Paprika Steen om at prioritere og passe på sin hud…

Paprika Steen er som bekendt én af Danmarks dygtigste skuespillerinder med en imponerende karriere, hun er heldigvis også en af vores ambassadører, så vi har stillet hende et par spørgsmål om hendes forhold til alder og hud generelt.

Hvad betyder alder for dig?

Alder har altid været lidt omvendt for mig – følte mig ældre som ung og føler mig yngre nu hvor jeg har ramt 50 . I mit fag handler det om at favne den man er – men ikke ligne 20 smøger og en druktur 🙂

Har dit forhold til din hud og udseende ændret sig gennem årene?

Min hud har altid været min udfordring – med alt for meget forkert makeup som ung for at dække alle mine komplekser . Med tiden har jeg lært at rense af , fugte, rense af , fugte . Jeg har haft mild acne, som jeg har været rigtig ked i mange år – men nu er det blevet en hel del bedre blandt andet pga. behandlinger hos n’age.

Hvilken af N’ages behandlinger er du gladest for og hvorfor?

Jeg har været rigtig glad for min Thermage behandling og kemiske peelinger . Jeg venter stadig på resultatet af Ultherapy. Mine ansigtsbehandlinger hos Marianne og SkinCeuticals hudpleje produkter er også rigtig godt for min hud.

Hvad er dine daglige skønhedsrutiner?

Rense og fugte, primært.

Gør du noget specielt op til rød løber event?

Næ ikke rigtigt, det handler mere om lidt prep med hår og makeup.

Får du mange reaktioner fra din omgangskreds angående dine hudforyngrende behandlinger? Nysgerrighed,  modstand etc.

Mest nysgerrighed – om det gør ondt og om det vitterlig virker .

Hvad er dit bedste beauty-tip ellers?

Pas godt på din hud, sammensæt effektive behandlinger efter din specifikke hudtype, søvn, vand og en god natcreme.

paps

Ida Bille Brahe og Paprika sammen på klinikken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *