Lina Rafns smutvej til at blive sceneklar

I år skal Lina Rafn spille til flere festivaler og kommer næsten hele Danmark rundt. Det kan skabe et ekstra pres for at se godt ud.

– Når vi står på scenen, er der fuld knald på. Vi danser og sveder i al slags vejr. Det er noget helt andet end at stå på den røde løber, hvor makeuppen og lyset er perfekt. Mange ser koncerten gennem deres kamera og poster et hav af billeder på de sociale medier. For et par år siden var jeg ked af næsten alle de koncertbilleder, jeg så af mig selv. I dag er jeg fint tilfreds med de fleste, siger Lina Rafn, som fik sin første hudforskønnende behandling hos N’AGE i 2015.

Den første gang

lina rafn

– Det startede med, at jeg fik et gavekort til en behandling hos N’AGE. På det tidspunkt var jeg egentlig imod det her med kanyler og indsprøjtninger i huden, fortæller den smukke sangerinde.

Alligevel var hun nysgerrig nok til at dukke op til en konsultation hos en af N’AGEs dygtige kosmetiske sygeplejersker for at høre, hvad hun ville anbefale. Behandleren bemærkede en fure på kinderne under hvert øje, som trådte tydeligt frem og foreslog at fylde den ud med Restylane.

– Det er helt vildt, så stor forskel en lille dråbe kan gøre! Jeg så straks meget friskere ud, som om jeg havde sovet de to timer ekstra. Jeg har været så glad for den behandling, at jeg ikke har ord for det!

Herefter var Lina Rafn overbevist om, at små indgreb kan gøre en stor forskel uden at ændre ansigtet radikalt. I dag bliver Lina stadig behandlet med Restylane og har nu også udvidet sit beauty-repertoire yderligere med fraktioneret CO2 laser, Botulinum Toxin, Fraxel-laser, permanent hårfjerning med IPL og Ultherapy.

– Faktisk er jeg ked af, at jeg ikke gik i gang tidligere. For jeg bliver glad, når jeg er smuk, konstaterer Lina.

Kuren mod bulldogkinder og kalkunhage

Lina er begyndt at kunne mærke tyngdekraftens virkning på sit ansigt.

– Jeg er genetisk disponeret for bulldogkinder og kalkunhage. Det begynder simpelthen at hænge, og når du synger for fuld kraft, får hals og hage virkelig frit løb.

Derfor bliver hun behandlet med Ultherapy, som ved hjælp af ultralyd stimulerer huden i de dybere lag og øger produktionen af kollagen. Det er en behandling uden ar eller helingstid, som i løbet af få måneder strammer huden op indefra.

– Ultherapy er nok den behandling, jeg er allergladest for, fordi den løfter mine ansigtstræk og putter dem tilbage på plads. Den strammer op, så det ser helt naturligt ud, og jeg kan se, at mit underansigt er blevet mindre slasket. Huden er mere fast og spændstig, især langs kæbelinjen, siger Lina.

Ikke alle ultralydsbehandlinger er lige sikre

Hos N’AGE bruger vi udelukkende de bedste og mest sikre produkter og maskiner på markedet. Vores Ultherapy-maskine er ingen undtagelse, da det er den eneste maskine til ultralydsbehandlinger med indbygget sikkerhed i form af en scanningsfunktion, som visuelt præsenterer hudlagene, mens man behandler. På denne måde sikrer vi sygeplejersken, at der altid behandles i det korrekte hudlag, og dermed forhindres både unødvendig smerte, og du sikres det bedste resultat. Ultherapy er også den eneste FDA-godkendte ultralydsmaskine på markedet, og derfor også den eneste maskine, der er god nok til vores kunder.

Hvorfor vælger Lina N’AGE?

– Jeg har fuld tillid til N’AGE, fordi behandlingerne altid er smagfulde. Personalet har stor respekt og forståelse for, at de ikke skal lave om på mit udseende. Folk kender mit ansigt og vil straks synes, det ser mærkeligt ud, hvis det bliver forandret for meget.

Til gengæld synes Infernal-sangerinden, at vi bør blive bedre til at tale om, at vi giver vores udseende en hjælpende hånd.

– Hvis du ser en, der ser uforholdsmæssigt godt ud i forhold til sin alder, så har han eller hun sandsynligvis gjort noget ekstra for det. Jeg får tit at vide, at jeg holder mig godt, men jeg vil hellere sige, at jeg vedligeholder mig godt, fortæller hun og uddyber:

Lina Rafn og Ida Bille Brahe, ejer af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

– Jeg spiser kosttilskud, putter serum på mine øjenvipper, sørger for at få nok søvn, minimerer mit indtag af alkohol og får hudforskønnende behandlinger for at kunne se godt ud også uden makeup. Vi bør blive bedre til at tale om vores behandlinger og anden hjælp, vi får på skønhedsfronten. For det er helt ok, lyder hendes opfordring.

For hende handler det ikke om at holde sig evigt ung, men om at holde sig så godt som muligt i den alder, hun har.

– Jeg har aldrig haft det sådan, at “mere vil have mere”. Jeg er bare glad for, at de ting, jeg har været træt af, er blevet fikset. Man kan sagtens se, at jeg er en voksen dame, men jeg vil gerne ældes med ynde og med al den hjælp jeg kan få, fortæller Lina.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic