Uffe Buchard: Derfor får jeg behandlinger

I over 14 år har kreativ direktør Uffe Buchard været ambassadør hos N’AGE. Spørger man ham, hvorfor han i alle de år har valgt at få kosmetiske behandlinger, kommer svaret både prompte og klart:

– For mig handler det om at forvalte det, man nu engang har fået hver især, så godt som muligt. Den forvaltning tager jeg meget alvorligt. Jeg mener, at vi alle har et ansvar for at gøre det bedste med det, vi har fået givet i livet – og det gælder også helt ned til det udseendemæssige, forklarer Uffe.

For Uffe har det aldrig handlet om at skulle ændre på sit udseende, men i stedet at optimere det, han er blevet givet fra naturens side. Derfor er han stor tilhænger af N’AGEs skønhedsfilosofi, der beror på den nordiske minimalismes ideer om, hvor langt du kan komme med de små diskrete korrigeringer, og hvordan skønhedsidealet baserer sig på den naturligt smukke, sunde og friske hud.

Det gode liv forpligter

For Uffe harmonerer denne tænkning med resten af hans vedligeholdelsesrutine:

– Jeg vil jo gerne inspirere til, at man lever det bedst mulige liv for én selv – men det at inspirere forpligter også. Der er jo nogle forpligtelser i at leve det gode liv og være den bedste udgave af sig selv, og for mig er det blandt andet at holde en sund livsstil, huske sin hudpleje og besøge klinik N’AGE et par gange om året. Det har jeg altid været meget ærlig omkring.

For Uffe er forpligtelserne også en del af det gode liv, da resultatet af at passe på sig selv, sin hud og sin krop på mange måder er kilden til det ultimative velvære og en stor selvkærlighed.

– Jeg er jo stolt af at være mig – og jeg er endnu mere stolt af at være den bedste version af mig selv. Jeg kan mærke, at jeg får en højere livskvalitet – et bedre liv – af at være den bedste version af mig selv. Mere klart kan det faktisk ikke siges, slår Uffe fast.

“Jeg bestemmer over mit liv og min alder”

Når Uffe taler med sine venner og kollegaer om behandlinger og andre skønhedsrutiner, tager samtalen ofte sit udgangspunkt i alder – men for Uffe er det faktisk ikke noget, han bekymrer sig synderligt meget om.

– Det er bare vigtigt for mig, at den måde, man ser ud på, harmonerer med den måde, man har det på og det liv, man ønsker at leve. Langt hen ad vejen bestemmer man selv, hvilket liv man vil leve. Og jeg har for lang tid siden besluttet, at min alder ikke bestemmer over mig. Det er mig, der bestemmer over min alder, forklarer Uffe.

Når det er sagt, har Uffe alle dage stået ved sin alder – også når han nu til januar fylder 57. Han er selv meget bevidst om, at noget som aldringstegn faktisk ikke skræmmer ham. I stedet siger han, at der er simpelthen er nogle tegn, der er mindre flatterende end andre – blandt andet at se sur og træt ud, selvom man ikke er det. Sammen med Ida Bille Brahe har de derfor besluttet, at det udelukkende er de tegn, der forebygges og behandles.

– Jeg favner min alder, men den skal ikke stå i vejen for hverken karriere, kærlighed eller et fedt look. Den skal ikke stå i vejen for noget simpelthen. Det er en del af årsagen til, at jeg kommer hos N’AGE, fortæller Uffe og fortsætter:

– Jeg får ofte at vide, at jeg er for gammel til det ene og det andet – men sandheden er, at mit liv handler om mig. Det er mig, der bestemmer, og jeg har besluttet, at det skal være på en anden måde.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias