Book tid

Her er ambassadørernes favoritbehandling

Hos N’AGE har vi mange fantastiske og ikke mindst forskellige ambassadører – dog har mange af dem én ting til fælles: De er vilde med en helt særlig behandling! Den banebrydende Ultherapy-behandling kan løfte og opstramme huden i ansigtet helt uden kirurgi eller langvarig downtime. Ultherapy-behandlingen sikrer et trygt behandlingsforløb uden risici og med resultater i topkvalitet. Hos N’AGE er kun det bedste godt nok.

helena christensen

”Man kommer ikke sovende til pæn hud”

Ultherapy er en af vores allermest populære behandlinger. Vores ambassadører elsker behandlingen, fordi den er tryg, effektiv og uden restitutionstid. Hverdagen kan fortsætte, og der er garanteret et naturligt resultat uden risici. Det er en af grundende til, at vores skønne ambassadør supermodel Helena Christensen sværger til vores Ultherapy-behandling:

 – Jeg elsker det naturlige løft, Ultherapy giver mig, fortæller Helena om sit behandlingsforløb med Ultherapy.

Begejstringen for Ultherapy er hun ikke alene om. Vores nyeste ambassadør Caroline Wozniacki har tårnhøje ambitioner på egne vegne, og ligesom N’AGE går hun ikke på kompromis med kvalitet. Ultherapy-behandlingen er FDA-godkendt og er dermed den sikreste ultralydsbehandling på markedet. FDA sikrer, at al medicinsk udstyr på verdensplan har den højeste sikkerhedsstandard. Hos N’AGE er din tryghed og sikkerhed essentiel, og som Caroline selv siger:

Man kommer ikke sovende til pæn hud. Der er så mange steder, man kan sætte ind – derfor elsker jeg den helstøbte vejledning, jeg får hos N’AGE. De kan alt fra opstramning med Ultherapy i de nederste hudlag til klinisk hudpleje i det øverste.

En storfavorit hos vores ambassadører

Også mange af vores andre ambassadører er vilde med Ultherapy, herunder Lina Rafn, Uffe Buchard, Julie Ølgaard, Molly Egelind, Anette Heick og Beate Bille.

–  Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt, nemlig at min hud er begyndt at hænge i ‘hamsterposer’ ved kæbelinjen. Jeg kan se på mine forældre, at tendensen ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame i midten af 40’erne, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig, forklarer sangerinde Lina Rafn.

Modeskribent Uffe Buchard er især glad for det naturlige look Ultherapy giver:

Ultherapy er min ultimative yndlingsbehandling. Jeg tænder simpelthen på ideen om, at behandlingen kickstarter nogle naturlige processer i huden, der nænsomt skruer tiden tilbage, fortæller han.

Skuespiller Julie Ølgaard er vild med, at man ved Ultherapy aktiverer de naturlige processer i huden:

Med Ultherapy hjælper man kroppen med at bruge dens naturlige ressourcer, og det, synes jeg, er optimalt for mig og min hverdag.

Det naturlige ansigtsløft uden kirurgi

Ultherapy kan ses som et effektivt alternativ til plastikkirurgi – med den store fordel, at den hverken har lang tids downtime eller risicis. Ultherapy er en ultralydsbehandling, som sender energi til de dybe, underliggende lag i huden. Energien i ultralyden varmer punktvis de underliggende hudlag op og stimulerer de naturlige processer i huden til at danne ny, frisk kollagen og styrke de svækkede kollagene fibre i huden.

De kollagene fibre i huden kan ses som hudens elastikker. Når vi styrker dem, vil de trække sig sammen og stramme huden op. Ultherapy-behandlingen kickstarter med andre ord huden naturligt til at stramme sig selv op.

Lyder Ultherapy som en behandling for dig? Bestil tid til en gratis og uforpligtende konsultation her.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen