så dit ansigt fremtræder både naturligt og aldersløst, og så mimikken bevares. Man kan for eksempel lægge flere små doser, så man kun dæmper muskulaturen en smule og derfor bevarer både mimik og måske lidt af de finere, smukke rynker.

Vores erfaring med Botox, din sikkerhed

Behandlingerne med Botox udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Inden en behandling med Botox eller Azzalure skal du til en konsultation hos en af vores N’AGE-hudlæger.

Behandlingsområder for Botox

Smilerynker og kragetæer (crow's feet)

Smilerynker kan både være charmerende og skabe karakter, men mange synes, de mister sin charme, når de sætter sig som synlige kragetæer (crow’s feet), selv når man ikke smiler. Smilerynker og kragetæer opstår som et resultat af de gentagne sammentrækningerne, der sker i musklerne rundt om øjnene. Smilerynker og kragetæer kan nemt behandles med Botox og Azzalure, men du behøver ikke frygte, at hele din mimik forsvinder, eller at du ikke længere kan smile med dine øjne. Hos N’AGE er vi eksperter i at skabe naturlige resultater, og dermed kan vi bevare så meget af din mimik, som du ønsker, samtidig med at de uønskede rynker bliver udjævnet.

Øjenbrynsløft

Nedsunkne, nedadgående eller tunge øjenbryn er et problemområde for rigtig mange af vores kunder, da de føler, det får dem til at se triste ud. Et øjenbrynsløft hos N’AGE er en hurtig, skånsom og særdeles effektiv behandling. Vores behandlere udfører behandlingen med henblik på at bevare ansigtets naturlige, harmoniske skønhed og fokuserer først og fremmest på at fremhæve dette.

Bekymringsrynken

Bekymringsrynken, også kaldet 11-talsrynken, kommer til udtryk som dybe rynker mellem øjenbrynene og giver ofte et fejlagtigt indtryk af, at man ser sur eller bekymret ud, selvom man ikke føler sig sådan. Derfor er dette også ofte det første behandlingsområde, mange af vores kunder vælger at få behandlet.

Læs mere om bekymringsrynken her

Hals og décolleté

Rynker på hals og décolleté er vanlige aldringstegn og for de fleste uundgåelige. Rynkerne opstår både som et resultat af vores naturlige aldringsproces, men også på grund af overeksponering for solen. Hos N’AGE kan vi behandle alderstegen på hals og décolleté på mange forskellige måder beroende på dine behov og ønsker. De lange laterale linjer kan behandles med både laser (CO2, Fraxel eller IPL), men også med Botox eller Azzalure. Har du brug for en effektiv løftende og opstrammende behandling, vil Ultherapy® være et godt valg. Er din hud blevet løs og kreppet, så vil Profhilo være den rette løsning. Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, og hør, hvad der vil være den bedste behandling for dig.

Hage

Nogle af vores kunder har tendens til indtrækninger på hagen. De kan også forekomme i en ung alder, og i mange tilfælde giver det desværre et alderspræget indtryk, til trods for at det ikke er rynker eller linjer. Hos N’AGE behandler vi disse indtrækninger hurtigt med små doser af Botox og Azzalure. Ydermere kan du med en behandling med Botox i hagen forhindre, at den ellers kraftige hagemuskel vokser sig bredere end højst nødvendigt.

Mundvige

Både Botox og Azzalure kan bruges til at afslappe de muskler, der fører til ”sure mundvige” og dermed løfte vigene tilbage på plads. Beroende på, hvor markante fugerne ved mundvigene er, vil Restylane være en oplagt kombinationsbehandling for det bedst mulige resultat.

Tandkødssmil (gummy smile)

Tandkødssmil, eller ”gummy smile”, skyldes en overaktiv muskel, der får overlæben til at trække sig op og blotter dermed store dele af tandkødet, når man smiler. Dette er ofte et generende problemområde for dem, der har det, og mange er ikke klar over, at det hurtigt og effektivt kan behandles med et par små injektioner af Botox eller Azzalure i den overaktive muskel. Hos N’AGE behandler vi tandkødssmil med finesse og kan garantere, at alle kunder går smilende fra klinikken.

Rygerynker og hønserøv

Mange kan forveksle muskelafslappende Botox eller Azzalure med volumenskabende Restylane, når det kommer til behandling af læberne. Hverken Botox eller Azzalure er volumenskabende, hvorfor Restylane er det produkt, vi hyppigst bruger til at skabe eller fremhæve naturlig volumen i læberne. Botox og Azzalure bruges derimod ofte i kombinationsbehandlinger sammen med Restylane eller som en enestående rynkereducerende behandling til læberne. Hos N’AGE bruger vi oftest Botox og Azzalure til at kontrollere eller fjerne rynker omkring munden og læberne, ofte italesat som ”rygerynker” eller ”hønserøv”.

Læbeløft

Hos N’AGE bruger vi også Botox og Azzalure til at skabe et delikat læbeløft ved at injicere små mængder i den øvre læbekant. Den lille injektion løfter overlæbekanten og er specielt effektivt for dem med en indadgående overlæbe eller for dem, der ønsker en illusion af øget volumen, som et mindre omfattende alternativ til brug af Restylane.

Bunny lines (de små næserynker)

Bunny lines er de små linjer, der kommer til syne på næsen, når man smiler og kan på få minutter behandles med Botox eller Azzalure ved at injicere et par dråber på hver side af næsen.

Kæbe (tyggemuskel)

En prominent kæbe eller tyggemuskel (masseter-muskel) er med til at skabe en maskulin ansigtsform og er derfor et populært område at få behandlet. Med en behandling af dette område kan man opnå et smallere og mere ungdommeligt, hjerteformet ansigt. Overspændinger i kæbemuskulaturen kan også føre til ubehagelige spændingshovedpiner. Begge tilfælde behandler vi effektivt i vores klinikker.

Svedbehandling (armhule og hænder)

Botox eller Azzalure kan også anvendes til svedbehandlinger hos personer, som oplever, at de sveder meget, for eksempel under armene eller i hænderne.

Sådan foregår en Botox-behandling eller Azzalure-behandling

Inden din behandling:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres hos en hudlæge inden en behandling med Botox. Hos N’AGE har vi specialuddannede hudlæger tilknyttet alle vores klinikker, hvor du nemt kan blive konsulteret.

Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om Botox-behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve Botox-behandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her.

Inden din konsultation skal du downloade og læse vores samtykkeerklæring for behandling med Botox. Medbring din signerede kopi til din konsultation. Download samtykkeerklæring for behandlinger med Botox her

Selve Botox-behandlingen

En behandling med Botox eller Azzalure starter altid med, at din behandler tjekker din mimik og vurderer dine individuelle behov og ønsker, før de markerer de forskellige behandlingsområder.

Selve Botox-behandlingen foretages med en meget lille og fin nål, og din behandler vil herefter punktvis og kontrolleret injicere produktet i de valgte områder. Behandlingen er stort set smertefri og tager ikke mere end 15 minutter.

Efter din Botox-behandling

Umiddelbart efter din Botox-behandling vil du kunne se nogle små myggestik lignende prikker i din hud der, hvor Botox eller Azzalure er blevet injiceret. Disse små hævelser vil subsidiere efter et par timer.  Vi anbefaler alle vores kunder ikke at dyrke hård motion i de efterfølgende 24 timer efter en Botox-behandling. Du skal heller ikke påføre makeup de efterfølgende 2-3 timer.

Kontrol af din Botox-behandling

Cirka 14 dage efter din Botox-behandling skal du tilbage til klinikken til en kontrol af din behandling. Dit fulde resultat vil nu være synligt, og du vil sammen med din behandler vurdere, om resultatet indfrier dine ønsker. Din behandler vil udføre korrigering eller top-up, hvis det er nødvendigt.

 

Er en Botox- eller Azzalure-behandling det rigtige for dig?

Vi tilbyder mange forskellige rynkereducerende og hudforyngende behandlinger hos N’AGE netop for bedst at kunne indfri vores kunders behov og skabe det bedste resultat. Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, og få vejledning om, hvilken behandling der passer bedst til dig, dine ønsker og behov.

Book din konsultation her.

Før- og efter behandling – billeder

Botox ml bryn og brynløft. Reduktion af linjer, contour af hage, læber og kæbe m Restylane

Botox ml. bryn, i pande og brynløft samt contour og læbevolumen m. Restylane

Kurven er tom