Uffe Buchard: 5 grunde til at jeg elsker Ultherapy

Alder er bare et tal – også for 55-årige Uffe Buchard, som på ingen måde lader sig begrænse af tallet på dåbsattesten. Derfor vælger han at holde sit ydre ved lige hos N’AGE. I dagens blogindlæg giver Uffe sine fem årsager til, hvorfor han elsker behandlingen Ultherapy. Du kan desuden se en video af behandlingen længere nede!

1. Et spejlbillede, der batter

Det kan nok ikke komme som et chok for nogen, at modeskribent og kreativ direktør Uffe Buchard har en ambitiøs skønhedsfilosofi:

– Det er en visuelt orienteret verden, vi lever i. Det kan man fornægte, eller man kan give det et stort knus og omfavne det. Jeg sidder ikke bagerst i bussen. Jeg vil fremad i min karriere, og det kræver et overbevisende udseende. Hvis man ser velholdt ud og ikke ligner en træt gammel nisse, så bliver ens budskaber altså bare modtaget anderledes og mere positivt. Det er kontroversielt, men sandt, fortæller Uffe.

Derfor er det ikke overraskende, at Uffe vælger at blive behandlet med Ultherapy hos N’AGE. Behandlingen opstrammer og forynger, så du kommer til at se både friskere og skarpere ud.

– Typisk et par måneder efter min Ultherapy-behandling har jeg morgener, hvor jeg vågner og tænker: “Wow, du gør det godt, Uffe”. Og det er jo sjældent, man gør det i en alder af 55. Det er en enormt rar følelse, fortæller han.

uffe buchard

2. Ultherapy giver diskrete og naturlige resultater

Rigtig mange af vores kunder oplever lige præcis det, Uffe beskriver, og det er i virkeligheden den hyppigste årsag til, at vores kunder vælger at få en kosmetisk behandling: De vil helt basalt bare være den bedste udgave af sig selv uden aldersforskrækkelse.

– Jeg vil ikke fornægte min alder – den passer bare utroligt dårligt til mig. Faktisk er det en fed følelse, når folk bliver overrasket over, at jeg er 55 år, fortæller Uffe.

At være den bedste udgave af sig selv indebærer naturligvis også at ligne sig selv. Faktisk mener vi, at hvis man kan se præcist, hvad der er blevet lavet, så er behandlingen ikke udført korrekt.

– Egentlig er de kun mig selv, der kan se det. Folk siger bare, at jeg ser frisk ud. Det er det gode ved det – særligt som mand. Ultherapy er min ultimative yndlingsbehandling. Jeg tænder simpelthen på ideen om, at behandlingen kickstarter nogle naturlige processer i huden, der nænsomt skruer tiden tilbage, forklarer Uffe.

3. Der er ingen downtime

– Når man er i midten af 50’erne, så er man bare længere tid om at komme sig, hvis man får behandlinger i hudoverfladen. Ultherapy arbejder helt nede i de nederste hudlag, så jeg har ikke noget nedetid efter behandlingen. Jeg lægger mig i stolen en time, og derefter kan jeg gå direkte ud og fortsætte min dag, fortæller Uffe.

Ultherapy kaldes af samme grund “Hollywood-behandlingen”. De resultater, man førhen kun kunne opnå via et kirurgisk ansigtsløft, er med Ultherapy muligt udelukkende gennem en stille og rolig ultralydsbehandling – helt uden restitutionstid!

4. Ultherapy passer godt til min hverdag

– Førhen fik jeg Ultherapy en gang om året. Nu gør jeg det cirka hver 10. måned, og det passer min travle kalender enormt godt, fortæller Uffe.

Hvor ofte du behøver en opfriskende behandling med Ultherapy afhænger som udgangspunkt af din hudkvalitet. Som tommelfingerregel siger vi, at en behandling med Ultherapy holder:

  • Fem år, hvis du er under 40 år
  • To år, hvis du er mellem 40 og 55 år
  • Et år, hvis du er over 55 år

Se Uffe Buchard blive behandlet med Ultherapy her!

5. Jeg passer bedre på mig selv

– En af de gode ting ved at få sådan en dyr behandling er, at den, i min optik, forpligter i andre henseender. Den gør bare, at jeg godt gider give den en ekstra skalle på andre parametre – spise sundt, træne og huske de daglige hudplejerutiner. Jeg synes simpelthen, det er en hån mod en så effektiv foryngelsesproces, hvis jeg ikke passer på mig selv i andre sundheds- og velværehenseender, forklarer Uffe.

Generelt er ingen af vores behandlinger et såkaldt quick-fix: De skal ses som et mere overordnet step i din vedligeholdelsesrutine. Kosmetiske behandlinger såsom Ultherapy er en del af en mere holistisk skønhedsfilosofi, hvor hverken en sund livsstil, god hudpleje eller kosmetiske behandlinger kan stå fuldkommen alene.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette