Ultherapy kampagne

Spar op til 4.000 kr. på din næste behandling, når du køber Ultherapy!

Hos N’AGE vælger vi kun det bedste udstyr på markedet – og Ultherapy-behandlingen er ingen undtagelse. Vi har mange års erfaring med den FDA-godkendte og patenterede teknologi, der ved hjælp af fokuseret ultralyd opstrammer og fornyer huden indefra. Frem til den 29. februar 2024 kører vi en kampagne, hvor du kan få 2.000 Klub N’AGE-point svarende til 2.000 kr. til din næste behandling, hvis du køber en Ultherapy-behandling mellem 10.000-20.000 kr., og du kan få 4.000 point, hvis behandlingen koster 20.000 kr. og derover. Det eneste, du skal gøre, er at nævne kampagnen i din booking eller ved ankomst i receptionen.

Læs mere om den enestående behandling nedenfor, eller book tid her.

Hvad er Ultherapy?

Ultherapy er en af vores allermest populære behandlinger – og med god grund. Helt teknisk er det nemlig en ultralydsbehandling, som udsender energi i form af ultralyd til de underliggende hudlag, hvorved varmen stimulerer de kollagene fibre i hudlaget til at danne frisk, ny kollagen samt styrke de svage fibre. De kollagene fibre kan sammenlignes med elastikker i huden, og når de styrkes og trækker sig sammen, strammes huden op. Man kickstarter med andre ord sin hud til at stramme sig selv op.

Ultherapy kan betragtes som et ikke-kirurgisk alternativ til et ansigtsløft, og af den grund går behandlingen også under navnet ‘Hollywood-behandlingen’, da mange Hollywood-stjerner anvender Ultherapy til at holde huden spændstig, ungdommelig og sund uden at skulle under kniven og herefter have længerevarende restitutionstid.

Behandlingen er derfor også mange af vores kendte ambassadørers favorit, bl.a. supermodel og fotograf Helena Christensen, tennisstjerne Caroline Wozniacki, sangere Lina Rafn og Annette Heick og skuespillere Julie Ølgaard, Molly Egelind og Beate Bille.

Hvordan booker jeg en tid til Ultherapy?

Hvis du er eksisterende kunde, der er bekendt med Ultherapy, skal du blot logge ind og bestille en tid til behandlingen på en klinik nær dig. Vælg her, hvilket område du ønsker behandlet. Er du i tvivl om, hvad du ønsker behandlet, skal du i stedet blot booke en konsultation til Ultherapy.

Er du ny kunde, skal du bare booke en generel konsultation. Til konsultationen vil I sammen lægge en plan for, hvor og hvornår du skal have behandlingen.

Ultherapy

De 5 mest stillede spørgsmål om Ultherapy

1. Hvordan virker Ultherapy? Ultherapy sender ultralyd i form af varmebølger ned i specifikke hudlag meget præcist og kontrolleret. På den måde varmes huden op, hvilket aktiverer hudens egen kollagenproduktion, som så opstrammer huden og gør den mere spændstig. Resultatet kommer gradvist over 6 måneder, hvor du til sidst vil se det endelige resultat. Effekten afhænger af din hudstruktur og alder, men langt de fleste ser hurtigt et løft og en udglatning af huden i det behandlede område.

2. Gør behandlingen ondt? Ultherapy er ikke helt smertefri og føles hos de fleste som en prikkende varme i huden. Vi anbefaler, at du enten kan tage smertestillende hjemmefra eller komme i god tid inden behandlingen og tage det smertestillende på klinikken. Efter behandlingen vil du muligvis være rød eller hævet i området, men det fortager sig hurtigt, og du kan efter behandlingen gå direkte tilbage til dine daglige gøremål uden gener.

3. Hvor længe holder resultatet? Effekt og holdbarhed afhænger som nævnt af både alder og hudkvalitet, men vi plejer som tommelfingerregel at sige, at du skal vedligeholde dit resultat hvert 5. år, hvis du er mellem 30-40, hvert 2. år, hvis du er mellem 40 og 50 og én gang om året hvis du er over 50. Du kan forlænge dit resultat gennem kombinationsbehandlinger og klinisk hudpleje.

4. Hvor mange behandlinger skal jeg have? Det kræver for langt de fleste kun én behandling for et smukt resultat – resultatet viser sig først fuldt efter 6 måneder, så du skal væbne dig med tålmodighed. Du bliver indkaldt til en kontroltid, så vi kan sikre os, at resultatet er blevet, som du ønskede!

5. Kan jeg få Ultherapy på kroppen? Ja, det kan du godt! Ultherapy kan anvendes til bl.a. at opstramme løst maveskind efter graviditet eller vægttab eller kreppet, løs hud på brystet.

Ultherapy i en kombinationsbehandling

Hvad kan du så bruge dine 2.000 eller 4.000 point på? Hos N’AGE står vi meget stærkt på, at kun de færreste behandlinger kan stå alene – at resultatet altid bliver smukkere og mere velafrundet, hvis vi kombinerer behandlingerne. Derfor anbefaler vi bl.a. oftest behandlinger som Profhilo, Skinbooster og Botulinum Toxin (botox) i samspil med Ultherapy for både fugt, hudfornyelse og rynkereduktion sammen med opstramningen.

Profhilo er en unik injektionsbehandling, der tilfører fugt til huden indefra. Kort sagt består Profhilo af en høj koncentration af ikke-stabiliseret hyaluronsyre, der er udviklet med den patenterede NAHYCO-teknologi. Denne formulering forynger og booster hudens kollagene fibre, regenererer fedtvævet og binder fugt i huden – uden at tilføre fylde som en filler.

Restylane Skinbooster er en fillerbehandling, der foruden at tilføre intens fugt til huden også giver en let fylde, der udglatter fine linjer og ensarter hudstrukturen. Behandlingen giver en smuk, naturlig og ungdommelig glød og er derfor meget populær hos både kunder og ambassadører.

Botox er vores ultimativt mest populære rynkereducerende behandling. På blot 15 minutter reduceres de sammentrækninger, der skaber mimiske rynker ved bl.a. bryn, pande og øjne, så rynkerne ikke bliver permanente. Resultatet ses efter blot 3-10 dage og holder i cirka 4 måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja