Book tid

Uffe Buchard: 5 grunde til at jeg elsker Ultherapy

Alder er bare et tal – også for 55-årige Uffe Buchard, som på ingen måde lader sig begrænse af tallet på dåbsattesten. Derfor vælger han at holde sit ydre ved lige hos N’AGE. I dagens blogindlæg giver Uffe sine fem årsager til, hvorfor han elsker behandlingen Ultherapy. Du kan desuden se en video af behandlingen længere nede!

1. Et spejlbillede, der batter

Det kan nok ikke komme som et chok for nogen, at kreativ direktør Uffe Buchard har en ambitiøs skønhedsfilosofi:

– Det er en visuelt orienteret verden, vi lever i. Det kan man fornægte, eller man kan give det et stort knus og omfavne det. Jeg sidder ikke bagerst i bussen. Jeg vil fremad i min karriere, og det kræver et overbevisende udseende. Hvis man ser velholdt ud og ikke ligner en træt gammel nisse, så bliver ens budskaber altså bare modtaget anderledes og mere positivt. Det er kontroversielt, men sandt, fortæller Uffe.

Derfor er det ikke overraskende, at Uffe vælger at blive behandlet med Ultherapy hos N’AGE. Behandlingen opstrammer og forynger, så du kommer til at se både friskere og skarpere ud.

– Typisk et par måneder efter min Ultherapy-behandling har jeg morgener, hvor jeg vågner og tænker: “Wow, du gør det godt, Uffe”. Og det er jo sjældent, man gør det i en alder af 55. Det er en enormt rar følelse, fortæller han.

uffe buchard

2. Ultherapy giver diskrete og naturlige resultater

Rigtig mange af vores kunder oplever lige præcis det, Uffe beskriver, og det er i virkeligheden den hyppigste årsag til, at vores kunder vælger at få en kosmetisk behandling: De vil helt basalt bare være den bedste udgave af sig selv uden aldersforskrækkelse.

– Jeg vil ikke fornægte min alder – den passer bare utroligt dårligt til mig. Faktisk er det en fed følelse, når folk bliver overrasket over, at jeg er 55 år, fortæller Uffe.

At være den bedste udgave af sig selv indebærer naturligvis også at ligne sig selv. Faktisk mener vi, at hvis man kan se præcist, hvad der er blevet lavet, så er behandlingen ikke udført korrekt.

– Egentlig er de kun mig selv, der kan se det. Folk siger bare, at jeg ser frisk ud. Det er det gode ved det – særligt som mand. Ultherapy er min ultimative yndlingsbehandling. Jeg tænder simpelthen på ideen om, at behandlingen kickstarter nogle naturlige processer i huden, der nænsomt skruer tiden tilbage, forklarer Uffe.

3. Der er ingen downtime

– Når man er i midten af 50’erne, så er man bare længere tid om at komme sig, hvis man får behandlinger i hudoverfladen. Ultherapy arbejder helt nede i de nederste hudlag, så jeg har ikke noget nedetid efter behandlingen. Jeg lægger mig i stolen en time, og derefter kan jeg gå direkte ud og fortsætte min dag, fortæller Uffe.

Ultherapy kaldes af samme grund “Hollywood-behandlingen”. De resultater, man førhen kun kunne opnå via et kirurgisk ansigtsløft, er med Ultherapy muligt udelukkende gennem en stille og rolig ultralydsbehandling – helt uden restitutionstid!

4. Ultherapy passer godt til min hverdag

– Førhen fik jeg Ultherapy en gang om året. Nu gør jeg det cirka hver 10. måned, og det passer min travle kalender enormt godt, fortæller Uffe.

Hvor ofte du behøver en opfriskende behandling med Ultherapy afhænger som udgangspunkt af din hudkvalitet. Som tommelfingerregel siger vi, at en behandling med Ultherapy holder:

  • Fem år, hvis du er under 40 år
  • To år, hvis du er mellem 40 og 55 år
  • Et år, hvis du er over 55 år

Se Uffe Buchard blive behandlet med Ultherapy her!

5. Jeg passer bedre på mig selv

– En af de gode ting ved at få sådan en dyr behandling er, at den, i min optik, forpligter i andre henseender. Den gør bare, at jeg godt gider give den en ekstra skalle på andre parametre – spise sundt, træne og huske de daglige hudplejerutiner. Jeg synes simpelthen, det er en hån mod en så effektiv foryngelsesproces, hvis jeg ikke passer på mig selv i andre sundheds- og velværehenseender, forklarer Uffe.

Generelt er ingen af vores behandlinger et såkaldt quick-fix: De skal ses som et mere overordnet step i din vedligeholdelsesrutine. Kosmetiske behandlinger såsom Ultherapy er en del af en mere holistisk skønhedsfilosofi, hvor hverken en sund livsstil, god hudpleje eller kosmetiske behandlinger kan stå fuldkommen alene.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen